slavealfred |
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
סטיסטיקה
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
slavealfred • 24 באוק׳ 2011
רבות נכתב בפורום הזה על כל שיש הרבה יותר גברים נשלטים מאשר נשים שולטות.
מה בקשר לנשים נשלטות וגברים שולטים? האם מישהו יודע אם גם כאן היחס המספרי הוא דומה? מה דתתכם/ן? |
|
ונילו |
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
ונילו • 24 באוק׳ 2011
רק כי היה לי קצת זמן פנוי וממש משעמם:
כמובן שכלובי הוא הסמכות העליונה להכרעה בכול סוגייה שכזו. אבל לטובת הווכחנים בגרוש ואקדמאים בשנקל להלן מתודת המחקר: בעמוד "החברים" שבאתר, יש לעשות חיפוש לפי הפרמטרים הבאים: חברים שמינם: זכר ותפקידם הוא: שולט ולאחר מכן לשנות את ההגדרה לנשלט. בשלב השני, אותו חיפוש לפי הפרמטרים הבאים: חברים שמינם: נקבה ותפקידן הוא: שולטת ולאחר מכן לשנות את ההגדרה לנשלטת. יש לציין שהתוצאות התקבלו מספר דקות לפני פרסום התגובה הזאת, כך שייתכן ובעוד כמה שעות/ימים/שנים התוצאות ישתנו. תוצאות: היות שבכול עמוד תוצאות יש ארבעים [40] שורות (חוץ מאולי בעמוד האחרון של התוצאות, אבל זה לא אמור ליצור הפרש מאוד משמעותי ולמי בכלל יש כוח לספור את השורות בעמוד האחרון?) אזי יש להכפיל את מספר עמודי התוצאות בארבעים. גברים שולטים - 2960 (74 עמודי תוצאה כפול 40) גברים נשלטים - 2600 (65 עמודי תוצאה כפול 40) נשים שולטות - 1040 (26 עמודי תוצאה כפול 40) נשים נשלטות - 1400 (35 עמודי תוצאה כפול 40) על כן היחס בין נשים שולטות לגברים נשלטים הוא 1040/2600=0.4 כלומר על כול שולטת יש קצת יותר משני נשלטים. היחס בין גברים שולטים לנשים נשלטות הוא 2960/1400=2.11 כלומר על כול נשלטת יש קצת יותר משני שולטים. ביקורות: ראשית, יש להבהיר שהמטרה היא לקבל מושג כללי לגבי היחס ולא תוצאות אמפריות מובהקות סטטיסטית. שנית, ברור שישנם משתמשים רבים שמופיעים בעמודי התוצאה שכבר אינם פעילים, פרופילים פיקטיבים או כפולים/משולשים וכו' שבוודאי עלולים ליצור הטייה בתוצאות. אך בהנחה שההטייה הזאת קיימת בכל ארבעת האפשרויות, אזי זה מתקזז והפרופרציה תשאר זהה. שלישית, לא נבדקו תפקידים נוספים כגון מתחלפים/ות, אחרים/ות, ולא בעסק. תוצאות אלו עלולים לשנות את התמונה בנוגע ליחס בין המינים ו"התפקידים" השונים באתר, אך היות והשאלה הפותחת את השרשור הייתה מאוד ממוקדת לגבי ארבעת הקטגוריות - רק אלו צויינו. רביעית, יש מי שיטען כנגד מלכות בתשלום שיש להן כאן פרופיל או מספר פרופילים ושאין לכלול אותן, זאת לעומת היעדר "בעלי תפקידים" אחרים בתשלום. שכול אחד/ת יחליט בעצמו לעניין זה. חמישית, ברור שבין המינים "ובעלי התפקידים" יש כאלה עם העדפות חד מיניות, אך גם זה קרוב לוודאי מתקזז כי זה קיים בקרב ארבעת הקטגוריות. לבסוף, יש מקרים בהם בני מין אחד רושמים את עצמם תחת מין אחר, או כאלה "שתפקידם" הוא אחד ובכוונה רושמים "תפקיד" אחר מסיבותיהם. גם כאן ניתן להניח שההטייה קיימת בכל ארבעת הקטגוריות ולכן אמור לשנות. רק אושר! |
|
slavealfred |
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
זאת אומרת
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
תודה רבה עבור הטרחה. זאת אומרת שבאתר יש יותר גברים מנשים, ולכן גם יותר גברים שולטים מאשר נשים נשלטות ממש כשם שיש יותר גברים נשלטים מנשים שולטות.
יתכן שבדרך כלל יש יותר גברים באתרי הכרויות מאשר נשים. ומה בנוגע לאוכלוסיה באופן כללי? האם למישהו יש רושם? למשל מהמסיבות? |
|
ונילו |
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
ונילו • 24 באוק׳ 2011
יש להבהיר:
מסקנתך לפיה יש יותר גברים מנשים באתר שמתבססת אך ורק על המספרים שצויינו לעיל היא שגוייה, הרי הודגש שהבדיקה לא כללה "בעלי תפקידים" נוספים. אבל אם אתה חייב לדעת אז באותו האופן ניתן לבדוק: באתר יש סך הכל 8960 זכרים (224 עמודי תוצאות כפול ארבעים) לעומת סך הכל 4720 נשים (118 עמודי תוצאה כפול ארבעים) קרי היחס של גברים לנשים באתר הוא 8960/4720=1.89, כלומר, כמעט שני גברים על כל אישה. המספרים לא מעידים על סיבתיות, וזה שיש יותר גברים לא קובע באופן אוטומטי שיש (כדבריך) ''יותר שולטים מנשלטות ממש כשם שיש יותר גברים נשלטים מנשים שולטות'', למרות שזו מסקנה הגיונית לאור ניסיון החיים אבל היא איננה מתחייבת סטטיסטית (וזה הרי מה שביקשת). יש כאלה שמאוד מאוד לא יסכימו איתך (בלשון המעטה) בנוגע לרמיזה שהכלוב הוא אתר הכרויות. אבל את הדיון הזה שהם ינהלו. |
|
slavealfred |
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
צדקת
לפני 13 שנים •
24 באוק׳ 2011
אתה צודק בכל מה שאמרת.
