Red Leaf |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Red Leaf • 5 בדצמ׳ 2011
אני מאוד ממהר - אז אתמצת כמה שיותר.
א)הוא צטט שיר, רק שיר, ומצא לנכון לשתף אותנו, בפורום שיסודו הוא שליטה גברית. אתן פיתחתן את זה כאילו שהוא אנס רע לב, שפוגע בזכות הפמניסטית שלכן לבחירה, ועוד כל מיני קשקושים. גרוע מכך, עוד החלטתן שאתן מצילות אותו מעצמו. ב)זכותו המלאה להנות משירים כאלה - אין לכם כל זכות להכנס לאדם לחופש המחשבה - על אחת כמה וכמה במקום שכזה, ובפורום שכזה. לגבי הזכות להבעת דעה - כל עוד הוא לא פוגע, מסכן או גורם לאיזו עיוולת כלשהי - אין זה ממקומכם לבוא ולשפוט אותו. זו סתם קנטרנות טיפשית ומיותרת - הוא לא עודד לאונס, לא רמז על כפיה, ולא שאף לקחת את זכות הבחירה *הפמניסטית*. ג)במשך שלושה עמודים, קראתי קשקשת פמיניסטית מפה ועד הודעה חדשה - שלרוע המזל מוציאה את הנשים שבאמת שואפות לשיוויון באור כל כך רע. נדמה שכדי לקבל תשומת לב, או להתבלט מעל אור הזרקורים(איפה השיוויון פה?), הפמיניסטיות מחפשות כל הזמן מה לקטול, על מה להתמרמר, איפה יש חוסר שיוויון וכדומה. ויודעים מה? זה פתאטי ומגוחך - וגורם לפמניזם לאבד את ערכו החברתי-מוסרי. עוד יחשבו שפמניזם זה תחליף קנטרני-פולני לשירי דכאון. ולעניינינו: ד)בבדסמ, בסשנים, כמה פעמים הבחורה אומרת "לא" ומתכוונת ל"כן"? על אחת כמה וכמה בשליטה גברית, שאחד ממאפינייה העיקריים הוא הכבישה, השליטה והכוחניות? אין צורך להתמם בנושא הזה. לכן, כמנגנון הגנה קצת יותר מחוכם המציאו את "רמזור הצבעים" שמתוקף תפקידו של השולט כל הזמן לבדוק עם הנשלטת שלו מה מצבה - ולא על סמך מילה שעשויה להתפרש למספר משמעויות בקונוטציה הנוכחית, עשויה לסתור את עצמה, ובדיעבד לסתור את הכוונה המקורית שלשמה נאמרה. יכולה? תגידי ירוק. קשה? לעבור למשהו אחר? צהוב.לא יכולה יותר?הכל בסדר, אדום וסיימנו. יש סיבה שבגללה לא ממליצים להשתמש במילה "לא" כמילת ביטחון. ה) והכי חשוב - הרבה מעבר למילות ביטחון, ניתוח כוונות סמויות במילת שלילה וכדומה -- אינטיליגנציה מינית וריגשית מפותחת. ראבק, זה הבסיס לכל נושא הבדסמ, אם השולט לא מסוגל, בכל רמח איבריו, במוחו ובליבו, לחוש את זו שאיתו - הוא צריך להתקדם לאט, בלשון המעטה, ובטח שלא להתחיל לפרש מילים שכאלה. אבל עם קצת יותר ניסיון, בגרות ובשלות - כן ניתן לנתח את במצב אמת ולבצע בחירה מושכלת. רק שאחרי בחירה כזו, גם אם נתגלתה כשגויה - על השולט לעמוד מאחוריה איתן ולספק את מיטב הסיוע והעזרה לנשלטת, לא משנה מה. ו)זה הכל עניין של דינאמיקה בין השולט לנשלטת שלו. אם אין תקשורת טובה, לדעתי - לא יהיה סשן טוב, ויתרה מזאת: כאשר המצב יגיע לסיטואציות "מורכבות" שכאלה המצב עלול להיות מסוכן והשולט עשוי לשגות בפירוש המילה. לכן - "לא" היא לא מילת ביטחון. יש להשתמש ברמזור. יש לשמור, לטפח ולשפר דינאמיקה ותקשורת על מנת למנוע פגיעות. והעיקר - חשובה הבגרות, הרגישות, והאינטליגנציה המינית והרגשית של הצד הדומיננטי. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Re: הנקודה היא,
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Cauchy{Venus Blue} • 5 בדצמ׳ 2011
Perplexed כתב/ה: מותר לי לפנטז ששמונים כושים אונסים אותי ומותירים אותי מזוהמת בזרע ורוק אריתראי, וגם בא לי לכתוב על זה לפעמים כי מגרה אותי שאתם קוראים, מותר לי לפנטז ולאונן על כך שאני שוחטת את השכנה הכוסית הבת אלף שלי ומנקרת לה את העיניים בדוקרן קרח ולהתגרות מכך מאוד, מותר לי לפנטז על משגל נסוג עם פילים הודים, ועל אינוס כלב שנקשר שעבר עינויי שיברי שאני לא סובלת, כמה שעות קודם לכן.
