ראובן |
לפני 13 שנים •
10 באוק׳ 2011
664: אדון בוחן את שפחתו
לפני 13 שנים •
10 באוק׳ 2011
ראובן • 10 באוק׳ 2011
אדון בוחן את שפחתו
אבל אינו בוחן אותה עצמה טוב תמיד באה בטוב גם אם חשבה שהיא באה ברע אדון לא בוחן את שפחתו אלא את אלו שהיו דרכה הוא מעלה אותם באוב R |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
10 באוק׳ 2011
פטיש ה"סתמיות"
לפני 13 שנים •
10 באוק׳ 2011
L איה • 10 באוק׳ 2011
בס"דו
אמנם נזקקתי ל'שניים מקרא ואחד תרגום' כדי לעמוד על כוונת המשורר, רק לאחר שזכיתי להבין כי התפיסה ששפחה נמדדת ע"י השולטים/שולטות שבאו לפני הבוחן, הפנמתי שאם נמדדת היא לפי קודמיך, הרי שאתה רואה אותה כחלל מוחלט, וכל הנשתקף ממנה הוא רק אחרים, ככול הנראה גם אתה לא תזכה לראותה... ואף על פי שיסוד האדם טוב מנעוריו, מי שאינו רואה בשפחה אלא את שולטיה, לעולם לא יוכל לראות טוב זה. אלא אם כן 'שתל' אותו מישהו/י אחר לפניך... ומלבד זאת, כבר יצא לי לראות שפחה או שתיים גם כאלו 'דנדשות מן הניילון' ובאו ברע. מאוד רע. לאור האמור אני שמחה שלא זכיתי לתואר "שפחתך" וכך זכיתי להיבחן ע"י מדדים אחרים, שגם בהם אין לאף אישה סיכוי 'לעבור' אצלך, אך גם לפי מדדי 'בנות זוג' ימים יגידו, מה יעידו הליכותי, לגבר הבא שיעלה אותך באוב... ובמאמר מוסגר, אוסיף ואטען שעדנות למינן, ו'החזרת עטרות ליושנן' אינן נחשבות בוחן עצמי, על שום שהנך "מעורב" ו/או "משוחד" מכדי לבחון את עצמך ע"י יחסיך עם אקסיות... ובעיקר כאשר מדובר בליקוק הפצעים שאתה בעצמך פצעת, אם אתה מחזיק בנוגדן, ונמצא במצב שבו יש לך האפשרות לבחור מתי וכיצד להשתמש בו, ועושה כן רק בשעת בוחן עצמי, הרי שבעבורך הייתי ועודני האשה המושלמת לעינין זה (ובכלל. -בשם הצניעות הכ"כ אופיינית לי,) זו שאיפשרה ומאפשרת לך לנצח את עצמך, לו רק זה היה משחק 'חוקי'... אך יותר מלאפשר לך לנצח את עצמך, הייתי רוצה לאפשר לך לחיות בשלום עם עצמך. זה מה שאאחל לך ליום ההולדת, לחיות בשלום, שקט ושלווה, עם עושר רוחני וגשמי, שתדע לנצור בלבך גם שמחות קטנות, ורגעים קלים של התעלות, (אפילו ה"סתמיים"*) שחגיגות ה40 שלך יסמלו התחלה של תקופה שמחה ומאושרת יותר. וגם אם בגרסה קצת שונה ממקודם, עדיין באהבה, ליבנת |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
11 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באוק׳ 2011
Brave Dwarf • 11 באוק׳ 2011
ואני תוהה, ראובן, מתי תתחיל לדבר בשם עצמך. ואולי לשם שינוי לא בשפת ה"אדונים" אלא בשפת בני אדם.
אהוב בוחן את אהובתו אבל אינו בוחן אותה עצמה טוב תמיד באה בטוב גם אם חשבה שהיא באה ברע אהוב לא בוחן את אהובתו אלא את אלו שהיו דרכה הוא מעלה אותם באוב כן. נכון. במידה מסויימת כולנו נמצאים בתחרות עם אהבותיה הקודמות של אהובתנו. לא צריך להיות כזה דרמטי, ראובן. אלו בסך הכל עובדות החיים. הכל בעולם הזה יחסי. אתה לא יכול להמציא את הגלגל או לנסח את תורת היחסות פעמיים. מעלה אותם באוב? די. תנחומיי. |
|
Aציבעוני(אחר) |
לפני 13 שנים •
12 באוק׳ 2011
אמן
לפני 13 שנים •
12 באוק׳ 2011
Aציבעוני(אחר) • 12 באוק׳ 2011
ואמן
|
|
בת אדם |
לפני 13 שנים •
13 באוק׳ 2011
//
לפני 13 שנים •
13 באוק׳ 2011
בת אדם • 13 באוק׳ 2011
הבן אדם נפתח בפורום כותב משהו מהלב שלו
אולי התחושות שלו לא תואמות את שלך אבל אלו תחושות ומגיל אפס מלמדים שתחושות לא יכולות להיות נכונות או לא נכונות. יכול להיות שהוא מדבר בהכללה שלא מתאימה למצב אבל זה שיר קצרצר לא נאום לאום אז מה הבעיה שיכתוב בהכללה? כמה פעמים אני כותבת בהגזמה, כמה פעמים אני כותבת בהכללה כמה פעמים אני כותבת בשגיאות כתיב בכוונה, או משאירה שגיאות מקלדת... סתם כי- ככה אני אוהבת לכתוב. בהקצנה בהכללה בטעויות. כל אחד והצורה שהוא בוחר להתבטא וכאן יש אפשרות להתבטא אני לא חושבת שזה נכון להגיד שזה לא בסדר שהוא בחר להתבטא. |
|
האדון אבישי |
לפני 13 שנים •
2 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בנוב׳ 2011
האדון אבישי • 2 בנוב׳ 2011
ראובן אתה בסדר אתה אל תקשיב להם
תמיד זה שהעם מצביע עליו guilty בסוף מתברר שהוא הכי בסדר אני מצביע innocent |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •