בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
הכרת תודה
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2011
לפני כשבוע פרסמתי בבלוג את הפוסט הבא ולא רציתי להביא אותו לדיון פה בגלל התחושות שיש לי לאחרונה פה. אבל בעקבות הבלוג נוצר דיון מעניין ולאור הבקשות של מס' אנשים שאני מעריכה אני חושבת שטעיתי שלא העליתי אותו לדיון פה , אין לי שום דבר נגד מלכות בתשלום את חלקן אני מאד מעריכה, מה שהרגיז אותי זה הראיה שלה את הפמדום מול המיילדום. הפוסט : אתמול באמצע מסיבת יום הולדת אישה שאני לא מכירה וגם אשמח להמשיך לא להכיר שאלה שאותי כמה אני לוקחת לסשן. זה לא העליב אותי שהיא הניחה שאני זונה, מה שהטריף אותי זה שהייתי הדומית היחידה, סיטואציה מראש בעייתית בעייני, לא שהדומים לא היו מקסימים, אחד אחד מהסוג הטוב, האחראי, שמגיע מאהבה. אם כל אחד מהם הייתי שותה קפה, לאחד מהם אפילו הייתי עושה ילדים ומתחתנת אתו אם היו נישואים אפלטוניים. ממילא יש לי אתו הורות משותפת. דומים שאני רואה ברובם חברים שלי, אבל אישה זרה ויאמר לזכותה שהיא ונילית העזה לשאול אותי באמצע מסיבת חברים האם אני זונה ומה התעריף. היא לא שאלה את אף אחד מהגברים המכובדים מסביבי כי היא הניחה שהם עושים את זה באהבה ובזוגיות. הניסיון שלה להיחלץ מהשאלה הזאת היה להגיד אח"כ זה עניין של הכרת תודה, וגם אני הייתי מבקשת כסף וכו'.. ילדת יום ההולדת ניסתה בזהירות להגיד שזה בגלל שיש הבדל בין פמדום למיילדום. נכון שיש מלכות בתשלום ונכון שיש ביקוש אבל יש גם גברים אלימים ולא ראיתי אף אחד שואל את אחד הדומים אז איך אתה מפוצץ את אשתך במכות כשהיא שמה יותר מידי מלח במרק? רוב הזילזול שנעשה בפמדום נעשה ע"י נשים, זה הכי נורא בעייני, אני בחיים לא אזלזל בסאבית או במיילדום. גם אם זה לא כוס הקפה שלי. אישה ונילית זרקה לחלל האוויר שאלה מכוערת , הבעיה מתחילה כשחצי מכם חושבים ככה פה. כולל אנשים שאני מעריכה שפמדום זה לא טבעי ולכן הוא....... כל מיני דברים אבל גם לכן הוא כולל "הכרת תודה". הרי סאבית לא צריכה להכיר תודה לדום שלה ברמה הזאת שם זה "טבעי"[B] |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בדצמ׳ 2011
אבל ככה זה בורות, לא?
מעניין אותי מאיפה בא הרעיון הזה. כלומר, אם היא חשבה על זה לבד או שהיא פשוט ראתה הרבה נשים שעושות את זה והסיקה שככה זה. ונילית או לא ונילית, ה"גם אני הייתי לוקחת כסף" איכשהו רק עושה את זה יותר גרוע. בעיני, אשה שרואה הגיון ב"הכרת תודה" - זה מעיד בעיקר על איך שהיא רואה את עצמה. (וגם על זה שהיא חוצפנית). אני יכולה להבין איך זה שמכל מה שאפשר לעשות בבדס"מ, דווקא שולטות קיבלו לגיטימציה חברתית לקחת כסף תמורת העונג שלהן. אבל את יודעת מה, יש גם הרבה וניליות שלוקחות כסף עבור עונג, ואין לנו הרבה בעיה לכבד אותן ובעצמנו להיות מחוץ לזה ולא לקיים אורח חיים כזה. ובמקביל אליהן, מסתובבות בעולם לא מעט נשים שרואות את עצמן כזונות. שלא מתפרנסות מזה, אבל מצפות לגמול על "חסדיהן" בדמות מתנות או "תמיכה". אני רואה קשר ישיר בין הגישה ההזויה שנתקלת בה לבין היותך הדומית היחידה שם. שמעי, התופעה הזאת של פמדום בתשלום, זה באמת נפוץ, ולהניח שפשוט ככה זה, זה בעיקר שילוב של בורות וחוצפה, בתיבול זלזול כללי בנשים. אני הייתי סולחת לאותה אשה. אולי מישהו או משהו איכשהו עיקם לה קצת את השכל ובשיחה קצרה אפשר ליישר אותו בחזרה. היה שווה לנסות, בכל מקרה. לא הבנתי איך קשורה דוגמת הגברים האלימים. אנשים שאינם כאלה בעצמם לא שואלים "אז איך אתה מפוצץ..." כי זה לא דבר שנתפס כ"מותר". בין אנשים שאינם גברים מכים, יש קונצנזוס על כך שאין לאפשר לגברים מכים להמשיך בשלהם. לא חסרים אנשים שבליבם מתייגים כל דום כסתם גבר אלים, הם פשוט לא אומרים לו שום דבר ידידותי בעניין, כי להיות גבר מכה זה דבר להתבייש בו. לעומת זאת להיות מלכה בתשלום זה לא דבר שהולכים עליו למשטרה. זה סתם עוד דבר שקורה. קיצר, תביאי אותה, אני אשמח לתפוס אותה לשיחה. לפעמים אנשים ששרויים בבלבול דווקא ישמחו שיוציאו אותם מזה. |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
המלט • 9 בדצמ׳ 2011
סיפור קצת עצוב, וטומן בתוכו סוג של תפיסה חברתית לא נעימה שאם תהיה לי סבלנות אח"כ, אשמח לפרט איך אני מבין אותה.