זה אתר של סוטים, זה , הלו. כל סטיה לא קובנציונאלית מקבלת מייד תגובה יחנאית מסוג "אוי יו יו יוייי! זה נורא לא מוסרי ! איך אפשר להסכים לדבר כזה להזרק לחלל הקיברנטי??!". אז אני לא באמת רוצה לאנוס כלב. גם לא רוצה שמונים כושים בתחת שלי. ואני סמוכה ובטוחה שאדע להפסיק ארוע מיני כשהוא יהיה רע לי. ואם לא אצליח, אין לזה שום קשר לבדס"מ או כתיבה של פנטזיות, יש לזה קשר לעבריינות נטו. מה שלא בא לי הוא, שהסטיות של אחרים יוכפשו רק משום שהן לא עדריות דיין. זה כלוב פה, הלו, לא האקדמיה לעניני אתיקה ומוסר מיני. וזה מה זה כיף להיות אובייקט מיני גררררררר! אז את *כן* מאוננת על השכנה הכוסית שלך? מדליק... ובהקשר לדיון, אני לא בטוח אבל נדמה שלי שאדם הוא אנס בלי קשר לשיר שהוא שמע או לא. אגב, לרוב הוא יודע שהוא לא בסדר אלא אם הוא קצב |
|
מד ו י ק |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
מד ו י ק • 5 בדצמ׳ 2011
Cauchy כתב/ה: ובהקשר לדיון, אני לא בטוח אבל נדמה שלי שאדם הוא אנס בלי קשר לשיר שהוא שמע או לא. אגב, לרוב הוא יודע שהוא לא בסדר אלא אם הוא קצב או אונס בהזמנה. |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
FOR GOOD • 5 בדצמ׳ 2011
Cauchy כתב/ה: Perplexed כתב/ה: מותר לי לפנטז ששמונים כושים אונסים אותי ומותירים אותי מזוהמת בזרע ורוק אריתראי, וגם בא לי לכתוב על זה לפעמים כי מגרה אותי שאתם קוראים, מותר לי לפנטז ולאונן על כך שאני שוחטת את השכנה הכוסית הבת אלף שלי ומנקרת לה את העיניים בדוקרן קרח ולהתגרות מכך מאוד, מותר לי לפנטז על משגל נסוג עם פילים הודים, ועל אינוס כלב שנקשר שעבר עינויי שיברי שאני לא סובלת, כמה שעות קודם לכן.
