המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
אתמול
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 30 באוק׳ 2011
הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
אוחחחח הבהרה:
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 30 באוק׳ 2011
לא התכוונתי לניק
אף נשלט/עבד/סאב לא ייכפה תנאים... |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
Re: אתמול
לפני 13 שנים •
30 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 30 באוק׳ 2011
flower girl כתב/ה: הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע רק שלוש מאות ש"ח?? אז מה הפלא שסרבת בנימוס ברנארד שואו : "כולם זונות - זאת רק שאלה של מחיר" |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
31 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
31 באוק׳ 2011
הרמאפרודיטה • 31 באוק׳ 2011
flower girl כתב/ה: הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע תגידי מה את מפגרת ???? מה אכפת לך ? חחחחחח |
|
D O O M(שולט) |
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
D O O M(שולט) • 1 בנוב׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה: flower girl כתב/ה: הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע תגידי מה את מפגרת ???? מה אכפת לך ? חחחחחח אז זהו שהיא לא. היא אישה שלמדה שהכסף הוא לא הכל בחיים,בטח לא ניצול ציני,גסות רוח ואסטרטגיה זולה,מאד זולה,של התיחסות לגבר/נשלט/שולט(לעשות את הקומבינציות לבד). ולאור העובדה שלא הכל כסף ושפלאוור-גירל לא מפגרת,היכן זה מעמיד אותך? במקום מאד זול לדעתי. |
|
טעימה אוהבת |
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
טעימה אוהבת • 1 בנוב׳ 2011
מצד אחד אתה צודק דום, הכי קל זה להענות להצעה ולגחך בלב על הדרך הקלה להשגת כסף וגם קפה.
לא חסר כאן כאלו שנוהגות כך והן בכלל לא חושבות שיש בזה ניצול או רוע, שהרי הכל מותר להן. מצד שני הוא זה שיזם אסור להתעלם מכך. נשמע לא טוב אבל יש כאלו שנהנים שמנצלים אותם מסתבר. |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 1 בנוב׳ 2011
D O O M כתב/ה: טרנסקסית כתב/ה: flower girl כתב/ה: הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע תגידי מה את מפגרת ???? מה אכפת לך ? חחחחחח אז זהו שהיא לא. היא אישה שלמדה שהכסף הוא לא הכל בחיים,בטח לא ניצול ציני,גסות רוח ואסטרטגיה זולה,מאד זולה,של התיחסות לגבר/נשלט/שולט(לעשות את הקומבינציות לבד). ולאור העובדה שלא הכל כסף ושפלאוור-גירל לא מפגרת,היכן זה מעמיד אותך? במקום מאד זול לדעתי. אין לך חוש הומור, בן אדם?? |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בנוב׳ 2011
הרמאפרודיטה • 1 בנוב׳ 2011
D O O M כתב/ה: טרנסקסית כתב/ה: flower girl כתב/ה: הציע לי מישהו מכאן לשבת איתו לחצי שעת קפה בעבור 300 שח.
אמרתי לו שאני לא זונה ואף שפחון כאן לא ייתן לי תנאים אותם רק אני קובעת ורכבתי לטיול בפארק עם תפרן משעשע וטוב לבב! סרסורים נמאסתם בלעעעעע תגידי מה את מפגרת ???? מה אכפת לך ? חחחחחח אז זהו שהיא לא. היא אישה שלמדה שהכסף הוא לא הכל בחיים,בטח לא ניצול ציני,גסות רוח ואסטרטגיה זולה,מאד זולה,של התיחסות לגבר/נשלט/שולט(לעשות את הקומבינציות לבד). ולאור העובדה שלא הכל כסף ושפלאוור-גירל לא מפגרת,היכן זה מעמיד אותך? במקום מאד זול לדעתי. ג'יזס אתה כזה דרמטית . . . |
|