gilsherr |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
וואו
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
gilsherr • 25 בנוב׳ 2011
מאסטר אם יקר. אני קורא את השורות שכתבת ומתמלא באופטימיות רבה כל-כך עד שלשניות ספורות אני מרגיש שגם אני יכול!. יש בנינו הרבה מהמשותף: גאוותנות חסרת בסיס, "וותק בתחום"(ואגב, אם יורשה לי, קבל טיפ קטן: אנחנו כאן משלהי האלף שעבר ולא רק המאה) טמטום ברמות מפחידות ועוד תכונות שאמורות לזרוק לרגלינו מטומטמות בלי סוף. אז איך זה שרק אתה הצלחת? הכיצד אני (היהיר אפילו יותר ממך אבל טיפש לא פחות) נכשלתי? היכן היא המטומטמת שלי?
|
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 25 בנוב׳ 2011
מאסטר אם-אם כתב -
"חלק מהתשובות היו היסטריות במיוחד של כמה נשלטות הן כאן והן בבלוג של השפחה שלי אגב מישהוא יודע מהיכן המונח היסטריה? " כן, מאסטר אם-אם היסטרי ביוונית עתיקה פירושו רחם היוונים חשבו שההיסטריה היא בעייה נשית שהרחם אחראי לה באופן כללי, זה נכון שיש יותר נשים היסטריות ( במובן הקליני ). אבל יש גם גברים היסטריים בדיוק כמו שסטאטיסטית, או.סי.די - כלומר הפרעה של אובססיביות - יש ליותר גברים מאשר לנשים היסטריה ואו.סי.די נחשבות שתי הנוירוזות הגרעיניות נ.ב אהבתי את תגובתך תישאר ואל תלך אפשר לנהל דיון כמו אנשים בוגרים |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
Re: וואו
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2011
gilsherr כתב/ה: מאסטר אם יקר. אני קורא את השורות שכתבת ומתמלא באופטימיות רבה כל-כך עד שלשניות ספורות אני מרגיש שגם אני יכול!. יש בנינו הרבה מהמשותף: גאוותנות חסרת בסיס, "וותק בתחום"(ואגב, אם יורשה לי, קבל טיפ קטן: אנחנו כאן משלהי האלף שעבר ולא רק המאה) טמטום ברמות מפחידות ועוד תכונות שאמורות לזרוק לרגלינו מטומטמות בלי סוף. אז איך זה שרק אתה הצלחת? הכיצד אני (היהיר אפילו יותר ממך אבל טיפש לא פחות) נכשלתי? היכן היא המטומטמת שלי?
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
Re: לא נעלמתי מי נעלם?
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM כתב/ה: ...חלק מהתגובות היו כרגיל במחוזותינו ממקום של אגו מצומק... כן - האחת והיחידה שקובעת - זו שלך. מצטערת שנסיון סתימת הפיות שלך כלפיי בפרטי לא עולה לך יפה אנחנו עדיין חיים בעולם חופשי בו מותר לי להביע את מורת רוחי מההתנהלות שלך. ואם אתה עוד מעיז לומר ש"מכל מלמדי השכלתי" - אם היית באמת עומד מאחורי המילים הנבובות שלך, היית יודע לקבל כמה שעורים גם שאינם נעימים לך - אלה בדרך כלל השעורים החשובים, העמוקים, והמלמדים ביותר. סופש נפלא. |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
תודה לך פורגוד על התגובה
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 25 בנוב׳ 2011
אכן המונח היסטריה נובע מהמילה היוונית "היסטרון" הלוא הוא הרחם הנשי שבזכותו אנחנו כאן כולנו