|
|
אלימלך |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
אלימלך • 9 בדצמ׳ 2011
בטי, תודה לך על ההחלטה להעלות בכל זאת את הפוסט לפורום.
לדעתי נפלת קורבן ל"סטיגמה" שנוצרת כתוצאה מהכללות, באותה מידה גברים יכולים ליפול קורבן לסטיגמת "הנשוי השקרן" שיכולה להווצר מפוסט מכליל שלא מזמן הסתובב פה ושכולכןם לייקתןם אותו. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
הדורבנים(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2011
היי בטי,
קודם כל מזל טוב! עד מאה ועשרים @}--}-- הפוסט הזה קצת בלבל אותי, כי הוא שזר ביחד כמה מושגים ורגשות, שלחלק מהם אני מרגיש הרגשה חיובית ולחלק שלילית. אני מרגיש צורך להפריד בין המושגים האלו. אלו נקודות עדינות, אבל אני אסתכן: ראשית - הנושא. הכרת תודה. אני חי לי את חיי בתחושה, שכל מחווה, סשן, או סתם הערה של אשה בכלל ושל אישתי בפרט כלפיי, אני חב לה תודה, ואני מכיר לה תודה על שנתנה לי את תשומת הלב שלה, ושיתפה אותי מכשרונה ומיופיה. כן, ממש הכרת תודה. האם יש לך בעייה עם זה? שנית - מלכות בתשלום. אין לי בעייה איתן, למרות שאני לא מסתדר אישית עם השירות. אין לי בעייה עם קיומן כלל. ניהלתי המון שיחות ממש מעניינות עם מלכות בתשלום, על בדסם. הן חלק מהפמדום, ולאו דווקא לגנאי. הבנתי מהכתיבה שלך שגם את. תקני אותי אם אני טועה, אני חושב שמה שהפריע לך ספציפית זה לא שהיא חשבה שאת מלכה בתשלום, ולא שהיא חשבה שגבר צריך להכיר תודה לדומית. אלא ההנחה הסמויה שלה שאת לא נהנית מזה, אלא שאת נותנת שירות של גבר, מכורח. ויותר מכך, נעלבת מזה שפמדום זה לא טבעי, ואשה שמעורבת בפמדום, לא יכול להיות שהיא עושה את זה מרצונה החופשי. בקיצור, צריך טיפ'לה לשים לב אולי, ולא לבטל בדרך את הכרת התודה, ולא לפגוע במלכות בתשלום.. זה קצת לשפוך את התינוק עם המים. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2011
תודה פוג על הברכות, א. אני בעד הכרת תודה בין סאב לדומית שלו ומתוך הכרות עם הגברת שלך, יש לך על מה להוכיר אני בטוחה שבאותה המידה היא מכירה תודה שאתה שלה. ב. אין לי בעיה עם מלכות בתשלום, יש פה כמה שאני מאד מאד מעריכה. ג. הפריע לי שפמדום לא נראה לה טבעי ולכן אם אישה עוסקת בכך הרי שזה תמורת תשלום בלבד הרי הכרת תודה יש גם במיילדום היא לא ציפתה שהסאביות ישלמו לדום על הזמן והשירות, הרי ברור שהדום בקטע, להבדיל מהדומית שצריך לתת לה תמריצים. הבחורה ונילית ולא באמת מבריקה וגם אין לה טקט ועדיין לא חסרים גם פה אנשים שרואים בפמדום דבר לא טבעי, רק עכשיו רץ שירשור ששואל האם המיילדום הוא הטבעי על פי התנ"ך לא חסרים שירשורים, תגובות בעיקר פה שרואים בדומיות דבר לא טבעי או עסק כלכלי לכל דבר. פמדום או מיילדום בעייני שייכים לאותו המקום, חיבור בין שני אנשים שנהנים מאותו הפטיש/צורך/שריטה. צד פסיבי מול אקטיבי, צד דומיננטי מול צד שמתמסר. אנשים שבוחרים להתמסר אחד לשני מנטייה מינית. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בדצמ׳ 2011
בטי, גם אותי מקומם הרעיון שצריך לתת תמריצים. העניין הוא שזה קורה לא רק עם פמדום, באופן כללי יש קטע כזה שמצפים מאיתנו להיות פה *תמורת* משהו. יהיה זה כסף, תשומת הלב שנחסכה בילדות, צומי אינטנסיבי וכיו"ב. המניעים שוב ושוב מוטלים בספק.
