לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא ממש קשור, אבל החלטתי לשתף

אדון צעיר​(שולט)
לפני 20 שנים • 5 ביוני 2004

לא ממש קשור, אבל החלטתי לשתף

אדון צעיר​(שולט) • 5 ביוני 2004
לא יודע למה החלטתי לשתף דווקא אתכם חברי הפורום הנ"ל, אבל שיהיה...
לפני כמה חודשים סיימתי קשר של מעל 3 שנים עם מישהי (קשר ונילי לחלוטין)
נורא כאב לי בהתחלה, כאבי תופת. אתם יודעים - דמעות של דם וכל הנלווה לכך.
ואחרי איזה חודש הכאב קהה קצת. אבל בשבועיים האחרונים זה חוזר אליי ובגדול. זה ממש רודף אותי.
אני חולם עליה בממוצע של משהו כמו אחת לשתי לילות לפחות.
אני חושב עליה כל הזמן.
מחפש אותה בקהל במקומות שמתאים לה להיות שם מצד אחד, ומצד שני משקשק מהרגע שאני באמת אראה אותה (לא ראיתי,שמעתי,הרחתי,נגעתי או כל חוש אחר בה מאז שנפרדנו), כי אני יודע שברגע שזה יקרה אני אתמוטט ברמות שלא ייאמנו.
אני מרגיש שהחיים שלי במערבולת ללא אפשרות לעצור.
אני נראה לא רע בכלל וגם האישיות סבבה אגוזים, אבל לא ממש מצליח לי עם בנות המין השני.
כל כך חסר לי החום והאהבה, שמישהי תאהב אותי שאני מרגיש שאני ממש "מאבד את זה" (הכוונה היא לשפיות שלי).
זהו, אני לא מתכוון לשאול אתכם משהו בסגנון של "מה לעשות,תעזרו לי!". כי אתם לא ממש יכולים לעזור לי.
סתם רציתי לספר
שתדעו
ביי ביי
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 5 ביוני 2004
אכן, אנחנו לא ממש יכולים לעזור, אלא אם השדכנים שבינינו מכירים במקרה איזו בחורה נחמדה מבית טוב. טבעי שאם אתה מאד רוצה מישהי לאהוב ושתאהב אותך, ברירת המחדל תהיה מי שמילאה את התפקיד במשך 3 שנים. התרופות הטובות ביותר הן ככל הנראה הזמן והבחורה הנכונה, ואני רק יכול לאחל לך ששתיהן יפעלו בקרוב.
TV_Eye​(שולט)
TV_Eye​(שולט) • 5 ביוני 2004
הממ פעם גם הייתי בקשר של 3 שנים זה היה לפני 6 שנים בערך ואני עדיין חושב לפעמים שאני רואה לפעמים
אהבה אמיתית לא מתה אף פעם היא פשוט יושבת בצד הלב גם עוד 10 שנים שתראה אותה במקרה יהיה לך את הצביטה הזו בלב
אין מה לעשות אהבות אמיתיות לא מתות
Tame
Tame • 5 ביוני 2004
אדון צעיר, אתה בעצמך עלית על הבעיה..
אתה מחפש מישהי בכדי שתוכל לקבל ממנה את מה שאתה רוצה/צריך. זאת במקום לחפש מישהי שתוכל לתת לה מעצמך.
תתחיל בלתת בלי תנאי או גבול, תתן לכולם, אז רוב הסיכויים שתגיע זו שתרגיש ושתרצה לקבל דווקא ממך...
המלכה לירז​(שולטת){כ}
אדון צעיר, אני מתארת לעצמי שאיך שאתה מרגיש היום גם קשור במידה רבה לטיב בקשר שהיה ביניכם ולסיבת הפרידה, דברים שלא ציינת. כתבת שאתה מרגיש רדוף כל הזמן במחשבות עליה, מרגיש שתתמוטט אם תראה אותה, ושמרוב רצון באהבה אתה מרגיש שאתה "ממש מאבד את זה". גם כתבת שאתה מרגיש שלא ממש מצליח לך עם נשים. אני מתארת לעצמי שבמשך שלוש שנים, למדת להגדיר את עצמך כבן הזוג שלה, ועכשיו נשארת לבד עם הפחדים שאתה לא מוצלח עם נשים. לדעתי אתה צריך להבין למה אתה מרגיש שיש לך סיכוי נמוך למצוא אהבה חדשה, וגם מה השתבש בקשר שהסתיים... הרי למרות שאתה לא מאמין בעצמך, היית בקשר עם מישהי במשך שלוש שנים, שזה לא מעט.
כתבת שהחיים שלך במערבולות חזקות, ולי יש תחושה של פצעים פתוחים - כאילו שהפרידה פתחה אצלך פצעים ופחדים שונים. זה מעלה אצלי שוב את השאלות, אם אתה נאה ונחמד, אז מדוע ה"בעייתיות" הזאת שאתה מתאר עם נשים? האם זה משהו שאתה רק מרגיש אותו, או משהו שיש לו ביסוס במציאות? והאם זה קשור לטיב הקשר שהיה ביניכם, או לפרידה? אני רק יכולה להציע לך לברר את הנושאים האלה עם עצמך.
בכל מקרה פרידה היא חוויה קשה, ולפעמים עוברים כמה שלבים עד שמשלימים ומתגברים. אתה חושב שהתגברת, אבל בעצם לא התגברת, וכך שוב ושוב - עד שבאמת מתגברים. מאחלת לך שתהליך ההתגברות יהיה מהיר, ואפילו שתגדל ממנו ותבוא יותר מוכן ובטוח לאהבה הבאה, שאני בטוחה שתהייה.
אדון צעיר​(שולט)

לגבי שאלתך...

אדון צעיר​(שולט) • 5 ביוני 2004
שאלת למה נראה לי שאני לא מצליח טוב עם נשים.
די פשוט לדעתי, פשוט מאוד ממש קשה לי על גבול הבלתי אפשרי "להתחיל" עם מישהי.
כל הסיטואציה של להתחיל לדבר (או לרקוד,אם זה במועדון) עם מישהי שאני לא מכיר פשוט נראה לי בלתי אפשרי.
ולגבי קשרים ש"מתהווים" כמו למשל במקומות עבודה,חדרי כושר וכדומה. אז אלא פשוט דברים שקורים, אין לי שליטה עליהם.
עניתי לך על השאלה?
אדון צעיר​(שולט)
לפני 20 שנים • 6 ביוני 2004

נכון, אבל....

אדון צעיר​(שולט) • 6 ביוני 2004
אני לא רוצה להכיר דרך האינטרנט.
אני רוצה להתגבר על הקושי, להכיר בצורה "נורמלית"
ולא דרך האינטרנט...
@buba@​(נשלטת)
@buba@​(נשלטת) • 6 ביוני 2004
היי !!
אני יכולה לשאול אותך גם שאלה ?
למה אתה החלטת שאתה "שולט "?
סתם סקרנות
אתה יכול לא לענות .
בובה
אדון צעיר​(שולט)

אם את באמת רוצה לדעת

אדון צעיר​(שולט) • 6 ביוני 2004
תראי, כל מה שאני אענה לך פה באיזה 2-3 שורות יראה לא רציני לא משנה מה.
אם את באמת מעוניינת לדעת את מוזמנת לפנות אליי ואני אשמח להסביר לך.
אבל כמו שאני לא הייתי חייב לענות, את ממש לא חייבת להתעניין