זה אתר של סוטים, זה , הלו. כל סטיה לא קובנציונאלית מקבלת מייד תגובה יחנאית מסוג "אוי יו יו יוייי! זה נורא לא מוסרי ! איך אפשר להסכים לדבר כזה להזרק לחלל הקיברנטי??!". אז אני לא באמת רוצה לאנוס כלב. גם לא רוצה שמונים כושים בתחת שלי. ואני סמוכה ובטוחה שאדע להפסיק ארוע מיני כשהוא יהיה רע לי. ואם לא אצליח, אין לזה שום קשר לבדס"מ או כתיבה של פנטזיות, יש לזה קשר לעבריינות נטו. מה שלא בא לי הוא, שהסטיות של אחרים יוכפשו רק משום שהן לא עדריות דיין. זה כלוב פה, הלו, לא האקדמיה לעניני אתיקה ומוסר מיני. וזה מה זה כיף להיות אובייקט מיני גררררררר! אז את *כן* מאוננת על השכנה הכוסית שלך? מדליק... ובהקשר לדיון, אני לא בטוח אבל נדמה שלי שאדם הוא אנס בלי קשר לשיר שהוא שמע או לא. אגב, לרוב הוא יודע שהוא לא בסדר אלא אם הוא קצב זו אבחנה "פסיכיאטרית" קושי? כי נכון, יש אנסים ש"יודעים" בשכל שהם "לא בסדר", אבל לא יכולים לשלוט בעצמם ויש אחרים, והם רבים-מספור ( לא רק כבוד הנשיא, לא רק ) שבכלל-בכלל לא מרגישים שזה לא-בסדר... הלוואי והיית צודק... ויש גם כאלו שלא "אונסים" ממש, אלא רק מנסים "לכפות" את עצמם על האישה ואף הם לא מרגישים שזה "לא בסדר" אפילו קרה פה באתר לא מזמן הקטע למישהי, אבל לא ניכנס לזה... |
|
'Bambi'(אחרת) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
'Bambi'(אחרת) • 5 בדצמ׳ 2011
Red Leaf כתב/ה: אני מאוד ממהר - אז אתמצת כמה שיותר.
א)הוא צטט שיר, רק שיר, ומצא לנכון לשתף אותנו, בפורום שיסודו הוא שליטה גברית. אתן פיתחתן את זה כאילו שהוא אנס רע לב, שפוגע בזכות הפמניסטית שלכן לבחירה, ועוד כל מיני קשקושים. גרוע מכך, עוד החלטתן שאתן מצילות אותו מעצמו. ב)זכותו המלאה להנות משירים כאלה - אין לכם כל זכות להכנס לאדם לחופש המחשבה - על אחת כמה וכמה במקום שכזה, ובפורום שכזה. לגבי הזכות להבעת דעה - כל עוד הוא לא פוגע, מסכן או גורם לאיזו עיוולת כלשהי - אין זה ממקומכם לבוא ולשפוט אותו. זו סתם קנטרנות טיפשית ומיותרת - הוא לא עודד לאונס, לא רמז על כפיה, ולא שאף לקחת את זכות הבחירה *הפמניסטית*. ג)במשך שלושה עמודים, קראתי קשקשת פמיניסטית מפה ועד הודעה חדשה - שלרוע המזל מוציאה את הנשים שבאמת שואפות לשיוויון באור כל כך רע. נדמה שכדי לקבל תשומת לב, או להתבלט מעל אור הזרקורים(איפה השיוויון פה?), הפמיניסטיות מחפשות כל הזמן מה לקטול, על מה להתמרמר, איפה יש חוסר שיוויון וכדומה. ויודעים מה? זה פתאטי ומגוחך - וגורם לפמניזם לאבד את ערכו החברתי-מוסרי. עוד יחשבו שפמניזם זה תחליף קנטרני-פולני לשירי דכאון. ולעניינינו: ד)בבדסמ, בסשנים, כמה פעמים הבחורה אומרת "לא" ומתכוונת ל"כן"? על אחת כמה וכמה בשליטה גברית, שאחד ממאפינייה העיקריים הוא הכבישה, השליטה והכוחניות? אין צורך להתמם בנושא הזה. לכן, כמנגנון הגנה קצת יותר מחוכם המציאו את "רמזור הצבעים" שמתוקף תפקידו של השולט כל הזמן לבדוק עם הנשלטת שלו מה מצבה - ולא על סמך מילה שעשויה להתפרש למספר משמעויות בקונוטציה הנוכחית, עשויה לסתור את עצמה, ובדיעבד לסתור את הכוונה המקורית שלשמה נאמרה. יכולה? תגידי ירוק. קשה? לעבור למשהו אחר? צהוב.לא יכולה יותר?