מUחדת |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
הטוקבקים של היום
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
מUחדת • 10 בדצמ׳ 2011
mandolina כתב/ה: pet cat כתב/ה: מי טוטאלית נעלם לי מהנוף הבלוגי - מר חניבעל...
אז מר יוצר מוכשר - נא לחזור לכתוב... ומהר!... פתי - קטי, איך את מערבבת בין הבחור הזה לבין הרשימה של יוצרים מוכשרים שהועלתה פה בכלל ?!?!?! תודה! תגובתך התקבלה במערכת. דעתך חשובה לנו. (פססט. שמעתי שהוא גם סמולן, פאשיסט, ביגמיסט ושונא נשים ידוע) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
Re: הטוקבקים של היום
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 10 בדצמ׳ 2011
מUחדת כתב/ה: mandolina כתב/ה: pet cat כתב/ה: מי טוטאלית נעלם לי מהנוף הבלוגי - מר חניבעל...
אז מר יוצר מוכשר - נא לחזור לכתוב... ומהר!... פט - קט, איך את מערבבת בין הבחור הזה לבין הרשימה של יוצרים מוכשרים שהועלתה פה בכלל ?!?!?! תודה! תגובתך התקבלה במערכת. דעתך חשובה לנו. (פססט. שמעתי שהוא גם סמולן, פאשיסט, ביגמיסט ושונא נשים ידוע) ו...איך זה קשור לכתיבה הבדסמית שלו פור גודנס סייקס? ואיפה נעלמה הסובלנות מהאתר?... ושוב - כמו שאני לא מעוותת לכן את הניקים - אל תעוותו את שלי. מעט כבוד מעולם לא הזיק לאף אחת. |
|
mandolina |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
מתנצלת מעומק ליבי
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
mandolina • 10 בדצמ׳ 2011
pet cat כתב/ה: mandolina כתב/ה: pet cat כתב/ה: מי טוטאלית נעלם לי מהנוף הבלוגי - מר חניבעל...
אז מר יוצר מוכשר - נא לחזור לכתוב... ומהר!... פטי - קטי, איך את מערבבת בין הבחור הזה לבין הרשימה של יוצרים מוכשרים שהועלתה פה בכלל ?!?!?! קודם כל - אל תעוותי את הניק שלי כמו שאני לא אעוות את שלך. בכוונה תיקנתי לך. שלא תשתרש הטעות שלך. כמו שאני מכבדת אותך - כבדי אותי. דבר שני, את מוזמנת לבלוג ולדברים שפרסם במגזין. ושוב, אני לא היחידה שחושבת שהוא אחד המוכשרים. ראשית, מתנצלת מעומק ליבי pet cat זה היה בחיבה. שנית, קראתי אותו והוא ממש לא באותה נשימה לדעתי. חשבתי שמותר לחוות דיעה, גם היא מנוגדת לדעתך או לדעת אחרים. ושוב. קבלי נא את התנצלותי הכנה והמלאה. לא היה בכוונתי לפגוע, אלא לפנות אליך באופן חברי וידידותי. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
Re: מתנצלת מעומק ליבי
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 10 בדצמ׳ 2011
mandolina כתב/ה: pet cat כתב/ה: mandolina כתב/ה: pet cat כתב/ה: מי טוטאלית נעלם לי מהנוף הבלוגי - מר חניבעל...
