פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
תנבחי
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 29 במאי 2005
'תנבחי' הוא אמר לי ואני שתקתי. ובמשך שעה שלמה הוא רק דרש שאנבח. חזק. מבפנים. ואני לא הצלחתי להוציא את הקול הזה מתוכי. הפה נפתח אבל שום קול לא יוצא ממני.
'תנבחי' הוא המשיך לדרוש ואני על ארבע ליד הקערה שלי עם הקולר והרצועה – לא מסוגלת לנבוח. אחרי שעה הוא כיסה לי את העיניים. ואני חשבתי שעכשיו יהיה לי יותר קל. אם אני לא רואה אז לא רואים אותי... ושוב הקול שלו דורש ממני לנבוח. לא יוצא שום קול. בשלב מסויים כל מה שרציתי היה להשתין. הוא החזיק אותי בעמידה על ארבע עד שהרגשתי שעוד רגע טיפות יתחילו לנזול. ואז הוא לקח אותי למרפסת ואמר לי להשתין. ניסיתי לעבור למצב ישיבה כדי להשתין. והוא משך ברצועה ואמר 'תרימי רגל. את כלב' הוא כל הזמן חוזר לכלב הזה. כשהוא בעט לי בתחת אחרי כמה שניות או דקות הרמתי רגל אחת באויר והיא כל פעם נפלה. עד שמצאתי תנוחה שהצלחתי להחזיק את הרגל והשתנתי. באותה שניה גם התחילו הדמעות לצאת ממני ופשוט התחלתי לייבב. אחרי שסיימתי הוא דחף לי את הראש לנעל שלו. היו עליה טיפות בודדות אז ניקיתי אותן. 'תנבחי' הוא שוב דרש ואני התבצרתי בשתיקה שלי. בסוף יצא שכל הסשן היה רק הדרישה שלו לנבוח. ולא נבחתי. אחרי יומיים ראיתי אותו שוב. פחדתי שהוא ידרוש ממני שוב לנבוח ואני לא אעשה כלום. כאילו שזה זמן מבוזבז. הייתי צריכה לנבוח ולגמור עם זה. כשהוא הגיע אחרי יומיים הדבר הראשון שעשיתי היה לנבוח. נביחה אמיתית של כלב. רציתי לקבור את עצמי באותה שניה. והוא לא צחק. ולא גיחך. וגם לא כעס שנבחתי בלי רשות. פשוט התקרב ליטף לי את הראש 'כלב טוב'. |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
זרה מוכרת • 29 במאי 2005
אוף
גרמת לי כרגע פשוט לרצות להתקרב ולחבק אותך. לא מתוך רחמים לא מתוך כעס לא מתוך תסכול או עצב פשוט כי.... נגעת. תודה פלג המון תודה זרונת |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
אהבתי את הדרך בה הוא מחנך אותך
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
Dark Artist(שולט) • 29 במאי 2005
אהבתי את תיאור התהליך הרגשי ונפשי שעברת במהלך הסשן ואת הקשיים שהיו לך. אני חושב שהאדון שלך עושה עבודה טובה. מאוד נהניתי לקרוא
|
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 29 במאי 2005
|
|
נזמית לופתת |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
מרגש
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
נזמית לופתת • 29 באוג׳ 2011
מישהו אזכר את הכתיבה של פלג לא מזמן, ואני ישר הלכתי וחפרתי בתוך הפוסטים האהובים עליי שלה. את זה אני אוהבת במיוחד, כי הוא פשוט כל כך אותנטי, בועט, ישיר ומלא כנות. אני לא מתנצלת על ההקפצה, כי אני חושבת שזה יכול להיות מעניין למי שלא מכיר לקרוא אותה. טה-טה.
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
Re: מרגש
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 29 באוג׳ 2011
חד פעמית כתב/ה: מישהו אזכר את הכתיבה של פלג לא מזמן, ואני ישר הלכתי וחפרתי בתוך הפוסטים האהובים עליי שלה. את זה אני אוהבת במיוחד, כי הוא פשוט כל כך אותנטי, בועט, ישיר ומלא כנות. אני לא מתנצלת על ההקפצה, כי אני חושבת שזה יכול להיות מעניין למי שלא מכיר לקרוא אותה. טה-טה.
לא צריך להתנצל על זה שמקפיצים פוסטים של פלג חד פעמית, הם תמיד תענוג. (: |
|
lori{ע_מ} |
לפני 13 שנים •
30 באוג׳ 2011
וידוי קטן
לפני 13 שנים •
30 באוג׳ 2011
lori{ע_מ} • 30 באוג׳ 2011
וואו כמה שנים עברו מאז..
לא זכרתי את הפוסט הזה, אבל אחרי שקראתי אותו הצלחתי להזכר בדיוק במה שהרגשתי אז. ומה שעוד יותר מדהים בעיניי היום זה השינוי שעברתי. הוא היה הסאדיסט הראשון שהכרתי. אותו בחור שכתבתי עליו בארבעה - חמישה פוסטים ראשונים... לא היינו ביחד הרבה זמן, אבל איתו הכרתי לראשונה את ה-BDSM מזוית אחרת שלא הכרתי עד אז. היינו ביחד אולי חודשיים-שלושה אבל אני זוכרת שבשבילי היה שם משהו מאוד אינטנסיבי ומלחיץ. פתאום בא מישהו ונתן ביטוי לכל מיני דברים שאפילו לא העזתי לפנטז עליהם כי הם נראו לי פשוט דוחים. דוחים, חולניים ולא בריאים. תודה למי שהקפיצה וגרמה לי להזכר :-) |
|
שריל(נשלטת){A} |
לפני 13 שנים •
30 באוג׳ 2011
הב הב
לפני 13 שנים •
30 באוג׳ 2011
שריל(נשלטת){A} • 30 באוג׳ 2011
אני עד היום לא מצליחה לנבוח
כלבה ללא קול פוסט חזק ונוגע. חד נקי וקולח. לייק)) |
|
שריל(נשלטת){A} |
לפני 13 שנים •
31 באוג׳ 2011
Re: הב הב
לפני 13 שנים •
31 באוג׳ 2011
שריל(נשלטת){A} • 31 באוג׳ 2011
שריל כתב/ה: אני עד היום לא מצליחה לנבוח
כלבה ללא קול פוסט חזק ונוגע. חד נקי וקולח. לייק)) אה נזכרתי שדווקא קולות של יונה אני עושה מעולה. |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Re: הב הב
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
מאלף סוררות(שולט) • 12 בספט׳ 2011
שריל כתב/ה: שריל כתב/ה: אני עד היום לא מצליחה לנבוח
כלבה ללא קול פוסט חזק ונוגע. חד נקי וקולח. לייק)) אה נזכרתי שדווקא קולות של יונה א[/ color][color=#913D82]ני עושה מעולה. יונה או בת יונה? |
|