היה היה(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
10 בספט׳ 2011
הבעל של המלכה
לפני 13 שנים •
10 בספט׳ 2011
היה היה(לא בעסק) • 10 בספט׳ 2011
עוד יום בשרות הוד מלכותה
אני מתייצב בדירתה - בדרך הספקתי לקנות את חומרי הניקוי סבון כלים, שמפו לרצפות ,מטליות לניקוי אבק , סבון לשרותים , שפריצר לגיהוץ מרכך כביסה דפים למייבש - וכל שאר הדברים שאני כבר מכיר משרות מלכתי הנערצת מלכתי יושבת על הכורסא בסלון אני רוכן למרגלותיה ומחכה למוצא פיה בזמן שהיא לוגמת את הקפה של הבוקר היא נותנת מבט גבוהה ומחנך ושואלת אותי " מה שלום העוזרת " . למלכה כבר אין עוזרת - אני מגיע פעם עד פעמיים בשבוע מביא את הציוד והחומרים הנדרשים ונהנה ממרות נשית שקטה ואצילית בסביבת המחיה הרגילה של המלכה - ללא מלבושים ואביזרים מעולם הסאדו . מלכתי נותנת את פקודת היום מה לעשות מאיפה להתחיל ולאיכן להמשיך אני מתחיל בעבודה והיא פונה לעיסוקיה . כעבור שעתיים שלוש חוזרת המלכה לדירתה ומבקרת את עבודתי היא מובילה אותי לכל פינה בה נשאר לכלוך או חוסר סדר ונוקבת בעונש הצפוי לי בסוף יום העבודה פינה מלוכלכת 3 הצלפות כוס מלוכלכת הצלפה או שני מכות סרגל על אצבעות הידיים אני צריך לספור במדויק ולזכור על מה נענשתי פיספוס יכול לגרום להכפלת העונש פי חמש יום העבודה מגיע לסיומו - אני נקרא אל המלכה משתחווה לפניה ומחכה למוצא פיה .. מה היה לנו שם היא פונה אלי משועשעת - אני משפיל מבט ומדווח : 25 הצלפות על לכלוך ואבק 14 סטירות ו 9 מכות סרגל זה הכל שואלת המלכה .. ואני עורך שוב חישוב בראש ואומר למלכה בביטחה כן מלכתי אלו העונשים שהטלת עלי היום מה עוד מגיע לך שואלת המלכה ואני לא מבין למה היא מתכוונת מגיע לך גם זין אומרת מלכתי במתק שפתיים את הויברטור של המלכה אני מכיר מקרוב וגם מבפנים המלכה תזיין אותי אני שואל בקול שקט היא נשענת לאחור ועונה בשקט " גם המלכה תזיין אותך " למה אתה לא שואל מי עוד יזיין אותך ? התחלתי למלמל לא ידעתי מה לחשוב - ושאלתי אם המלכה מתכוונת להזמין חברות לא לא היום אין לי כוח לחברות ובעלי חוזר מוקדם בעלך ? אני שואל כן בעלי ואתה תיהיה הזונה שלו היא עונה בשלווה אבל מלכתי תביני אני לא... מעכשיו אתה כן .. תבין עבד בעלי גילה נטיה לבני מינו ואני אישה מבינה משעבדת לי בחור עם נטיה לסדו ( ואתה לא הראשון ) ולאחר ההשפטה והאימון שאני מעבירה אותו אני למעשה מכשירה אותו להיות אוביקט מיני לבעלי תבין ,את זה אני לא כופה עלייך אם אתה חפץ להמשיך לשרת אותי מעתה זה כולל גם את הפעולה הזו תחשוב על זה לא יכולתי לוותר על החוויה הזו לחוות שליטה נשית שקטה עוצמתית ויפה נישקתי את רגליה והתחננתי שתיתן לי להמשיך לשרת אותה - היא חזרה והדגישה " לפי התנאים החדשים " בסדר עניתי בקול דק . יפה חיכה המלכה כמנצחת " ידעתי שאתה כבר מוכן " לך תביא את הויברטור בפה פקדה עלי עשיתי כמצוותה במיומנות רבה היא החדירה את הויברטור לישבני והכינה אותי לקראת שובו של בעלה הביתה אל חיק אשתו וגם לתוכי ... |
|