הכל בסדר, אדום וסיימנו. יש סיבה שבגללה לא ממליצים להשתמש במילה "לא" כמילת ביטחון. ה) והכי חשוב - הרבה מעבר למילות ביטחון, ניתוח כוונות סמויות במילת שלילה וכדומה -- אינטיליגנציה מינית וריגשית מפותחת. ראבק, זה הבסיס לכל נושא הבדסמ, אם השולט לא מסוגל, בכל רמח איבריו, במוחו ובליבו, לחוש את זו שאיתו - הוא צריך להתקדם לאט, בלשון המעטה, ובטח שלא להתחיל לפרש מילים שכאלה. אבל עם קצת יותר ניסיון, בגרות ובשלות - כן ניתן לנתח את במצב אמת ולבצע בחירה מושכלת. רק שאחרי בחירה כזו, גם אם נתגלתה כשגויה - על השולט לעמוד מאחוריה איתן ולספק את מיטב הסיוע והעזרה לנשלטת, לא משנה מה. ו)זה הכל עניין של דינאמיקה בין השולט לנשלטת שלו. אם אין תקשורת טובה, לדעתי - לא יהיה סשן טוב, ויתרה מזאת: כאשר המצב יגיע לסיטואציות "מורכבות" שכאלה המצב עלול להיות מסוכן והשולט עשוי לשגות בפירוש המילה. לכן - "לא" היא לא מילת ביטחון. יש להשתמש ברמזור. יש לשמור, לטפח ולשפר דינאמיקה ותקשורת על מנת למנוע פגיעות. והעיקר - חשובה הבגרות, הרגישות, והאינטליגנציה המינית והרגשית של הצד הדומיננטי. א. נכון, אין לאף אחד זכות לכפות טעם מוזיקלי ו\או להיכנס לאנשים לחופש המחשבה. ב. נכון, "לא" היא איננה מילת ביטחון. ג. נכון, שולט צריך להיות בעל אינטליגנציה רגשית ולהרגיש את הפרטנרית שלי, בלי קשר לשימוש\אי שימוש במילת הביטחון. ד. נכון, הבכיינות הפמיניסטית הזו גורמת לנשים לירות לעצמן ברגל בהמון מובנים, אישיים תעסוקתיים ועוד. ועדיין- לאור הקונוטציות השליליות של השיר, ההיסטוריה שלו והעובדה שהמשורר בכבודו ובעצמו הוסיף לו שורה ("כשהיא אומרת לא, היא מתכוונת לא")- סבורני כי אין מקום להעלות שיר שכזה על נס. לא באתר בדסמ ולא בכלל. וכן, אם מישהו מפרסם אותו יש מקום להגיב עליו, וכן, לא חסרים מקרים באתר הזה של שולטים שלא הבחינו בין "לא" ל-"לא". אז נכון שהמילה "לא" מתפרשת אחרת בקונטקסט בדסמי. ובכל זאת- ניתן וראוי לדון על הקונוטציות השונות של השיר הזה. יש פה אנשים שהם בתחילת דרכם הבדסמית. לי באופן אישי קרה מקרה לא נעים במסיבה הראשונה שהייתי בה, לא ידעתי מהי מילת הביטחון ואת רזי השימוש בה, מישהו תפס אותי, אמרתי לו "לא", והוא שחרר אותי רק אחרי שידיד שלי התערב, בטענה ש "כשבחורה אומרת לא במקום כזה זה לפעמים חלק מהעניין ומהמשחק". אז נכון, הוא אדיוט, ועדיין, אדיוטים לא חסרים, בטח לא כאן. לכן- אינני חושבת שהדיון הזה מיותר כלל וכלל. אני חושבת שמה שכן כדאי ללמוד ממנו, במיוחד למי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הבדסמ- זה שאם יש ספק- אין ספק. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2011
רד ליף, אני רק שאלה, באיזה שלב פמיניסטית הפך למילת גנאי?
|
|
Red Leaf |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Red Leaf • 5 בדצמ׳ 2011
בטי בום כתב/ה: רד ליף, אני רק שאלה, באיזה שלב פמיניסטית הפך למילת גנאי?
בשניה שבא הן שכחו מה זה פמיניזם, לשם מה זה הוקם, את החיפוש אחר ושיוויון - ובעיקרון, את הרגע שבו הפמיניזם הפך ל"אגודה" לנשים ממורמרות ששונאות גברים. אני לא שובינסט, ולא פמיניסט. אני מאמין שכולם אותו חרא, והאיכותיים הם אלה שצפים ונמצאים למעלה - לא בגלל מה שיש להם בין הרגליים. אלא בגלל מי שהם ומה שהם. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2011
אני רואה את עצמי כפמניסטית. מאד פמיניסטית. כל גבר ששנאתי הרוויח את השנאה הזאת ביושר ועבודה קשה.