תודה סופש ניפלא FOR GOOD כתב/ה: מאסטר אם-אם כתב -
"חלק מהתשובות היו היסטריות במיוחד של כמה נשלטות הן כאן והן בבלוג של השפחה שלי אגב מישהוא יודע מהיכן המונח היסטריה? " כן, מאסטר אם-אם היסטרי ביוונית עתיקה פירושו רחם היוונים חשבו שההיסטריה היא בעייה נשית שהרחם אחראי לה באופן כללי, זה נכון שיש יותר נשים היסטריות ( במובן הקליני ). אבל יש גם גברים היסטריים בדיוק כמו שסטאטיסטית, או.סי.די - כלומר הפרעה של אובססיביות - יש ליותר גברים מאשר לנשים היסטריה ואו.סי.די נחשבות שתי הנוירוזות הגרעיניות נ.ב אהבתי את תגובתך תישאר ואל תלך אפשר לנהל דיון כמו אנשים בוגרים |
|
תמונה כפרית |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
תמונה כפרית • 25 בנוב׳ 2011
MאסטרM כתב/ה: אנשים פה מדברים על שילוב של זוגיות (אולי אפילו מונוגמית רחמנא לצלן ) וBDSM שילוב שלפי מה שאני חוויתי הינו בלתי אפשרי... אולי אנשים מבלבלים קיניקיות עם BDSM ? או פאטיש גוטי? רול פליינג ?לא יודע בחיי אבל ממה שהכרתי כל הזוגות בשני הכיוונים שניסו לשלב בדסמ בחיי זוגיות סיימו את הקשר במפך נפש למעט אלו שהלכו לכיוון של קינקיות (כלומר יחסי שליטה לצורך הגברת הריגוש המיני)
לא מבינה מהיכן הגעת למסקנות שלך, ומה היא קבוצת המחקר שעליו מתבסס הטיעון שלך אבל כמו כל זוגיות אחרת יש מערכות שמצליחות יותר ויש כאלו שפחות. ואני מכירה סביבי מספיק כאלו שמצליחים בהחלט לשלב בדיוק כמו שאני מכירה מערכות וניליות שכשלו למופת. ועוד יותר מסקרן אותי מההקשר בין הקביעה האחרונה שלך לנושא השרשור. |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
Re: וואו
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 25 בנוב׳ 2011
gilsherr כתב/ה: מאסטר אם יקר. אני קורא את השורות שכתבת ומתמלא באופטימיות רבה כל-כך עד שלשניות ספורות אני מרגיש שגם אני יכול!. יש בנינו הרבה מהמשותף: גאוותנות חסרת בסיס, "וותק בתחום"(ואגב, אם יורשה לי, קבל טיפ קטן: אנחנו כאן משלהי האלף שעבר ולא רק המאה) טמטום ברמות מפחידות ועוד תכונות שאמורות לזרוק לרגלינו מטומטמות בלי סוף. אז איך זה שרק אתה הצלחת? הכיצד אני (היהיר אפילו יותר ממך אבל טיפש לא פחות) נכשלתי? היכן היא המטומטמת שלי?
אני מניח שכל הקביעות שלך לגבי עצמך אכן נכונות כי מי מכיר אותך יותר טוב ממך עצמך?? לגבי התכונות שאתה מיחס לי? נו נו אם היית מכיר אותי אז הייתה להן איזו שהיא תקפות סובייקטיבית קלושה שיהיה לך בהצלחה במציאת מטומטמת מתאימה אני משתדל לא לאסוף מטומטמות כי זה פשוט משעמם... |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 25 בנוב׳ 2011
פט קט שלום
