milky8501(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
milky8501(נשלטת) • 17 בנוב׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: עזוב, יצאת שמוק ועכשיו אתה מנסה לגונן על זה. מאיך שזה נראה מהכיוון שלי- אני רואה נשלטת א' שמחפשת את נשלטת ב' שנעלמה מהכלוב אחרי פרידה סוערת וקשר בעייתי. ושני אהבלים מהכלוב שמתערערים ממפגני סולידריות נשית.
ואח"כ מתפלאים למה נשים פותחות פורומים סגורים לנשלטות... תודה לך |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
פסיכו לוג(שולט) • 17 בנוב׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: עזוב, יצאת שמוק ועכשיו אתה מנסה לגונן על זה. מאיך שזה נראה מהכיוון שלי- אני רואה נשלטת א' שמחפשת את נשלטת ב' שנעלמה מהכלוב אחרי פרידה סוערת וקשר בעייתי. ושני אהבלים מהכלוב שמתערערים ממפגני סולידריות נשית.
ואח"כ מתפלאים למה נשים פותחות פורומים סגורים לנשלטות... רעיון נהדר. אפתח ניק מזוייף בשם "נשלטת שקר כלשהי" ואבקש ממך למסור לי פרטים אישיים על חייהן של נשים "שאני סה"כ מתעניין בשלומן". אם לזה את קוראת סולידריות נשית אני לא מקנא בחברותייך. לא מעניין אותי אם את מכירה את מילקי אישית או לא, ומילקי אין לי שום דבר נגדך. אבל אין לתת לגיטימציה לשאלות כאלו בפורום כדי לא לפתוח פתח לחולירות שיעשו בזה שימוש פסול. |
|
Brave girl |
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
כמה משעשע
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
Brave girl • 17 בנוב׳ 2011
אני מגיבה רק כי זה פשוט מצחיק אותי
ולא אני לא מזלזלת בנושא השרשור, למה לדבר מגעיל אחד לשני? ולמה להתנגח? החיים יפים תחייכו קצת לגבי הנושא אני חושבת שהיא יכולה ומספיק בוגרת לדאוג לעצמה בטח ניסו כמה פעמים לעזור לה ובטוח היא לא לבד לדעתי צריך לשחרר |
|
milky8501(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
milky8501(נשלטת) • 17 בנוב׳ 2011
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: עזוב, יצאת שמוק ועכשיו אתה מנסה לגונן על זה. מאיך שזה נראה מהכיוון שלי- אני רואה נשלטת א' שמחפשת את נשלטת ב' שנעלמה מהכלוב אחרי פרידה סוערת וקשר בעייתי. ושני אהבלים מהכלוב שמתערערים ממפגני סולידריות נשית.
ואח"כ מתפלאים למה נשים פותחות פורומים סגורים לנשלטות... רעיון נהדר. אפתח ניק מזוייף בשם "נשלטת שקר כלשהי" ואבקש ממך למסור לי פרטים אישיים על חייהן של נשים "שאני סה"כ מתעניין בשלומן". אם לזה את קוראת סולידריות נשית אני לא מקנא בחברותייך. לא מעניין אותי אם את מכירה את מילקי אישית או לא, ומילקי אין לי שום דבר נגדך. אבל אין לתת לגיטימציה לשאלות כאלו בפורום כדי לא לפתוח פתח לחולירות שיעשו בזה שימוש פסול. אני מצטערת אבל לא ביקשתי פרטיים אישים ורק בסך הכל ביקשתי אם מישהו יודע מה איתה.לא התכוונתי לעורר ויכוח בשום פנים ואופן |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 17 בנוב׳ 2011
milky8501 כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: עזוב, יצאת שמוק ועכשיו אתה מנסה לגונן על זה. מאיך שזה נראה מהכיוון שלי- אני רואה נשלטת א' שמחפשת את נשלטת ב' שנעלמה מהכלוב אחרי פרידה סוערת וקשר בעייתי. ושני אהבלים מהכלוב שמתערערים ממפגני סולידריות נשית.
ואח"כ מתפלאים למה נשים פותחות פורומים סגורים לנשלטות... רעיון נהדר. אפתח ניק מזוייף בשם "נשלטת שקר כלשהי" ואבקש ממך למסור לי פרטים אישיים על חייהן של נשים "שאני סה"כ מתעניין בשלומן". אם לזה את קוראת סולידריות נשית אני לא מקנא בחברותייך. לא מעניין אותי אם את מכירה את מילקי אישית או לא, ומילקי אין לי שום דבר נגדך. אבל אין לתת לגיטימציה לשאלות כאלו בפורום כדי לא לפתוח פתח לחולירות שיעשו בזה שימוש פסול. אני מצטערת אבל לא ביקשתי פרטיים אישים ורק בסך הכל ביקשתי אם מישהו יודע מה איתה.לא התכוונתי לעורר ויכוח בשום פנים ואופן כמו שאמרת לנילי, אני עכשיו אומר לך - תודה כי תגובתך נעימה וראויה פשוט הכותרת הדי "צעקנית" של השרשור - "בקשת סיוע" ( ! ), והבקשה לספר לך בפרטי לאן היא "נעלמה", זה אכן נשמע כמו חדירה לפרטיות, בלי רשותה של גילי , או כמו הזמנה לרכילות וכו' ואת זאת אין לעודד , גם לא בשם "הסולידריות הנשית " יש ביננו עוד מי שרגישים לפרטיותם וכו' |
|