קבל תיקון טעויות |
|
muscle man(נשלט) |
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
האמת שמאחורי הסטטיסטיקה
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
muscle man(נשלט) • 25 באוק׳ 2011
כמו כל דבר בחיים - תלוי לאן אתה לוקח את זה.
מבחינת הניקים, אני חושב שהפער אפילו גדול יותר, כי לנשים יש נטייה גדולה יותר להחליף כינוי ופרופיל מדי פעם(גברים מקובעים יותר. נשים נוטות לגוון וכאלה). וכן, המסקנות שיוצאות מהנתונים האלה הן ברורות ונכונות - לגברים(נשלטים ושולטים) קשה יותר למצוא פרטנרית מאשר הפוך. אפשר להתבכיין ולטעון שזה לא פייר. אפשר גם לומר בצדק שזה גורם למשל לחלק הפחות איכותי שבמלכות הכלוב, לבחור עבדים רק על פי כמה גדול יש להם(התלוש משכורת, לא ה...). ועדיין, יש מספיק מלכות יפות וטובות באתר הזה ובעולם השליטה בכלל. אם גבר יהיה עבד טוב, וחשוב מכך אדם טוב, הוא יוכל למצוא מלכה שהוא מתאים לה. יש שיראו בזה חוסר צדק, אבל יש כאלה שדווקא רואים בזה אתגר... |
|
גורגי99 |
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
טוטאלי 23
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
גורגי99 • 25 באוק׳ 2011
אתה רואה לפעמיים אני גם מסכים איתך..
|
|
muscle man(נשלט) |
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
גורגי
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
muscle man(נשלט) • 25 באוק׳ 2011
חחח. קורים דברים אה?
אולי תארגן לי הרצאה בפני חברי הכלוב בנושא שהתווכחנו? 10 דקות ואתה תודה שאני צודק... אז לסיכומו של דבר גלעד שליט אכן חזר הביתה, יונית כמעט בכתה בשידור(ולא בגלל החתונה), ואהוד יערי סיפר לנו כל מיני דברים הזויים משל היינו צופים באל ג'זירה. וג'ורג'י? הוא צריך ללכת דחוף לקרוא את מכתב השמיניסטים החדש. הייתי הציע לך גם לחתום עליו, אבל גם חומת סין לא נבנתה ברגע(וואי איזה משפט של זקנים). ותדע לך גורגי, שאם הייתי יודע שגלעד אוהד מכבי ת"א, נראה לי שגם אני הייתי בעד העסקה |
|
גורגי99 |
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
Re: גורגי
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
גורגי99 • 25 באוק׳ 2011
כנוע טוטאלי23 כתב/ה: חחח. קורים דברים אה?
רק שתדע ..שכל מה שאתה אמרת ,אכן היו דבריםנכונים..הכל..אבל בכל זאת חשבתי שראוי ששליט יחזור הבייתה בכל מחיר..גם אם כתבתי שאתה אומר שטויות..אבל דברייך היו נכונים..רק הם לא עומדים בקנה אחד מול השארתו בכלא(בשבי)..וטוב שהוא פה..וטוב שהוא אוהד מכבי(אני לא)אבל תתנחם שאני לא אוהד של הפועל תל אביב..חחח..ואם אני צריך לעשות בחירה..אז הולך איתך..עם מכבי..
אולי תארגן לי הרצאה בפני חברי הכלוב בנושא שהתווכחנו? 10 דקות ואתה תודה שאני צודק... אז לסיכומו של דבר גלעד שליט אכן חזר הביתה, יונית כמעט בכתה בשידור(ולא בגלל החתונה), ואהוד יערי סיפר לנו כל מיני דברים הזויים משל היינו צופים באל ג'זירה. וג'ורג'י? הוא צריך ללכת דחוף לקרוא את מכתב השמיניסטים החדש. הייתי הציע לך גם לחתום עליו, אבל גם חומת סין לא נבנתה ברגע(וואי איזה משפט של זקנים). ותדע לך גורגי, שאם הייתי יודע שגלעד אוהד מכבי ת"א, נראה לי שגם אני הייתי בעד העסקה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 באוק׳ 2011
מיתוסית(שולטת) • 25 באוק׳ 2011
מה שקורה באתר, תואם את מה שקורה באוכלוסיה הכללית.
על פי הספרות, יש הרבה יותר גברים שולטים ונשלטים מנשים שולטות ונשלטות, ומבין הנשים בתחום- יש הרבה יותר נשלטות משולטות (כמעט לא מדברים על השולטות בספרות פסיכיאטרית). תחום הפטישיזם גם נחשב כמעט בלעדי לגברים. |
|