סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלת יסוד

aka BODYGUARD
לפני 12 שנים • 28 בנוב׳ 2011
aka BODYGUARD • 28 בנוב׳ 2011
צ'יטה כתב/ה:
אני לא חושב שברגע הראשון ששולט פוגש נשלטת נוצרת מיידית מערכת יחסי שליטה. למה בכלל שנשלטת תהייה כזו אל מול מישהו שכרגע פגשה?

בהתחלה יש נשלטת ושולט שרוצים להקים קשר בדסמי. אין בכך כדי לומר שהוא כבר כזה, יש בכך לומר שהם מתחילים לבסס קשר כזה. לכן בהתחלה אין אדוני ואין סאבית שלי. יש רק התחלה של משהו. אט אט הנשלטת לומדת איך לרצות את אדונה והשולט לומד ומלמד את הנשלטת שמתחילה להיות שלו.

השלב הזה נקרא סאבית באימונים. בשלב הזה היא הסאבית שלו ולא יעלה על הדעת שהיא תהייה באימונים אצל עוד שולט. אבל היא טרם הרוויחה את המקום שהיא תכריז בראש חוצות שהוא האדון שלה. ההכרזה הזו מגיעה בשלב יותר מאוחר בצורת קילור. טוב לו לקילור שייעשה לאחר ביסוס קשר משמעותי ומחייב ואקט הקילור מהווה בעיני נקודת ציון משמעותית בצורת חוזה שבין יתר הדברים אומר שיש לשני הצדדים כוונה להיות בקשר בדסמי לאורך זמן רב. משהו דומה לחתונה.

לצערי אני כנראה בדעת מיעוט כאן בעניין הקילור ונפוצה התופעה של קילורים שקורים אחרי שבועיים הכרות ומסתיימים חודש לאחר מכן. בעיניי זו בגדר זילות למושג קילור המקודש בעיני.

אתה לא בדעת מיעוט אלא שפשוט נמאס לנו לדבר על זה.

icon_cool.gif
נוריתE

Re: שאלת יסוד

נוריתE • 28 בנוב׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה:
raccoon כתב/ה:
אדוני היקר אמר לי שהוא בכלל לא אדון שלי.
כמובן, שזה לא סותר את זה שאני הסאבית שלו.

איך ייתכן מצב כזה, תהיתי,
כלומר אם לסאבית יש אדון, משמע, לאדון יש סאבית. ולהפך.

כיצד ייתכן מצב שלסאבית יש אדון אך לאדונה אין סאבית?

מה אני מפספסת?

לו הייתי אישה הרואה בעצמה "סאבית", והמכנה "אדון" אדם שמסרב להיות אדונה, הייתי שואל את אותו האדם מי אני בשבילו. ומי הוא, לדעתו, בשבילי.

ואני,הייתי מרחיבה בזה
הוא רוצה אולי בעלות בלי החובות שכרוכות בזה? היא מכנה אותו אדונה היקר ,למי שענה לפני על זה שבתחילת הקשר....דרך אגב.
אני מסכימה עם הפסיכולוג שפה,ש"ורד הוא ורד בכל שם" אבל זה לא רק עינין של סמנטיקה פה, יש מעבר, המערכת הבסיסית היא שפחה ואדון ,"אני טרזן את ג'ין" ולא משנים בכלל שמות התאר והכינויים,
מה שעמוק מזה היא שוב השאלה,זה עיניין של שם תאר וסמנטיקה? אז אם הוא לא "אדון" יוצא בזה שהיא לא "שפחה" הם טרזן וג'יין לצורך זה.
או עיניין של התנערות ממחויביות בסיסיות שלו,כאדון,בתוך הקשר
אם הוא רוצה שפחה, שתשחק בשבילו את התפקיד של שפחה הרי שהו אצריך,למענה לשחק את התפקיד של האדון בכל מה שכרוך בזה. אם האו רוצה פטור מאחריות אז הרי שהי אצריכה לתת לעצמה פטור,ממנו
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 28 בנוב׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה:
צ'יטה כתב/ה:
אני לא חושב שברגע הראשון ששולט פוגש נשלטת נוצרת מיידית מערכת יחסי שליטה. למה בכלל שנשלטת תהייה כזו אל מול מישהו שכרגע פגשה?

בהתחלה יש נשלטת ושולט שרוצים להקים קשר בדסמי. אין בכך כדי לומר שהוא כבר כזה, יש בכך לומר שהם מתחילים לבסס קשר כזה. לכן בהתחלה אין אדוני ואין סאבית שלי. יש רק התחלה של משהו. אט אט הנשלטת לומדת איך לרצות את אדונה והשולט לומד ומלמד את הנשלטת שמתחילה להיות שלו.

