המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
צ'ילינקה מתוק שלי, כנס לאתר של אנונימוס
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 14 בנוב׳ 2011
יש שם סרטון קצר למיטב זכרוני עם חמש סיבות ללמה עדיף לאכול את הכלב שלך מלשתף פעולה עם תעשיית הבשר
אני בעד. כצמונית בחוץ/ טבעונית בבית לא רואה הבדל לבד מהעובדות המצערות של תנאי הגידול המחפירים של בעלי החיים האלו, מרחב התנועה הדל שיש להם,ההורמונים והזבל שממלאים אותם, המוות הנורא שלהם- קשה לי להאמין שמשהו שחי חיים איומים כל כך יכול לעשות לגוף או לנפש שלי טוב ולו במעט!! באשר להתנגחויות הצ'אט- נו ניחא... נשמע משעשע מספיק השיח שלכם, בשירשורים כבר ראית גרוע מזה... ואל תשכח את ההיסטוריה הפרטית שלנו ע"ע: "היפים מסריחים" מתי בא לפאלפל היפו במקום כלב?? }{}{}{}{}{ |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: צ'ילינקה מתוק שלי, כנס לאתר של אנונימוס
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
nomorenomore • 14 בנוב׳ 2011
flower girl כתב/ה: יש שם סרטון קצר למיטב זכרוני עם חמש סיבות ללמה עדיף לאכול את הכלב שלך מלשתף פעולה עם תעשיית הבשר
אני בעד. כצמונית בחוץ/ טבעונית בבית לא רואה הבדל לבד מהעובדות המצערות של תנאי הגידול המחפירים של בעלי החיים האלו, מרחב התנועה הדל שיש להם,ההורמונים והזבל שממלאים אותם, המוות הנורא שלהם- קשה לי להאמין שמשהו שחי חיים איומים כל כך יכול לעשות לגוף או לנפש שלי טוב ולו במעט!! באשר להתנגחויות הצ'אט- נו ניחא... נשמע משעשע מספיק השיח שלכם, בשירשורים כבר ראית גרוע מזה... ואל תשכח את ההיסטוריה הפרטית שלנו ע"ע: "היפים מסריחים" מתי בא לפאלפל היפו במקום כלב?? }{}{}{}{}{ אני עדיין ממש לא מת על היפים ! ואני אבוא לפלאפל הזה בשמחה.. למרות שהוא אורגני.. מי יודע מה הם שמים שם !!!! אההההההההההה ואני מכיר את הסרטון הזה - הוא משעשע... עם עופר שכטר או איך שקוראים לו נכון? איזה שחקן ישראלי כזה... |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
פסיכו לוג(שולט) • 14 בנוב׳ 2011
"Something off the shoulder perhaps?" suggested the animal. "Braised in a white wine sauce?"
"Er, your shoulder?" said Arthur in a horrified whisper… "But naturally my shoulder, sir," mooed the animal contentedly, "nobody else's is mine to offer." Zaphod leapt to his feet and started prodding and feeling the animal's shoulder appreciatively… "You mean this animal actually wants us to eat it?" whispered Trillian to Ford… "That’s absolutely horrible," exclaimed Arthur, "the most revolting thing I've ever heard." "What's the problem, Earthman?" said Zaphod, now transferring his attention to the animal's enormous rump. "I just don't want to eat an animal that's standing there inviting me to," said Arthur. "It's heartless." "Better then eating an animal that doesn't want to be eaten," said Zaphod. "That's not the point," Arthur protested. Then he thought about it for a moment. "All right," he said, "maybe it is the point. I don't care, I'm not going to think about it now. I'll just…er…" The Restaurant at the End of the Universe / Douglas Adams |
|
Red Leaf |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Red Leaf • 14 בנוב׳ 2011
ובקרוב - למה זה בסדר לחתוך את הזין לתינוק, אבל לקחת סוכריה זה פסול. או למה לילדים מותר לשתות בפורים אלכוהול, ובימים אחרים זה שידול קטין לשתיית אלכוהול?
השלב הבא: דיונים תיאולוגיים מעמיקים וניסיון לסתירת התנך, בטענות שאינו מוסרי/מדוייק/חסר כל שחר. "בראשית ברא ה' את השמיים ואת הארץ" - אז מה, אם בראשית היה ישות משל עצמו, הוא ברא את ה'? ואיך לקין נולד בן? הוא שכב עם אמו? ולמה למתנה של ה' לאדם וחווה, שנועדה להחליף את הבל, קוראים שת? דווקא ישבן? . . . והשלב אחרי זה - סוגיות בדבר קיומה של מדינת ישראל, האם יש מקום בעידן המודרני למדינה שתומכת כל כך בדיכוי זכויות הערבים ואפרטייד? מדינה שמבצעת פשעי מלחמה ותוקפת ערבים תמימים עם פצצות זרחן? ולמה זה בסדר להפלות ערבים, ולא יהודים/סודנים וכדומה? הלוגיקה וההיגיון האמיתי, נמצאים בחשיבה לפני פתיחת שרשור דבילי או ניסיון הכשלת הצד השני בשאלות מטופשות בסגנון "למה זה בסדר, וזה לא?". לא הוכחת שאתה חכם ממנה, לא הוכחת שאתה עליון ממנה, הוכחת שאתה טפיל מקנטר, שמחפש לעצמו ליצור סכסוך, ריב ואי נעימות באמצעות התקלת הצד השני עם שאלות דביליות. זו הצורה הוורבלית של לשים למישהו יד מול הפנים ולרמוז:"לא נגעתי בך, אל תיגע בי". עד, שכמובן, מגיע הנוק-אאוט. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
"כלב" זה לא חטיף בשפה התאית?