מעולם לא שנאתי בני אדם בגלל מינם. דתם או הגזע שלהם. שנאתי אנשים רק בגלל במעשים שלהם ושם מעולם לא הפלתי. הפמיניזם הוא תנועה שנועדה להביא שוויו. אל תנכס לו שום דבר אחר בבקשה. בטח לא בימים שאנחנו נילחמים למענו יום אחד תהיה לך בת ואני מקווה בשבילה שהיא תגדל לעולם שבו יש שיוויון ולא רואים ברצון שלה להיות שווה כאיזה הטרסה פמיניסטית נוראית |
|
MאסטרM |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
MאסטרM • 5 בדצמ׳ 2011
בשניה שהפמיניזם והנאו פמיניזם הפך למילה נירדפת מכובסת לשינאת גברים הרואה בכל גבר אנס בפוטנציה
בדיוק באותה שניה Red Leaf כתב/ה: בטי בום כתב/ה: רד ליף, אני רק שאלה, באיזה שלב פמיניסטית הפך למילת גנאי?
בשניה שבא הן שכחו מה זה פמיניזם, לשם מה זה הוקם, את החיפוש אחר ושיוויון - ובעיקרון, את הרגע שבו הפמיניזם הפך ל"אגודה" לנשים ממורמרות ששונאות גברים. אני לא שובינסט, ולא פמיניסט. אני מאמין שכולם אותו חרא, והאיכותיים הם אלה שצפים ונמצאים למעלה - לא בגלל מה שיש להם בין הרגליים. אלא בגלל מי שהם ומה שהם. |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
מרמור - קווים לדמותו
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
השרלילית(פמית מתחלפת) • 5 בדצמ׳ 2011
Red Leaf כתב/ה: בטי בום כתב/ה: רד ליף, אני רק שאלה, באיזה שלב פמיניסטית הפך למילת גנאי?
בשניה שבא הן שכחו מה זה פמיניזם, לשם מה זה הוקם, את החיפוש אחר ושיוויון - ובעיקרון, את הרגע שבו הפמיניזם הפך ל"אגודה" לנשים ממורמרות ששונאות גברים. אני לא שובינסט, ולא פמיניסט. אני מאמין שכולם אותו חרא, והאיכותיים הם אלה שצפים ונמצאים למעלה - לא בגלל מה שיש להם בין הרגליים. אלא בגלל מי שהם ומה שהם. היי, נעים מאוד, אני בלרינה ואני בי/לסבית פמיניסטית ממורמרת הארד קור. בוא נפרק את המונחים לרגע, רק לשם הדיון, ובכדי שנבין מדוע הזדהיתי בשלל הזהות המעצבנת הזו, ולא, זה שאתה מתעצבן זה רק ערך מוסף חשוב, אבל לא זו הסיבה לשמה אמרתי על עצמי פמיניסטית. או ממורמרת. או הארד קור. פמיניסטית היא אחת שבוחרת לחיות את חייה כרצונה, מאמינה בשיווי זכויות (לא שיוויון, שיוויון היא זכות אלמנטרית המוכרת בחוק לעניין נשים, מה שנשאר זה הביצוע הלכה למעשה) ואינה משימה ליבה לתכתיבים שונים, כשהיא רוצה משהו. גם אם זה נניח, להיות על ארבע מתחת למאסטר ולנהום כגורת נמרים או ממותה ממוצעת, כל אחת ומה שעושה לה את זה. לא, להיות פמיניסטית לא מצריך לשנוא גברים. רק להעמיד אותם על טעותם שאת לא: מטומטמת, חלשה, חסרת יכולות, רגשנית או כלבה ממורמרת. חוץ מכשאת כן, כמובן, מבחירה מודעת. הפמיניזם לא הוקם. הוא קרה. הוא קרה לקבוצה של נשים שנמאס לה לחטוף מכות בלי מילת בטחון ולהיות שפחות בלי טובות הנאה מספקות כמו נגיד, כסף, כוח, סקס. הוא קרה לחבורה שנמנעה ממנה השכלה בשיטתיות שנים, ואפילו זכות הבחירה בבחירות דמוקרטיות לא היתה עניין מובן מאליו. כיום, איך לומר, התקדמנו. יש מילת בטחון. יש זכות בחירה. יש כוח. יש