אף אחד לא ניסה לסתום את פיך נהפוך הוא את מוזמנת להמשיך לנאץ לגדף לנסות להשפיל ולאיים בפרטי ובכללי !! לאור תוכן דברייך הכוללים נאצות גם במסרים שלך לפוסיקט וגם במסרים שלך אלי גם בכללי וגם בפרטי בקישתיך שלא לכתוב אלי מאחר ואני לא פניתי אלייך!!! יתרה מכן הודעתי לך שאני לא חוסם אותך ומבקש למרות התנהגותך הנלוזה שלא לפתוח במלחמה וסערה בכוס של מים ומעוניין להיפרד ממך ומהודעותייך ההיסטריות בצורה מכובדת יתרה מכך הבטחתי לך לא להגיב לשום הודעה שלך אך אם תמשיכי לכתוב עלי באופן אישי אבחר בתגובה מתאימה בכללי והינה זה בא!! אחרי תגובתייך ההיסטריות הראשונות וכן פניות בפרטי לשפחתי שקוראות לה לעזוב אותי תוך מטר נאצות ביקשתי משפחתי להזמינך להיצטרף כצופה לסשן שלנו סשן הוא תהליך אינטימי מטרת ההזמנה הייתה בכדי שתכירי אותנו ואת התהליך שאנו עוברים מתוך הנחה שלי שכתיבתך נובעת ממצוק, והבלוג של שפחתי לחץ לך על מקומות רגישים מאוד ורצינו שתיראי שאין סיבה לחשש תגובתך הייתה לכתוב לשפחתי תגובה חריפה הכוללת נאצות ביקשת שלא תיפנה אלייך יותר וחסמת אותה עברו יומיים ואת פונה אלי בפרטי בלי שהוזמנת או שפניתי אלייך או שהתייחסתי לאיזה מן ההודעות שלך בכללי אמרתי לך שלאור התנהלותך אין לי עיניין לנהל איתך דו שיח כלל וכי דעותייך הנשיות מענינות את הלבלב הגברי שלי (זו הייתה תגובה להתייחסותך לגבריותי המדולדלת והלא קיימת) ביקשתי אותך שלא לכתוב לי או עלי, והבטחתי לך אותו הדבר בפעם הבאה שאת תתיחסי אלי לגופי או לגופה של שפחתי, במקום להתיחיחס לגופו של עיניין אפנה לכלובי שיטפל בנושא!! זו ההודעה האחרונה שלי אלייך אנא חידלי!!! pet cat כתב/ה: MאסטרM כתב/ה: ...חלק מהתגובות היו כרגיל במחוזותינו ממקום של אגו מצומק... כן - האחת והיחידה שקובעת - זו שלך. מצטערת שנסיון סתימת הפיות שלך כלפיי בפרטי לא עולה לך יפה אנחנו עדיין חיים בעולם חופשי בו מותר לי להביע את מורת רוחי מההתנהלות שלך. ואם אתה עוד מעיז לומר ש"מכל מלמדי השכלתי" - אם היית באמת עומד מאחורי המילים הנבובות שלך, היית יודע לקבל כמה שעורים גם שאינם נעימים לך - אלה בדרך כלל השעורים החשובים, העמוקים, והמלמדים ביותר. סופש נפלא. |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM • 25 בנוב׳ 2011
על מנת להבהיא אכן מכל מלמדי השכלתי אבל שיהיה ברור את לא נימנת על קבוצה זו
ןמעניין מדוע מכל הודעתי הארוכה בחרת דווקא משפט אחד ויחיד אולי משום שעל ראש הגנב בוער הכובע???? pet cat כתב/ה: MאסטרM כתב/ה: ...חלק מהתגובות היו כרגיל במחוזותינו ממקום של אגו מצומק... כן - האחת והיחידה שקובעת - זו שלך. מצטערת שנסיון סתימת הפיות שלך כלפיי בפרטי לא עולה לך יפה אנחנו עדיין חיים בעולם חופשי בו מותר לי להביע את מורת רוחי מההתנהלות שלך. ואם אתה עוד מעיז לומר ש"מכל מלמדי השכלתי" - אם היית באמת עומד מאחורי המילים הנבובות שלך, היית יודע לקבל כמה שעורים גם שאינם נעימים לך - אלה בדרך כלל השעורים החשובים, העמוקים, והמלמדים ביותר. סופש נפלא. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
MאסטרM כתב/ה: פט קט שלום