|
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
):
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 14 בנוב׳ 2011
על אף שאני מסכים עם רד-ליף, ולא חושב שיש טעם להגיב לשרשור כזה
אבל רק בגלל שאני רגיש במיוחד לסבל של חיות ( בגלל חוסר האונים שלהם ) ובתור מי שכל חייו מנסה להיות צמחוני, אבל לא תמיד מצליח ( הפיתוי, הפיתוי ) אני רק אציין שאני מסכים בכל ליבי עם מה שאמר הסופר היהודי בשביס זינגר - בשביל חיות המאכל שלנו, כל יום הוא טרבלינקה ראיתי את זה במו עיני, והוא צודק וגם עם מה שכתב מוריסי - בשר הוא רצח ולכל החוכמולוגים שעושים מהקרניבוריות שלהם שוויץ גדול, אני רק רוצה לצטט את ניטשה ( שבודאי לא היה "היפי", וכידוע איבד את שפיות דעתו אחרי שראה אדם מכה חמור ) - אז הוא אמר בערך כך הם יודעים יופי לאכול פרה, אבל אבל הם אפילו לא יודעים לתקן רגל של זבוב אם היא נשברת... אז בהפוך על הפוך אכן אין סוף לטיפשות האנושית וגם לא לאטימות או לאכזריות |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
גברים(שולט) • 14 בנוב׳ 2011
אתה בסדר אם אתה אוכל פרה אבל אתה "בהמה" ומוקצה אם אתה אוכל כלב.
אתה אדם טוב אם אתה צמחוני ואתה רוצח אם לא. אתה אדם מוסרי אם אתה יהודי אבל אתה לא באמת בן אדם אם אתה גוי. אתה קדוש אם אתה מוסלמי אבל אתה כופר שדמו הפקר אם אתה יהודי. מרבית האנשים מגדירים את עצמם ואת הקבוצה אליה הם שייכים על בסיס הזלזול השינאה וההפחדה מהאחר. (בלי זה היה מאוד משעמם בעולם : ) |
|
שוטרת* |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
Re: אבוי אבוי - הטיפשות לא נגמרת לעולם :)
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
שוטרת* • 14 בנוב׳ 2011
אמרו לי שיש כאן גנב, ושאני אזהה אותו לפי הכובע הבוער.
צדקו. זיהיתי. |
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
walking dead • 14 בנוב׳ 2011
איזה ויכוח עתיק.
לי אין בעיה עם צמחונים (יותר בשר בשבילי!), אבל יש לי בעיה עם זה שמסתכלים לי בצלחת, קוראים לי "רוצחת" ושופטים אותי. בני אדם הם טורפים, זה הסיווג שלנו בפירמידת המזון. זה היה כך מאז ומעולם. אבל, בניגוד לאריות או לנמרים, למשל, יש לנו את האפשרות לבחור מה נאכל ולכן מי שבוחר להיות צמחוני/טבעוני, שיבושם לו. אבל שוב - תוציאו את האף מהצלחת שלי ותפסיקו לספר לי כמה סבלה התרנגולת ב"ויה דלורוזה" שלה עד שהפכה לשניצל העסיסי שאצלי בצלחת כי באמת לא מעניין אותי. ולגבי אכילת חיות מחמד כמו חתול או כלב - ברור שאני נגד. ולא, לאכול כלב זה לא כמו לאכול סטייק סינטה. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בנוב׳ 2011
מUחדת • 14 בנוב׳ 2011
גברים כתב/ה: אתה בסדר אם אתה אוכל פרה אבל אתה "בהמה" ומוקצה אם אתה אוכל כלב.
אתה אדם טוב אם אתה צמחוני ואתה רוצח אם לא. אתה אדם מוסרי אם אתה יהודי אבל אתה לא באמת בן אדם אם אתה גוי. אתה קדוש אם אתה מוסלמי אבל אתה כופר שדמו הפקר אם אתה יהודי. מרבית האנשים מגדירים את עצמם ואת הקבוצה אליה הם שייכים על בסיס הזלזול השינאה וההפחדה מהאחר. (בלי זה היה מאוד משעמם בעולם : ) ושום מילה על סטרייטים ונילים שלא מבינים כלום מצלוחית הפטרי המצחינה לה הם קוראים "חיים"? בברכת, להרוג את כולם באור ואהבה. |
|