אז מר יוצר מוכשר - נא לחזור לכתוב... ומהר!... pet cat איך את מערבבת בין הבחור הזה לבין הרשימה של יוצרים מוכשרים שהועלתה פה בכלל ?!?!?! קודם כל - אל תעוותי את הניק שלי כמו שאני לא אעוות את שלך. בכוונה תיקנתי לך. שלא תשתרש הטעות שלך. כמו שאני מכבדת אותך - כבדי אותי. דבר שני, את מוזמנת לבלוג ולדברים שפרסם במגזין. ושוב, אני לא היחידה שחושבת שהוא אחד המוכשרים. ראשית, מתנצלת מעומק ליבי pet cat זה היה בחיבה. שנית, קראתי אותו והוא ממש לא באותה נשימה לדעתי. חשבתי שמותר לחוות דיעה, גם היא מנוגדת לדעתך או לדעת אחרים. ושוב. קבלי נא את התנצלותי הכנה והמלאה. לא היה בכוונתי לפגוע, אלא לפנות אליך באופן חברי וידידותי. אוקי. על טעם וריח... והתנצלותך מתקבלת, רק שימי לב - כשאת מצטטת את עצמך את מנציחה את העיוות כל פעם, בעוד אני מתקנת אותו... רק לשימת לבך... חברותי וידידותי יהא לפנות אלי בניק הנכון שלי או באופן מכבד, ולא לקרוא לי פתיה... ולחלוטין לא אמרתי שאסור לחוות דעה. לרגע הדיון פה לא היה נגד הבעת דעתך - אלא על כך שקראת לי באופן שקראת לי. מותר לכל אחד לאהוב או לא לאהוב את מי שהוא או היא רוצים, רק שדובר פה על כתיבה בדסמית כמדומני, ואיכשהו זה נלקח למקומות אחרים.. ועכשיו תורי להתנצלות - באם פגעתי אני בך - אני מתנצלת ומבקשת סליחה, כי ממש לא התכוונתי לכך. שולם? |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
SPENKY{שייכת} • 10 בדצמ׳ 2011
gilsherr כתב/ה: ספנקי החמודה וכל השאר: אני מצטער שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט לא הייתי מחובר(עקב אסון משמח הממשמש ובא אלינו)הסירי דאגה מליבך: אני אשוב בקרוב מאוד.
תודה גיל זה כנראה מוכיח שאתה לא סאדיסט מטורף כמו שאתה כל כך אוהב לנסות להוכיח מתגעגעת לכתיבתך הנלוזה |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
פט קאט ומנדולינה היקרות!!!
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
SPENKY{שייכת} • 10 בדצמ׳ 2011
אני פתחתי שרשור מפרגן
חמוד מלא אהבה נסו לא להפוך אותו לזוהמה התגרנית בגללה כבר לא כיף להיות פה בכלל אני לא יודעת מי זה חניבעל אבל אין שום בעיה להוסיף אותו לרשימה חניבעל- חזור לכתוב בשביל פט קאט |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 10 בדצמ׳ 2011
עכשיו אחרי שכלובי כפרה על ראשו עשה לנו אופציה של "אוהב/ת"
אנחנו צריכים אופציות של סקר ועצומות |
|
mandolina |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
Re: פט קאט ומנדולינה היקרות!!!
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
mandolina • 10 בדצמ׳ 2011
SPENKY כתב/ה: אני פתחתי שרשור מפרגן
חמוד מלא אהבה נסו לא להפוך אותו לזוהמה התגרנית בגללה כבר לא כיף להיות פה בכלל אני לא יודעת מי זה חניבעל אבל אין שום בעיה להוסיף אותו לרשימה חניבעל- חזור לכתוב בשביל פט קאט כן ספנקי. כלומר SPENKY כי אני נזהרת אחרי הודעה שאני לא אגלה ממי קיבלתי אותה ומה היה כתוב בה על שכתבתי משהו בטעות לא נכון. תודה. סליחה. מצטערת ומתנצלת. וסולחת לך מראש כי בטח לא התכוונת כשקראת לי תגרנית בלי שאת מכירה אותי וזה בסדר מצידי. אני צריכה לקרוא את מה שחניבעל כתב בשביל להראות ששיפרתי את דרכי? גם זה נכתב בענווה ורצון טוב. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 בדצמ׳ 2011
Oh get over it already
ספנקי, ליבי אתך. |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 12 שנים •
11 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
11 בדצמ׳ 2011
SPENKY{שייכת} • 11 בדצמ׳ 2011
רק דבר אחד אני רוצה לדעת.... מי זה חניבעל בכללל ? ( תשובות הכוללות את הקרתגני ההווא לא יתקבלו)
|
|