השלב הזה נקרא סאבית באימונים. בשלב הזה היא הסאבית שלו ולא יעלה על הדעת שהיא תהייה באימונים אצל עוד שולט. אבל היא טרם הרוויחה את המקום שהיא תכריז בראש חוצות שהוא האדון שלה. ההכרזה הזו מגיעה בשלב יותר מאוחר בצורת קילור. טוב לו לקילור שייעשה לאחר ביסוס קשר משמעותי ומחייב ואקט הקילור מהווה בעיני נקודת ציון משמעותית בצורת חוזה שבין יתר הדברים אומר שיש לשני הצדדים כוונה להיות בקשר בדסמי לאורך זמן רב. משהו דומה לחתונה.

לצערי אני כנראה בדעת מיעוט כאן בעניין הקילור ונפוצה התופעה של קילורים שקורים אחרי שבועיים הכרות ומסתיימים חודש לאחר מכן. בעיניי זו בגדר זילות למושג קילור המקודש בעיני.

אתה לא בדעת מיעוט אלא שפשוט נמאס לנו לדבר על זה.

icon_cool.gif

האמת שגם לי
אבל לצערי ידידי בודיגארד, אנחנו כן מיעוט ולכן אנחנו לא פוקדים פה יותר את הפורומים
raccoon​(נשלטת)
raccoon​(נשלטת) • 28 בנוב׳ 2011
לא ביקשתי קולר, לא ביקשתי לחנך, לא ביקשתי לנהל...
אפילו לא ביקשתי לקרוא למישהו "אדוני".

אתם מפספסים את כל הרעיון הבסיסי של השאלה הבסיסית שלי שהיא בכלל שאלה רטורית עבורי והתשובות פה מאד מעציבות אותי.

אם אני סאבית שמתמסרת, שנמצאת עבור אדם שאותו אני מכנה "אדוני", אם הוא יכול לבקש ממני לעשות דברים שאני אעשה רק בשבילו,
אדם שאנחנו בקשר, ישנים ביחד, שוכבים ביחד, מדברים ביחד, אדם שאני חלק מהחיים שלו והוא חלק מהחיים שלי, גם אם לא 24/7,
אז עם כל הכבוד לכל מה שכל העולם ואישתו יגידו לי

אם אותו אדם שאני מכנה "אדוני" כי כך הוא רוצה ודורש, אומר לי שאני הסאבית שלו אבל לו אין
כלום, אפס, נאדה, הוא מחפש והוא לבד בחושך

אז קטונתי, אפסו כוחותיי, יכולת ההכלה שלי תמה
אני לא הכלום של אף אחד ולא החרא של אף אחד
אני בהחלט הולכת לחפש גבר אחר
ואם כך כל השולטים, אז וואלה, וניליים, טוב שאתם קיימים.
מישלי

raccoon יקרה

מישלי • 28 בנוב׳ 2011
raccoon כתב/ה:
...
אתם מפספסים את כל הרעיון הבסיסי של השאלה הבסיסית שלי שהיא בכלל שאלה רטורית עבורי והתשובות פה מאד מעציבות אותי.
....

מישהו פעם אמר, שבשביל לשחרר שפחה, צריך לבעוט בה.
הכי חזק, הכי אכזרי, הכי בוטה.
אחרת היא לא תשתחרר.

לשמוע את זה - הכעיס אותי, הכאיב לי, סגר אותי.
עם הזמן מצאתי שאולי הוא צדק.

ואני חושבת שזה יותר נדיר מנדיר, להצליח להשתחרר בלי זה...
אחרי כמעט שנה וייסורי גיהנום, אני מתחילה להצליח גם בלי שיבעט.
(בעיטות קטנות ואוהבות לא נחשבות)

אולי זה מה שהוא עושה ?
אולי הוא בועט ?
אולי זה בגלל שהוא אוהב אותך ?
אולי הוא עושה את זה למענך ?
אולי זה קורע אותו מבפנים, אבל הוא חזק בשביל שניכם ?

וזה בשבילך }{
Perplexed

לא...

