צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נתב"ג

ניקי666 niki
לפני 13 שנים • 22 באוק׳ 2011
ניקי666 niki • 22 באוק׳ 2011

מה הבעייה להוציא את הדילדו מהתחת בזמן הטיסה ולאחר מכן להחזיר אותו .

אבל הכי חשוב שזה לא אתה ..זה חבר .. icon_lol.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 13 שנים • 23 באוק׳ 2011
אגב - גם מוצרים רטובים, כגון חומר סיכה, נראים בשיקוף. ביציאה מהארץ בדרך כלל לא בודקים נוזלים, אבל אין להבטיח. ביציאה מספרד צפצפו לי מגבונים לחים, אבל לא אמרו לי לזרוק. דאודורנט אסור להכניס, אבל מכל קטן לא צפצף.
בקיצור, מה שאני הייתה עושה זה לוותר על החדרות למשך המעבר בשדה התעופה. חומר סיכה אפשר לקחת מיכל קטן (נגיד, שפורפרת של 50 מ"ל) ולקוות שלא יגידו כלום. מקסימום יבקשו לזרוק.
חגורת צניעות ללא רכיבי מתכת לא תהיה בעייתית. כל עצם שיתגלה *בתוך* הגוף כן - כי עשויים לפתוח אותו בשביל לראות שאין בפנים סמים. לא בטוח, אבל לפי חוקי מרפי אם תטוס עם משהו בתחת, תיפול על מאבטח קפדן מידי שלא יאמין לך שזה רק דילדו.

אם פלאג בשדה הכרחי, מומלץ להגיע לשדה התעופה מוקדם ככל האפשר. אז הצוות יותר נינוח, וגם אם תתעכבו לא תפספסו טיסה. וגם לא להשתמש בפלאג שהלב יכאב מידי אם ייזרק. בדיקת תיקי הגב נעשית *לאחר* שמסרתם את המזוודות, אז אם תהיה בעיה לא יהיה מנוס מלזרוק.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 13 שנים • 23 באוק׳ 2011
תשובה תכליתית לשאלותיך: כל הנ"ל חוקי. מתכת, עצמים חדים - אסורים לנשיאה על הגוף או בתיק שעולה למטוס. אסורים גם חומרים לחים ונוזלים, אבל כמות קטנה לפעמים עוברת.
עצמים מותרים כגון פלסטיק או סיליקון שמיקומם רקטאלי, חשודים בהברחת סמים ויגרמו לעיכוב ואולי להשחתת האביזר. אמנם, בתום הבדיקה, משלא ימצאו סמים ו/או חומרי נפץ, יותר לך לקחת את הציוד למטוס בכל דרך שתבחר.
אביזרים הפועלים על סוללות אסורים בשימוש בעת המראה/נחיתה.
כל השאר מותר.
לפיכך אני ממליצה על החדרה: חוקי לגמרי, ומשעשע לכל הצדדים.