איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
איש אחר(אחר) • 9 בדצמ׳ 2011
ToothFairy כתב/ה: שאלה מצוינת!
נשלטת/סאבית אלו חלק ממגוון מושגים מטומטמים שהומצאו ע"י אנשים שחושבים שאם יתנו שם לסטיות שלהם, הם יהיו חלק ממשהו ומעוד כל מני סיבות אחרות שלא אכנס לניתוח הפסיכולוגי שלהם זהו בגדול. מעבר לזה, אין לזה שום משמעות כלשהי שפספסת. תגובה אינטליגנטית ביותר, שאפו. וכמובן מדוייקת להפליא... |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
Re: לפי מיטב הבנתי הדלה,
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
איש אחר(אחר) • 9 בדצמ׳ 2011
pet cat כתב/ה: נשלטת באה להנאת עצמה גם, שפחה באה לשרת את האדון ומשם שאובה הנאתה.
לענין גבולות וכו', אני לא סגורה על כך, ואני חושבת שלנשלטת יש גבולות שבהם ניתן לדון כל אימת שהיא מעונינת בכך, לעומת שפחה שהגבולות נדונים פעם אחת, ואז ישנה החלטה האם להכנס למערכת יחסים של שליטה, ולאדונה מותר לשחק בתוך גבולותיה. לענין הגדרות בבדס"מ - יש אנשים שלהם זה כ ן חשוב. כל אחד מגיע מהמקום שלו, וחשוב שנשאיר פה פתח לדיון קולקטיבי מספיק פתוח גם לשונה ולאחר. בתור שונה מהשונה, אני מוצאת את עצמי לא פעם מוקעת על כך, ולא תמיד עקב בחירת מילים קלוקלת בה בחרתי בעבר. לא תמיד צריך לעקוץ, להעליב, לפגוע. מתוך מקום שעשה זאת הרבה בעבר, אני יודעת כיום כמה זה פוגע בהתנהלות הפומבית פה, ולכן רגישה לכך שבעתיים ולכן גם הפסקתי לעשות זאת. נראה לי חבל, שכשמישהי מעלה פה נושא, שחשוב לה, במקום לקבל תגובות עניניות, היא מקבלת תגובות סגירת חשבון ועקיצות. זה פשוט גרם לי להפסיק להעלות שאלות מהותיות בפורומים. וזאת למשל תגובה מאד לא אינטליגנטית וממש לא משנה אם "תעלבי" וכו'. (מקווה בשבילך שלא. אין כאן כל כוונה אישית) התגובה תישאר לא אינטליגנטית בעליל. מכולם, חוץ ממך, היא קיבלה תגובות ענייניות ביותר |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בדצמ׳ 2011
נראה שהייתה להן משמעות פעם. אני חושבת שהיה משהו עם זה ש"נשלטת" זה שיוך כללי, "סאבית" זו נשלטת בלע"ז ו"שפחה" זה יותר לכיוון הנשלטת כל הזמן/נמצאת ב-24/7 או משהו כזה. אני מניחה שיש כמה אתרים שבהם עדיין יש טרמינולוגיה ברורה (יצא לי לקרוא בזמנו כמה הסברים על sub לעומת slave).
אבל בתכלס אנשים משתמשים במילים האלה כמו שנוח להם, בכלל כל המונחים זה בשביל להקל על התקשורת בינינו (מה שהם לא עושים ) , אין בהם שום דבר מחייב, המשמעות שלהם לא כתובה בשום מקום, ובשביל לדעת למה בן אדם מתכוון כשהוא אומר "שפחה" לא תהיה ברירה אלא לשאול אותו. אם מילה מסויימת מקוממת אותך פשוט אל תשתמשי בה ובקשי לא לפנות אלייך כך. גם אותי המילה הזאת מקוממת. לא בכל השימושים שלה - יש מצבים שזה מתאים, אלא מפריע לי כשמשתמשים בה כמילה נרדפת ל"סאבית" וקוראים ככה לכל מי שמתחשק. כי יש לה מטען ולא כולם רוצים את המטען הזה עליהם. אני אישית מעדיפה תמיד לומר "סאב" כי זו מילה נייטרלית יותר וברורה יותר במשמעותה. |
|
גבר כנעני |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
זו שאלה לפסיכומטרי
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
גבר כנעני • 9 בדצמ׳ 2011
סאבית ונשלטת זה אותו הדבר,שפחה זו אחת שגם עושה ניקיונות בין סשן לסשן..
|
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
Re: זו שאלה לפסיכומטרי
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
השרלילית(פמית מתחלפת) • 9 בדצמ׳ 2011
שדרות חן כתב/ה: סאבית ונשלטת זה אותו הדבר,שפחה זו אחת שגם עושה ניקיונות בין סשן לסשן..
וכרגע ברור לי למה זה מקומם. שאני אשפשף?! |
|
גבר כנעני |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
Re: זו שאלה לפסיכומטרי
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
גבר כנעני • 9 בדצמ׳ 2011
הבלרינה השחורה כתב/ה: שדרות חן כתב/ה: סאבית ונשלטת זה אותו הדבר,שפחה זו אחת שגם עושה ניקיונות בין סשן לסשן..
