donn1(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
אתגר - מחפש BDSM בטייפה טייוואן
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
donn1(שולט) • 14 באוק׳ 2011
טס לעבודה לכמה ימים.
מחפש מועדון BDSM או אפילו מכון שעוסק בתחום ומתאים לסשיין טוב או שניים. אפילו מדריכי תיירות על טייוואן אין הרבה אז אשמח לקבל טיפ בתחום במיוחד אם היית שם וזה מנסיון אישי. תודה דון נב גם בתשלום בא בחשבון |
|
Seductive Devil |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
תרשם ל
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
Seductive Devil • 15 באוק׳ 2011
fetlife.com
לפי האתר יש 438 אנשים שם. בטח יש גם פורום רלוונטי. זו ההמלצה שלי בכל אופן. בהצלחה |
|
donn1(שולט) |
לפני 13 שנים •
17 באוק׳ 2011
Re: תרשם ל
לפני 13 שנים •
17 באוק׳ 2011
donn1(שולט) • 17 באוק׳ 2011
Seductive Devil כתב/ה: fetlife.com
לפי האתר יש 438 אנשים שם. בטח יש גם פורום רלוונטי. זו ההמלצה שלי בכל אופן. בהצלחה [size=18]ניסיתי ALT.com אבל ניראה לי שרק שמי שמדבר סינית מנדרין יכול לתקשר בטייוון.[/size]עדיין ממתין לטיפים :roll: |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
2 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
2 בדצמ׳ 2011
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 2 בדצמ׳ 2011
תנסה בFETLIFE זה האתר הכי טוב לחפש בו אנשים מהתחום מכל העולם. וואתה לא חייב לדבר סינית מנדרינית כדי לתקשר עם אנשים בטוויאן, אני בטוח שכולם מדברים וכותבים אנגלית שוטפת אחרת הם לא היו באתר כמו שאתה לא יכול להיות בכלוב אם אתה לא יודע עברית.
לי אישית יש שם קבוצה שאני הקמתי ומוקדשת להערצת ואהבת נשים אסייתיות..... אם בא לך להצטרף אתה מוזמן |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 12 שנים •
6 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
6 בדצמ׳ 2011
אחד שמבין(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2011
במזרח אסיה כל נושא הסקס ועולם הפטיש והבדסם הוא מאוד ממוסחר, מאוד נדיר למצוא שם מועדון שעורך מסיבות כמו שיש פה בארץ או בעולם המערבי.
הקשר הבדסמי היחיד שאני מכיר בטיוואן זה http://www.princess-selene.com/ אני "מכיר" אותה מהתקופה שהיא היתה ב LA היא היתה שם חזק מאוד בסצנה, היא לא מקבלת עבדים בתשלום אבל לפי מה שהבנתי היא די מארגנת שם את ענייני הפמדום ואני רואה שבאתר שלה היא מפרסמת דומיות מקצועיות אני בטוח שדרך המייל שהיא מפרסמת תוכל לקבל אינפורמציות מועילות. |
|