Perplexed • 28 בנוב׳ 2011
לא Raccoon, לא כולם מחזיקים באותה עמדה, מנסיוני הדל. יש מי שישמח להרגיש שייך לך, ולהתמסר לך (!) מבלי לחוש שהוא פחות שולט בך, ובכלל מבלי שיחוש שהוא שולט פחות ערך. לכל הפחות – מישהו שירגיש לא פחות מחוייב לך מאשר את מחוייבת לו, ללא חשש חלילה שהוא פוגע בכללי הבדס"מ המקודשים (מן הטעם הפשוט שאין כאלו ?icon_smile.gif ). רק עניין של מזל או של זמן...
godisafemale​(שולטת)

ב ד י ו ק

godisafemale​(שולטת) • 28 בנוב׳ 2011
צ'יטה כתב/ה:

100% עגול. נכון ויפה.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 28 בנוב׳ 2011
raccoon כתב/ה:
אז קטונתי, אפסו כוחותיי, יכולת ההכלה שלי תמה
אני לא הכלום של אף אחד ולא החרא של אף אחד
אני בהחלט הולכת לחפש גבר אחר
ואם כך כל השולטים, אז וואלה, וניליים, טוב שאתם קיימים.

אם כך כל השולטים...
אני מת פה בכלוב הזה מהקביעות האלה. כאילו המילה "שולט" היא איזוהי תעודת אחריות ליושר, רגישות, חוכמה ואולי אפילו עושר. לא, לא כל השולטים ככה וגם לא כל השולטים אחרת. השולטים הם קודם כל בני אדם, שנית כל הם גברים ורק אח"כ הם החליטו להדביק לעצמם בין הסוגריים את המילה "שולט". לא המילה עושה את האדם, לא התווית הכלובית ובטח ובטח שלא BDsM. כאשר מגיע לכלוב אדם בלתי מתחשב, בלתי רגיש וקר, הוא ישאר כזה בדיוק גם אחרי שירשום בסוגריים שלו "אני מגה שולט" בחמישה ניקים מקבילים.

המילה "שולט", במושגים כלוביים, משמשת אך ורק אינדיקטור לדומיננטיות, שאף הוא לרוב מתנקז למסגרת מינית ואין לו תוקף מחוצה לה. אם את מחפשת אדם בעל תכונות אופי מסויימות, חפשי קודם כל את התכונות ואת האדם ולא לפי השלטים בהם מנופפים המועמדים. כי כל עוד אין סלקטורים בכניסה או ספר BDsM עם חוקים מוגדרים, כל אחד יכול לרשום על השלט שלו את כל העולה על רוחו.

ולגבי השאלות שלך - בטח שהוא יכול. זאת זכותו המלאה, כפי שזאת זכותך המלאה לקום וללכת ולשלוח אותו לחפש מי ינענע אותו, כי עם האדם שהוא, את לא רוצה לחיות.
הוא​(שולט)
לפני 12 שנים • 29 בנוב׳ 2011

מבלי

הוא​(שולט) • 29 בנוב׳ 2011
להתיחס ספציפית למקרה שהצגת שהרי אין לדעת מה באמת היה או נאמר וזה גם לא צריך לענין איש מלבדכם. זה הכל תלוי בהתנהלות או בסגנון בדרך.

אם נקח השראה מתרבות גור למשל אין שם סתירה מצד אחד לשפחה אין שום רכוש היא באה נטולה
והמלה "שלי" לא נמצאת אצלה בלקסיקון. ומצד שני יש שם הרבה כבוד ושמירה עליה. לא שגור זה בדסמ אבל מקור השראה מרגש מאד.

הדבר הנוסף שמצאתי בטקסט שלך הוא הגישה הישראלית הנפסדת של לא לצאת פרייארית. זה פשוט לא יקדם ולא תורם. אל תנהלי פנקסנות מי נתן וכמה, זו לא חתונה. ככל שתוכלי לבוא נקיה מתנאים מקדמים מתמסרת וכנועה כך יטב לך ולקשר.
FOR GOOD
לפני 12 שנים • 29 בנוב׳ 2011

Re: ב ד י ו ק

FOR GOOD • 29 בנוב׳ 2011
godisafemale כתב/ה:
צ'יטה כתב/ה:

100% עגול. נכון ויפה.

זו היא גם דעתי
והתגובה האהובה בשרשור כרגע, היא קלה מדי, סתמית מדי, אינה קשורה דוקא ליחסי-שליטה
אלא נכונה תמיד, ולכן גם אינה נכונה בכלל...כי "הכייף לי או לא כייף לי", הוא לא חזות הכל, בשום תחום בחיים, בטח שלא בתחילתו של קשר בה.ד.ס.מי, ולכן היא גם גובלת בעיני בחנופה, או בליקוק מוח...
ולכן אולי היא הכי "אהובה"...
כמו שקורה בהמון שרשורים...