Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Re: גבולות אדומים
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Autocrat(שולט) • 21 באוק׳ 2011
בת ישראל כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. כל מה שאני אומר לך הוא מתוך אכפתיות טיפשה אחת!!! את הורסת לעצמך את החיים את לא מבינה?!! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 21 באוק׳ 2011
עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. כל מה שאני אומר לך הוא מתוך אכפתיות טיפשה אחת!!! את הורסת לעצמך את החיים את לא מבינה?!! מה בדיוק קשורה דעתך פה לנושא הדיון??? תגיד לה את זה בפרטי, אם אתה חייב. |
|
Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
amy כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. כל מה שאני אומר לך הוא מתוך אכפתיות טיפשה אחת!!! את הורסת לעצמך את החיים את לא מבינה?!! מה בדיוק קשורה דעתך פה לנושא הדיון??? תגיד לה את זה בפרטי, אם אתה חייב. אין לי איך לומר לה את זה בפרטי וזה מה שנשאר לי. אני מודע לזה שזאת לא המדיה הכי מתאימה אבל בת - את לא משאירה לי ברירה אחרת. |
|
Lola'{Partial} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Lola'{Partial} • 21 באוק׳ 2011
[quote="עולם ומלואו"]
amy כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. מה בדיוק קשורה דעתך פה לנושא הדיון??? תגיד לה את זה בפרטי, אם אתה חייב. אין לי איך לומר לה את זה בפרטי וזה מה שנשאר לי. אני מודע לזה שזאת לא המדיה הכי מתאימה אבל בת - את לא משאירה לי ברירה אחרת. הבנתי, קיבלתי, שמעתי עכשיו דיי. |
|
Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
[quote="בת ישראל"]
עולם ומלואו כתב/ה: amy כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. מה בדיוק קשורה דעתך פה לנושא הדיון??? תגיד לה את זה בפרטי, אם אתה חייב. אין לי איך לומר לה את זה בפרטי וזה מה שנשאר לי. אני מודע לזה שזאת לא המדיה הכי מתאימה אבל בת - את לא משאירה לי ברירה אחרת. הבנתי, קיבלתי, שמעתי עכשיו דיי. אני לא יודע מה לעשות איתך... לפחות תלכי תקראי עליו קצת, על הנשלטות הקודמות שלו! משהו! |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
גבולות -
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 21 באוק׳ 2011
עיניין בהחלט טריקי.
לכולנו יש גבולות, גם אלו שאומרים שאין להם. יש כאלה שלא מודעים לגבולות שלהם עד שהם פוגשים את הגבול עצמו ואז עוצרים ואומרים הופפפפפה את זה אני לא מוכן לעשות. אני מאמינה שבני אדם הם יצורים מאוד גמישים. שצריכים להרגיש ביטחון, "גב" כדי לחצות את הגבולות שלהם. כדי להרגיש בסדר עם זה גם לאחר המעשה. נכון לעכשיו, אני לא מדברת על רצח גניבה או אפילו סחיטה. למשל, אנאלי. אנאלי זה הגבול הכי הכי שלי. מבחינתי אפשר לקרוע לי את הצורה במכות - לא, זאת לא הזמנה. ולזיין אותי בשני החורים עד בלי דיי - צורת ביטוי. אבל אנאלי אני לא מוכנה לעשות עם אף אחד. עד ש - יבוא הבן אדם המתאים שיחצה איתי את הגבול הזה. ואין לזה שום קריטריונים, פשוט פוגשים את האדם הזה שמביא אותנו לקצה היכולות שלנו ומעבר. בן אדם שסומכים עליו בעיניים עצומות. מישהו שיודעים מראש שגם לאחר חציית הגבול הוא ישאר שם ויתן הרגשה טובה. אני מאמינה שעם הבן אדם הנכון אפשר לחצות כל גבול שמראש מתחתם אותו בראש שלכם. ושוב, אני מבהירה את עצמי - מלבד חציית חוק כלשהו. מצפון זה כבר נושא אחר, גם הוא נורא גמיש. |
|
Lola'{Partial} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Re: גבולות -
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Lola'{Partial} • 21 באוק׳ 2011
Allias כתב/ה: עיניין בהחלט טריקי.