סקס. אין כסף. או, בעיה של נשים, כשהן משתכרות עדיין 75% מה שגבר בתפקיד זהה ובהשכלה ורקע זהים היה מרוויח. בעיה, מלחמה שיש לנהל, קרב שטרם נצחנו בו בדרכנו הארוכה לשיווי זכויות. אנחנו גם הרוב באוכלוסיה ומיוצגות מעט מאוד במערכת הפוליטית ובעמדות כוח שונות. אתה מבין מה אני אומרת, זה פחות מעניין מלחשוב על עצמי על ארבע ועל הישבן מאדים, אבל זה כנראה חשוב, כי אני קצת עובדת על זה כשאני לא על ארבע ועם ישבן מאדים, ונגיד גם לפעמים איך לומר מצליח לי להרים משהו. מלבד את הבגדים שלי מהרצפה. למה מרמור? כמה אתה היית נהיה ממורמר אם כל החיים היו אומרים לך לסתום את הפה, לסגור רגליים, להתנהג בהתאם, מה ללבוש, איך להתנהג וכמה אתה לא מתאים לציפיות אם לא עמדת בפרט קטנטן? כמה ממורמר היית אם היו אונסים אותך? סתם תוקפים מינית? סתם מטרידים כל הזמן מהרגע שיש לך ציצי? כמה ממורמר היית אם היו מקדמים אותך רק עד נקודה מסויימת שממנה והלאה זה מועדון בנים בלבד? כמה ממורמר היית להבין שיש מעט מאוד שתוכל לעשות כדי לשנות את כל זה? ועכשיו למה הארד קור. כי סופט קור לא הביא אותנו אלא לדוגמיות איפור ביום האישה הבינלאומי ולעיסוק במעצבי נעליים כדרך נעלה לביטוי עצמי. אל תבין לא נכון, זו אכן דרך נעלה לביטוי עצמי ושום דבר לא אומר פמיניזם כמו ג'ימי צ'ו, אבל היי, זה הפמיניזם שלי. הארד קור, תשאל כל שולט דמיקולו, מפחיד בעצם הקונספט שלו הרבה יותר מהביצוע שלו בשטח. במילים אחרות, למדנו לעורר בצד השני, זה שמתנגד לשיווי זכויות, פחד קל מהתגובה. מצויין. תפחדו. אני אישית נהנית לא פעם לראות גבר שחשב לעצמו שקטן עליו לנצח אותי בויכוח מחפש מילים או טיעונים כשאין לו. עושה לי את זה, לראות את ההבנה שמולך עומדת נינג'ה, ויש לה כוח. וכעת לדן אלתגמור והשיר המקולל, כמו שהגדירה את זה גלדיס מבנות פסיה. השיר הזה מביא הלך רוח. אותו הלך רוח של "יבוא לך דינה יבוא לך", אותו הלך רוח של כוחנות, אי ראיית האחר, היעדר אמפתיה ואלימות ממשית, מילולית או פיזית, הבאה לגרום לך לעשות כרצונו של אדם אחר - בניגוד מוחלט לרצונך. ואפילו אני חוטאת בו לפעמים, כי זה מחלחל גם כלפי גברים וגם בכלל. כלומר: פגיעה מינית. מ.ש.ל. איכסה שיר. פיכס. טפו טפו טפו. אפילו המשורר אומר. ובמילים אחרות: אז בעצם, זה פשוט טעם רע לחזור על השיר הזה? הרי יש טובים ממנו. מחול מטורף, ריטה, למשל, הוא בדס"מי לעילא ולעילא. כן, לא, שביל הבריחה, היה לי מלך כל זה. אלא מה, זה כבר מזמן רק טקסט. הנה, קם דיון על השיר. הנה, אמרו אנשים לא אומר פשוט לא. הנה. מאבק קטן נגד הלך רוח גדול שהצליח. אז שיביאו עוד כאלה, מצידי. שתהיה עוד התנגדות. זה טוב ליהודיות. גם ליהודים. אחת משלוש הותקפה מינית. אחד משבעה הותקף. זה הנתונים בארץ. כשהם אומרים לא, גם הם מתכוונים. נ.ב. אני עדיין ממורמרת. לטיפול הרשויות, וגורמי סעד, תמיכה, ת"ש, מין, כלכלה וכו'. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 05, 2011 3:58 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|