וכרגע ברור לי למה זה מקומם. שאני אשפשף?! אם כבר התקוממת אז תביאי בירה.. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
Re: לפי מיטב הבנתי הדלה,
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 9 בדצמ׳ 2011
איש אחר כתב/ה: pet cat כתב/ה: נשלטת באה להנאת עצמה גם, שפחה באה לשרת את האדון ומשם שאובה הנאתה.
לענין גבולות וכו', אני לא סגורה על כך, ואני חושבת שלנשלטת יש גבולות שבהם ניתן לדון כל אימת שהיא מעונינת בכך, לעומת שפחה שהגבולות נדונים פעם אחת, ואז ישנה החלטה האם להכנס למערכת יחסים של שליטה, ולאדונה מותר לשחק בתוך גבולותיה. לענין הגדרות בבדס"מ - יש אנשים שלהם זה כ ן חשוב. כל אחד מגיע מהמקום שלו, וחשוב שנשאיר פה פתח לדיון קולקטיבי מספיק פתוח גם לשונה ולאחר. בתור שונה מהשונה, אני מוצאת את עצמי לא פעם מוקעת על כך, ולא תמיד עקב בחירת מילים קלוקלת בה בחרתי בעבר. לא תמיד צריך לעקוץ, להעליב, לפגוע. מתוך מקום שעשה זאת הרבה בעבר, אני יודעת כיום כמה זה פוגע בהתנהלות הפומבית פה, ולכן רגישה לכך שבעתיים ולכן גם הפסקתי לעשות זאת. נראה לי חבל, שכשמישהי מעלה פה נושא, שחשוב לה, במקום לקבל תגובות עניניות, היא מקבלת תגובות סגירת חשבון ועקיצות. זה פשוט גרם לי להפסיק להעלות שאלות מהותיות בפורומים. וזאת למשל תגובה מאד לא אינטליגנטית וממש לא משנה אם "תעלבי" וכו'. (מקווה בשבילך שלא. אין כאן כל כוונה אישית) התגובה תישאר לא אינטליגנטית בעליל. מכולם, חוץ ממך, היא קיבלה תגובות ענייניות ביותר והנה עוד הוכחה למה אני לא כותבת יותר בפורומים. תודה שהמשכת לעזור, איש אחר! לפחות בדבר אחד צדקת לגבי התג' שלך - "התגובה תישאר לא אינטליגנטית בעליל."... |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
טוב בגדול אני בעד הז'אנר של חוסר ההגדרות
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2011
אבל נדמה שאפחד לא מבין נכון את ההבדל ולכן:
סאב/ית או נשלט/ת שונה מעבד/שפחה בשני פרמטרים- זמן וגבולות. 99% מנשלטי האתר הם נשלטים/ות ולא עבדים/שפחות לכן גם אין להם מושג כנראה. נשלטת הופכת לשפחה כאשר אחר פרק זמן עם אדונה או גבירתה היא מחליטה להתמסר לו/לה לחלוטין. מאותו רגע אין הגבלת זמן על שירותיה כמו שיש לנשלטת- זמנה מועבר לידי אדונה/גבירתה ואין לה עוד גבולות כי גם אלו בידי אדונה/גבירתה. אלו בגדול ההבדלים, הם ניכרים יותר בקהילות אירופאיות לדעתי מאשר בארץ. |
|
מישלי |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
עבורי
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
מישלי • 9 בדצמ׳ 2011
ואני מדגישה שאלה ההגדרות שלי עבור עצמי, ואני משתמשת בהן בזהירות ובסביבת אנשים מסויימים.
שפחה היא סוג של רכוש ששייך לבעליה (ורק לו). היא שלו, באופן מוחלט לשימושו, להחלטותיו ולגחמותיו. יש לה נשמה, רצונות, מאוויים, מצוקות והתנגדויות, והם משמעותיים ורלוונטיים, ויש להם מקום לביטוי... אבל המילה האחרונה היא שלו. זה משהו שמתקיים במימד הזמן (24/7), במימד המקום, בכל תחום שהוא בוחר להתערב בו. שפחה בעיני, מאפשרת לבעליה להתערב בכל מקום שיבחר. סאבית בעיני, מתמסרת במקומות מסויימים, בזמנים מסויימים (כשהיא בוחרת להיות סאבמיסית), אולי בטווח יותר מצומצם, עם גבולות מישלה. נשלטת היא מישהי שעבורה המשמעות, היא בלהיות Bottom והיא יכולה היום להיות נשלטת של אחד, ומחר של אחר. ככה היא מגדירה את עצמה ~ כ"נשלטת". אני משערת שיש עוד הרבה להרחיב בנושא, זה ממש על קצה המזלג. (כבר ציינתי שאלה ההגדרות שלי והן לא מחייבות אף אחת ?) |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
ניקי666 niki • 9 בדצמ׳ 2011
גם אני מעדיף להמנע מהגדרות ולהכניס אנשים למשבצות ,אישית אינני אוהב את המלה שפחה ואני לא חושב שיש כאן מישהי שיכולה להכיל הגדרה כזאת מעבר לפנטזייה .
רובן נשלטות וזה בסדר גמור ,סוג של משחק עם התחלה וסוף בנוסף למעט אלמנטים מנטליים ביום יום . |
|