וזה קורה גם הפוך, אני חושבת שזה הכל חלק מאותו עניין, הזלזול הזה של אנשים זה בזה. זה תענוג לראות אותך נהנית ממה שאת עושה ומי שקשה לו לקבל את זה שאנשים אחרים עושים דברים מתוך תשוקה ולא למען איזו עסקת חליפין מעפנה - צר לי עליו. אבל תעשי לי טובה - ה"טבעי מהתנ"ך" הזה זו סתם הנפצה, זה אפילו לא באותה קטגוריה עם דברים שאפשר באמת להתרגז בגללם... |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
9 בדצמ׳ 2011
ניקי666 niki • 9 בדצמ׳ 2011
בטי ,הפעם אינני מסכים איתך ,הקהילה שאנו מכירים כלומר הקהל שמגיע למסיבות והחברים שבוחרים לצוטט בכלוב הם הגרעין הקשה של קהילת הבדסמ בארץ ,לנו יש את הידע ואת הנסיון בתחום וזאת עקב ההחשפות המרובה שלנו לסשנים ואלמנטים בדסמיים אחרים .
קיימים עוד רבים שאינם נמנים עם מה שאנו מגדירים קהילה והם צמאים למשהו אחר ומלאים בפנטזיות שליטה ,האנשים האלה בחרו שלא להחשף ,להשאר בארון ולא להתערבב איתנו במסיבות ,האנשים האלה הם לקוחות של מלכות בתשלום . ואחרי זה ..במדינה שלנו שבה קשה כל כך לייצר כסף ביושר וכל כך קשה לדאוג כלכלית למשפחתך וילדייך קיים צורך של אנשים ביצירת דרכים יצירתיות בכדי להרוויח כסף ,לאותה מלכה בתשלום יש כלי ליצירת כסף ,בדרך כלל היא נראית טוב ,יש לה ידע כזה או אחר בבדס"ם ,רקע יחודי ...אז למה לא להוויח באמצעות זה .. אני ניהלתי לפחות שתי מערכות יחסים ארוכות עם מלכות בתשלום ,לא ראיתי בזה משהו רדיקלי שאי אפשר להשלים עימו ,ההפך הערכתי את אותן בנות זוג על כך שהן מייצרות כסף בצורה עצמאית ולא נופלות כנטל כלכלי ,העבודה שלהן לא גרמה לי לקנאה כי ידעתי שהן יודעות שהדבר הטוב ביותר ממתין להן בבית . אני לא יודע ממה נפגעת בטי ,קחי הצהרה שלי ..אם הייתי אשה יפה בתחום הזה הייתי שוקל גם סוג עבודה כזה . |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
נילי ונילי • 10 בדצמ׳ 2011
אבל, בוביק, ברור שפמדום זה לא טבעי.
אני לא אומרת את זה כדי להרגיז אותך, וגם לא מתוך מרמור פמיניסטי. אני רואה את השרשור הנוכחי יושב על אותו ציר יחד עם שרשור ה"טבעי מהתנ"ך", שרשור ה"כשאת אומרת לא" ואפילו עם שרשור ה"למה יש פה יותר הודעות?" בפורום הבנים על הבנות. אנחנו חיות בחברה פטריאכלית שבה שליטה גברית על נשים היא הדיפולט וזה לא מוגבל רק להיבטים מיניים אלא לכל תחום אחר של החיים: מרות, סמכות, תעסוקה, בטחון וצבא, חברה אזרחית וכמובן שבדסמ. זה תבוע בנו. בכולנו. אפילו בי. יש דיפולט, יש דרך "ראויה" להתנהג בה, וכל דרך אחרת היא דרך שצריכה להסביר את עצמה ולמצוא לעצמה צידוקים. אפילו פמיניזם הוא דרך שצריכה להצדיק את עצמה, כי היא פשוט לא טבעית. אני לגמרי מבינה את תחושת העלבון שלך ואת הבאסה שאת מרגישה מול האמירה של הבחורה הזו (ושל שולטים אחרים בכלוב או אנשים אחרים), אבל אין מה לעשות, יש סדר חברתי מסויים וכולנו הפנמנו אותו. נורא קשה להתרגל לראות דברים אחרת, ויותר מזה קשה לחשוב עליהם פתאום בתור "טבעיים". נראה לי ברור לגמרי למה היית השולטת היחידה בחדר, ועוד יותר ברור למה היא היתה בטוחה שאת ספקית שירותים של גברים שזו דרך הסיפוק המיני שלהם. (לא יודעת אם אני נשמעת הגיונית בכלל או שזה נשמע כמו עוד גיבוב תיאוריות אקדמיות הזויות מהפמיניסטית הזועפת של הפורום. מקווה שעזרתי במשהו.) |
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
נילי ונילי • 10 בדצמ׳ 2011
אגב, מי עיצבן אותך יותר- הונילית התועה או מיילדומיסטים שמזלזלים בפמדום?
(שאלה מניפולטיבית, אני יודעת) |
|