אף אחד לא ניסה לסתום את פיך נהפוך הוא את מוזמנת להמשיך לנאץ לגדף לנסות להשפיל ולאיים בפרטי ובכללי !! לאור תוכן דברייך הכוללים נאצות גם במסרים שלך לפוסיקט וגם במסרים שלך אלי גם בכללי וגם בפרטי בקישתיך שלא לכתוב אלי מאחר ואני לא פניתי אלייך!!! יתרה מכן הודעתי לך שאני לא חוסם אותך ומבקש למרות התנהגותך הנלוזה שלא לפתוח במלחמה וסערה בכוס של מים ומעוניין להיפרד ממך ומהודעותייך ההיסטריות בצורה מכובדת יתרה מכך הבטחתי לך לא להגיב לשום הודעה שלך אך אם תמשיכי לכתוב עלי באופן אישי אבחר בתגובה מתאימה בכללי והינה זה בא!! אחרי תגובתייך ההיסטריות הראשונות וכן פניות בפרטי לשפחתי שקוראות לה לעזוב אותי תוך מטר נאצות ביקשתי משפחתי להזמינך להיצטרף כצופה לסשן שלנו סשן הוא תהליך אינטימי מטרת ההזמנה הייתה בכדי שתכירי אותנו ואת התהליך שאנו עוברים מתוך הנחה שלי שכתיבתך נובעת ממצוק, והבלוג של שפחתי לחץ לך על מקומות רגישים מאוד ורצינו שתיראי שאין סיבה לחשש תגובתך הייתה לכתוב לשפחתי תגובה חריפה הכוללת נאצות ביקשת שלא תיפנה אלייך יותר וחסמת אותה עברו יומיים ואת פונה אלי בפרטי בלי שהוזמנת או שפניתי אלייך או שהתייחסתי לאיזה מן ההודעות שלך בכללי אמרתי לך שלאור התנהלותך אין לי עיניין לנהל איתך דו שיח כלל וכי דעותייך הנשיות מענינות את הלבלב הגברי שלי (זו הייתה תגובה להתייחסותך לגבריותי המדולדלת והלא קיימת) ביקשתי אותך שלא לכתוב לי או עלי, והבטחתי לך אותו הדבר בפעם הבאה שאת תתיחסי אלי לגופי או לגופה של שפחתי, במקום להתיחיחס לגופו של עיניין אפנה לכלובי שיטפל בנושא!! זו ההודעה האחרונה שלי אלייך אנא חידלי!!! pet cat כתב/ה: MאסטרM כתב/ה: ...חלק מהתגובות היו כרגיל במחוזותינו ממקום של אגו מצומק... כן - האחת והיחידה שקובעת - זו שלך. מצטערת שנסיון סתימת הפיות שלך כלפיי בפרטי לא עולה לך יפה אנחנו עדיין חיים בעולם חופשי בו מותר לי להביע את מורת רוחי מההתנהלות שלך. ואם אתה עוד מעיז לומר ש"מכל מלמדי השכלתי" - אם היית באמת עומד מאחורי המילים הנבובות שלך, היית יודע לקבל כמה שעורים גם שאינם נעימים לך - אלה בדרך כלל השעורים החשובים, העמוקים, והמלמדים ביותר. סופש נפלא. אגיב לך בפעם האחרונה - בעיני תפקידו של שולט הוא להכיל את הנשלטת שלו, על כל שלל רגשותיה השליליים והחיוביים. נעשה חשבון פשוט: אתה כשל שוב ושוב להבין את תפקידך בכוח אתה מנבל כלפיי את פיך בעוד אני אמנם כותבת דברים קשים - אך לא זכור לי שניבלתי עליך את פי. קח זאת לשימת לבך לפני אתה מאשים אותי האשמות שווא. זה שאתה לא בוגר מספיק לשאת דעות שונות שליליות עליך - וול, לא בעיה שלי! לענין ההצטרפות לסשן - לא מצטרפת לסשנים נקודה, ובטח ובטח לא לסשן של אדם שאין לו דבר וחצי דבר עם בדסמ ושליטה, אין בי כל רצון לצפות בהתעללות לשמה. הפניה שלי לנשלטת שלך נעשתה לא מתוך "היסטריה" אלא מתוך אחריות של נשלטת שראתה דבר או שניים ב-4 שנות הבדסמיות שלי - אולי כדאי שתתחיל להפנים שיש פה אנשים שאולי אינם שולטים, אך יש להם נסיון לא פחות משלך, ולבטח יותר ענווה להודות כשהם טועים - מה שלאור השרשור הענף הזה בוודאות אי אפשר לומר עליך. שא ברכה וסע לי מהעינים! |
|