לכולנו יש גבולות, גם אלו שאומרים שאין להם. יש כאלה שלא מודעים לגבולות שלהם עד שהם פוגשים את הגבול עצמו ואז עוצרים ואומרים הופפפפפה את זה אני לא מוכן לעשות. אני מאמינה שבני אדם הם יצורים מאוד גמישים. שצריכים להרגיש ביטחון, "גב" כדי לחצות את הגבולות שלהם. כדי להרגיש בסדר עם זה גם לאחר המעשה. נכון לעכשיו, אני לא מדברת על רצח גניבה או אפילו סחיטה. למשל, אנאלי. אנאלי זה הגבול הכי הכי שלי. מבחינתי אפשר לקרוע לי את הצורה במכות - לא, זאת לא הזמנה. ולזיין אותי בשני החורים עד בלי דיי - צורת ביטוי. אבל אנאלי אני לא מוכנה לעשות עם אף אחד. עד ש - יבוא הבן אדם המתאים שיחצה איתי את הגבול הזה. ואין לזה שום קריטריונים, פשוט פוגשים את האדם הזה שמביא אותנו לקצה היכולות שלנו ומעבר. בן אדם שסומכים עליו בעיניים עצומות. מישהו שיודעים מראש שגם לאחר חציית הגבול הוא ישאר שם ויתן הרגשה טובה. אני מאמינה שעם הבן אדם הנכון אפשר לחצות כל גבול שמראש מתחתם אותו בראש שלכם. ושוב, אני מבהירה את עצמי - מלבד חציית חוק כלשהו. מצפון זה כבר נושא אחר, גם הוא נורא גמיש. אנאלי אה... אצלי זה יותר בכיוון של חתכים ודם... כל המדיקל הזה עושה לי חררה גם מצבטים נראים לי נוראיים אנאלי לעומת זאת... אין לי בעיה עקרונית- שיהיה ברור, זה לא נעים לי בכלל, ואם יש לי בחירה אעדיף להסתדר בלי- אבל זה לא גבול אדום |
|
Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
בת ישראל כתב/ה: אנאלי אה... אצלי זה יותר בכיוון של חתכים ודם... כל המדיקל הזה עושה לי חררה גם מצבטים נראים לי נוראיים אנאלי לעומת זאת... אין לי בעיה עקרונית- שיהיה ברור, זה לא נעים לי בכלל, ואם יש לי בחירה אעדיף להסתדר בלי- אבל זה לא גבול אדום אז אולי כדאי לך לחשוב על כל העניין הזה ברצינות רבה יותר: קחי בחשבון שיש מצב מאוד גדול שתדרשי לכרות זרת או לגלח את השיער בשביל האדון הספיציפי הזה שלך, או שאולי הפעם הוא ירצה לעשות לך ברנדיג על התחת. |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 21 באוק׳ 2011
עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: אנאלי אה... אצלי זה יותר בכיוון של חתכים ודם... כל המדיקל הזה עושה לי חררה גם מצבטים נראים לי נוראיים אנאלי לעומת זאת... אין לי בעיה עקרונית- שיהיה ברור, זה לא נעים לי בכלל, ואם יש לי בחירה אעדיף להסתדר בלי- אבל זה לא גבול אדום אז אולי כדאי לך לחשוב על כל העניין הזה ברצינות רבה יותר: קחי בחשבון שיש מצב מאוד גדול שתדרשי לכרות זרת או לגלח את השיער בשביל האדון הספיציפי הזה שלך, או שאולי הפעם הוא ירצה לעשות לך ברנדיג על התחת. בן אדם, אתה חופר, חתיכת חפירה של אללה יוסטור - אתה שופל. זה לא תורם לך בכלום, אתה רק מוציא את עצמך -כזה- קטן. וגם לרדת עלי - לא יתרום לך בשום דבר. עצה ידידותית? תשחרר. הלאה. נקסט. תעלם. |
|
Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Allias כתב/ה: עולם ומלואו כתב/ה: בת ישראל כתב/ה: אנאלי אה... אצלי זה יותר בכיוון של חתכים ודם... כל המדיקל הזה עושה לי חררה גם מצבטים נראים לי נוראיים אנאלי לעומת זאת... אין לי בעיה עקרונית- שיהיה ברור, זה לא נעים לי בכלל, ואם יש לי בחירה אעדיף להסתדר בלי- אבל זה לא גבול אדום אז אולי כדאי לך לחשוב על כל העניין הזה ברצינות רבה יותר: קחי בחשבון שיש מצב מאוד גדול שתדרשי לכרות זרת או לגלח את השיער בשביל האדון הספיציפי הזה שלך, או שאולי הפעם הוא ירצה לעשות לך ברנדיג על התחת. בן אדם, אתה חופר, חתיכת חפירה של אללה יוסטור - אתה שופל. זה לא תורם לך בכלום, אתה רק מוציא את עצמך -כזה- קטן. וגם לרדת עלי - לא יתרום לך בשום דבר. עצה ידידותית? תשחרר. הלאה. נקסט. תעלם. לא מתכוון לרדת עלייך כי את לא מעניינת אותי- אל תעלבי. אני באמת חושב שזה מסוכן מה שהולך פה ובגלל זה אני חופר. |
|