muadib |
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2011
שרשורים
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2011
muadib • 22 בנוב׳ 2011
חשבתי פעם מדוע לא פתחתי איזה שרשור עד עכשיו,
ואז עניתי לי כי אני נחשף במשורה, לא מעוניין באינטראקציה שיש שם, למרות שברוב השרשורים מהר מאד מתפתחת אינטראקציה בין המגיבים, בינם לבין עצמם, והמחבר משקיף מלמעלה ועיניו כלות. ואין פסול באלה שפותחים שרשור עם משהו פרובוקטיבי, כי הרי זה מושך יותר רייטינג, וכל אחד שיעשה מה שטוב לו, ובכלוב כולם אוהבים לשפוט את כולם, אולי לא רק בכלוב, אולי זה רק טבע האדם, זה לא באמת משנה,כל ההגדרות האלו, שולט/ת, נשלט/ת, למרות כל הרצון, כולם רק בני אדם, ממש לא משהו מיוחד במיוחד, עם כל החולשות האנושיות הידועות, עם כל היופי שגם טמון בם, ובאופן גורף(כמעט) כולם משתוקקים לא להתעורר בבוקר לבד,זוגיות, אהבה, סקס מענג,עם נטייה זו או אחרת, רק שהפחד מפעיל ביתר שאת, אז נדמה שחייבים לכסות הכל במעטה של ציניות, יש מי שמסתתר מאחורי הומור דבילי לאמור ראו איזה ילד אני, בואו לחבק אותי, ויש מי שיגיד כל מה שחפרת עד עכשיו היה צריך להיות בבלוג שלך, לא בשרשור, אז מה ? בא לי, שליטה מלמטה, שליטה מלמעלה, מהצדדים, וואלה מי שיש לו נמשים, לא רץ וצועק זאת בחוצות אשקלון, אז בחייאת,תעשו כל מה שעולה לכם בראש, תשתדלו לא לפגוע באחרים תוך כדי, אהבה זה חשוב,הדרך לשם חשובה גם היא, האדם שואף ליצור אלוהים שיישמע לעצתו של האדם, עדיף להסתכל פנימה, ולנסות למצוא את אלוהים שבך. |
|
טעימה אוהבת |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
אלוהים?
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
טעימה אוהבת • 23 בנוב׳ 2011
איפה הוא?
אני לא מוצאת אותו לא בחוץ ובטח לא בתוכי. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 23 בנוב׳ 2011
בדיוק! בדיוק, זה מה שאני אומרת!
|
|
טעימה אוהבת |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
אשליות?
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
אולי בכלל אנחנו משלים את עצמנו עם אמירות כמו:
בעזרת השם ישמור אלוהים השם ישמור מישהו שומר עלינו? |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
Re: אלוהים?
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 23 בנוב׳ 2011
טעימה אוהבת כתב/ה: איפה הוא?
אני לא מוצאת אותו לא בחוץ ובטח לא בתוכי. לעניין היושב-במרומים למחזאי ברכט היה מונח על שולחן העבודה שלו חמור מעץ, ועל צוארו היה תלוי השלט : "אלוהים נמצא בפרטים הקטנים, ופעם גם אתה תבין את זה " אותי זה לא שכנע. אולי אני חמור. אבל העיקר, תשובתו של אלוהים בכבודו ובעצמו לשאלתו של משה רבנו - מי אתה? ( וגם היכן לחפשך? ) - שאלה המזכירה במשהו את שאלתה של טעימה, היתה כזכור: "אהיה אשר אהיה" תשובה שפירושה - א. היה הווה ויהיה בנשימה אחת ב. אהיה מי שבא לי להיות, כלומר - אני לא עוד אליל, אל תנסו לדמיין אותי או לפנטז עליי, או לאונן עליי או משה, עזוב אותי באמשך! או בשפת האתר - אני לא עוד שולט או במילם אחרות - "לא תעשה לך פסל ומסכה " או שוב, בשפת הסאדו-מאזו - אל תעלה לנו על מכנסי עור, שולט יקר , ותשחק לנו אותה אלוהים...כי אלוהים הוא לא עוד אליל-שולט... ותשובתו היא כל כך יפה בעיני, שגנבתי לו אותה כמוטו אני יודע שמוטו כזה משדר חוסר ענווה אבל על הזין שלי אהיה מי שיבוא לי להיות בדיוק כמוהו אני הולך על זה! חוצמיזה, הגבירה האהובה גודילשס הרי היתה אומרת - הוא בכלל אישה ואולי היא צודקת, מה אני יודע... |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 23 בנוב׳ 2011
אהה, שכחתי -
יודע ח"ןדעלך מספרים שהוא נמצא בכל מקום, בפנים או בחוץ בכל מקום ממש הוא ממלא את כל העולם בנוכחות הנסתרת... |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 23 בנוב׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: בדיוק! בדיוק, זה מה שאני אומרת!
לא לא, התכוונתי לכתוב את זה תחת ההודעה הראשונה, לא זו של טעימה. |
|
טעימה אוהבת |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
:(
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: בדיוק! בדיוק, זה מה שאני אומרת!
לא לא, התכוונתי לכתוב את זה תחת ההודעה הראשונה, לא זו של טעימה. ואני כבר חשבתי שסוף סוף מישהו מזדהה איתי |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
Brave Dwarf • 23 בנוב׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: בדיוק! בדיוק, זה מה שאני אומרת!
לא לא, התכוונתי לכתוב את זה תחת ההודעה הראשונה, לא זו של טעימה. LOL, הלך על הויסקי. בפעם הבאה תצטטי או תרשמי את שמו/ניקו של זה שאתו את מסכימה, יולי. (גרמת לי לצחוק בקול). ואם אני כבר כאן => אז גם אני מסכים עם פותח השרשור. לא שזה ישנה משהו או יעזור. |
|
muadib |
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
Re: אלוהים?
לפני 12 שנים •
23 בנוב׳ 2011
muadib • 23 בנוב׳ 2011
טעימה אוהבת כתב/ה: איפה הוא?
אני לא מוצאת אותו לא בחוץ ובטח לא בתוכי. כי את לא מחפשת עם המשקף הנכון |
|