שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מד לחץ דם 2 המשך..

אש האהבה
לפני 13 שנים • 30 בספט׳ 2011

מד לחץ דם 2 המשך..

אש האהבה • 30 בספט׳ 2011
באיזה שהוא מקום שם בנפש כואב לי אני ממש כואב את כאבה במיוחד כשאני יודע שזאת רק ההתחלה כשהיא בתקווה שזה הסוף.
אני יודע מה טוב בשבילה אני מכיר אותה מבפנים ומבחוץ וכרגע אני מתעקש שהיא תכאב על זה אני מכיר אותה על כל יתרונותיה וחסרונותיה וזה הנשק שאיתו הצטיידתי כדי שהיא תבין.
והיא בשלה שוכבת על המיטה שדיה מלאים סימנים אדומים וחריטות זכר לבלון השרוול של מד הלחץ דם עדיין עם המבט התמים והבוטח חושבת שכאן הסתיימה לה כל ההשפלה וכאן יסלח לה עוונה הגדול והחצוף - ההודעות שהיא מחקה. ועל התמימות האמונה העיוורת בכל אדם שבדרכה היא לא חשבה שצריך לשלם? כמו שאמרתי תמימה.. הזונה. תשכבי על הבטן אני אומר כמעט בלחש כדי שאם היא בטעות לא תשמע אז היא תאלץ לשלם וביוקר . היא מצליחה לשמוע ומתהפכת, קצת נאנקת בכאבה הגופני וקצת בכאבה הנפשי.כן...אני רואה הכל ,כל פרט שגופה ונפשה משדרים לראדר שאצלי בלב ושנקרא אהבה.היא בעונש השמנה וכשאני מתאר אותה יש לה פנים יפות ,שפתיים מלאות ,עצמות לחיים גבוהות ועם עיניים שמשדרות קשת של הבעות שאני יודע לקרוא כל פרט ופרט בהם,החזה ענק ויפהפה והדגדגן הענק שעובד בלי הפסקה -היא רוצה מין על קשת גוונים ורוצה כל הזמן...היא נמפונית והעונש לא לגמור כמה זמן אני לא זוכר...אולי היא ספרה בתקווה שמחר זה יגמר אני לא ספרתי ואני גם אומר שאני יושב עכשיו וכותב מצד אחד מגחך ומצד אחד כואב ואני מקווה שכשהכאב והשגעון יעברו היא תדע להעריך את החינוך והכאב כדי שהיא תדע לעמוד על שלה ולהגיד לא!! לא...לא עליי יחול הלא הזה רק על כל אחד ואחד שהיא נקראת בדרכו וכובשת את ליבו או ליבה בתמימותה אבל לא יודעת להגיד לא גם כשהיא צריכה וזה חמור בעיני ואני יודע שלא רק בעיניי . טוב נסחפתי לרגע בשיתוף מחשבות חולפות. היא קופצת לכל תנועה שאני עושה בתקווה שאני יתן לה הוראה לגמור. או..או.....אני יתן לה ..אני מבטיח שאני יתן לה.

המשך יבוא..
המסטר
המסטר • 30 בספט׳ 2011
כאבים כאלה הם סוג של הנאה ואם אתה נהנה מזה אשרך
nomorenomore
nomorenomore • 30 בספט׳ 2011
אתן! אני אתן לה!
    התגובה האהובה בשרשור