לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מד לחץ דם חלק 4 - הסוף

אש האהבה
לפני 13 שנים • 2 באוק׳ 2011

מד לחץ דם חלק 4 - הסוף

אש האהבה • 2 באוק׳ 2011
אני מחדיר אצבע מורה לפי הטבעת כמו אומר לה נו נו נו זונה את שלי ובדרכי תלכי.
אני משחק לה שם עם האצבע מדגדג פינות מגרד דפנות והיא בעיניים עצומות גונחת ולא חושדת בכלום. תמיד היתה אישה הגונה ואני מכיר אותה מאז היתה ילדה,כל סובביה ומכריה אוהבים אותה מתייעצים איתה ומכבדים אותה אני רוצה להביא אותה לשיא ההשפלה והלכלוך להוריד אותה מטה מטה לעפה ואפר ומשם להרים אותה למעלה שתדע להיות לוחמת וחזקה ובעיקר מתנהגת כמו שאני מצפה. אני מוסיף אצבע נוספת ומשחק לה בחור התחת היא לא מתרגשת עדיין כי היא רגילה לזיונים בתחת אה כן אבל האגרוף שלי עוד לא ביקר שם ושמעתי אותה לא פעם אומרת שזה לא בשבילה "זה לא הגיוני " אם לצטט אותה בדיוק. היא הכניסה יד בין רגליה נוגעת בדגדגן צובטת את שפתי הכוס הלוהט שלה , אני מרגיש את הרעד שעובר לה בגוף ומנסה להשתלט על הרצון שלי לגמור לפני שהיא נגעה בזין שלי זה לא זמן לחולשות . אצבע התווספה לאצבע והיא התחילה להרגיש כאב וחוסר נוחות. אני מרגיש אותה היא משפשפת את הדגדגן שלה בחוזקה כאילו מנסה להכריח אותו להעביר את הכאב כשכואב לה בזיון ועכשיו היא עושה את זה ,משפשפת מנסה לעשות קסם שיעלים את הכאב. אני כמעט מגיע לחלק הרחב ביותר באגרוף שנכנס לתוכה והיא כמו יפהפיה נרדמת שהתעוררה בשנה האלף קולטת בתודעתה את כוונותי וגופה מתקשח מהאימה. תסתכלי אליי אני פוקד כדי להביט בהבעות עיניה שהרי זה הפרס הגדול -הרגע הכי מיוחד בכל מה שהתבשל פה עד כה .הזונה שלי קיבלה הוראה לא להכנס לאתר בימים האחרונים כדי שאני יוכל לכתוב את הסיפור בשקט ובלי הפרעות,אתמול היא נכנסה ברשות והפגיעה היתה לה קשה מאוד,היא תלמד בסוף היא תפנים בסןף שבשלב הזה אין לה זכות דיבור בעצם אין לה זכות בכלל.היא מסובבת את ראשה אליי אני מתבונן בשלל ההבעות ובדוק הדמעות שמסביב לאישוניה ושמבריק את עיניה ולתדהמתי נהנה מהתמונה, מצלם מובן מאליו שמצלם.תסתובבי חזרה אני דורש בשקט שמאפיין את יחסינו לאחרונה והיא מצייתת באותו הרגע שדמעותיה יוצאות מהפנים לחוץ -היא בוכה. אני לוחץ את ידי פנימה מזיז ומסובב מאוד בעדינות מנסה להבין את גודל הכאב שהיא מתמודדת איתו. כמו בזמן לידה אני מדבר אליה מילים מרגיעות ומלטף אותה כאילו היא היתה תינוקת רכה והיא באמת רכה אבל לא תינוקת. לוחץ עוד טיפה והיא מתחילה לזוז מנענעת את ישבנה וגונחת. עברנו את החלק הכואב והאגרוף שלי החליק ונכנס לבפנים. זה טוב היא צורחת אהההה זה......ט..ו..ב. ואני באדישות ובאותו השקט שואל את אוהבת שהאגרוף שלי מזיין אותך שפלה שכמותך? . שקט היא לא עונה גם בשעה הזאת היא זוכרת להתעורר ולזכור את נמוסיה ומחוייבותיה כלפי עצמה . לא שמעתי אני מעלה את הטון שלי שהופך למאיים ותוך כדי אני פותח וסוגר את אגרופי מעט באלימות בתוך חור התחת שלה. זה כואב לה ומחזיר לה את הזכרון שאין לה זכות דיבור והיא עונה בגמגום של ספק הנאה ספק כאב כ..כ..ן . אני יודע שהגמירה שלה קרובה ויש לי חשק עז להשפריץ את זרעי ברחמה הלוהט ואני חודר אליה אבל האגרוף עודו בתוכה. מותר לך לגמור זונה זולה אני אומר ומזיין אותה בכוס ובתחת . אי אפשר זאת הבעיה איתה הייחוד שבזיון איתה דורש מימך לגמור היא מכווצת את שרירי הכוס שלה כורכת אותם על הזין וגלים של רוטב עשיר וחם זורמים כמו נחלים קטנים שמכריחים אותך לגמור . ניסיתי אותה כמה פעמים לראות איך גברים מתמודדים איתה ואני יגיד לך שכל מה שהם סיפרו נעלם באותה השניה שהם חדרו אליה וכולם גמרו מהר מידי -לפניה. לימדתי את עצמי עם השנים להאריך ולא לגמור .אני יכול לחדור אליה ולזיין אותה ברצף כמה שעות . ברגעים אלה לא יכולתי להתאפק וגמרתי כשהזרע שלי ניתז בתוכה מחמם את רחמה. היא מצידה גמרה כשהכוס שלה מתכווץ ומרפה מסביב לזין שלי מזרים את נוזליה על הזין שלי ומתערבב עם הזרע שלי.
המסטר
לפני 13 שנים • 2 באוק׳ 2011
המסטר • 2 באוק׳ 2011
זוהי שליטה שבסופה יש מתנה icon_razz.gif