דוד הבלוק |
לפני 12 שנים •
27 בדצמ׳ 2011
זה למה ביגלל לא כותב יותר וסלאמאת
לפני 12 שנים •
27 בדצמ׳ 2011
דוד הבלוק • 27 בדצמ׳ 2011
וולה אותי זה מצחיק גם מתיי את מuחדת לא מצחיק סמתי שירשור מוכן
שולת אחזרי שלישי - 20 דצמבר 2011 // פורסם לפני 7 ימים ב - 20 בדצמבר, 2011 בשעה 12:37 מה זה מקום של סנובים ?אף אחת לא עונה 2 חברים אוהבים את זה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו עזוב אותך באמש׳ך, כולם כאן אנאלפביתים! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה ?באימהשלך ? וולה אני בתי פה לזיין ולהרביץ בית ספר כבר גמרתי בכיתה ה שיהיו אנלפביתם העיכר שיהיה להם תחת גדול ויפה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו כפרות יש כאן מלא כאלה עם תחת גדול ויפה. מלא מלא. שפוך חמתך. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי סדרי לי אזה תחת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו בקשות מהתחת יש לך אח שלו תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה צודקת אחותי לא יפה ככה אבל הביאו לי תסעיף מה אני לא בן אדם ? כי כטבתי שולת ? עם ת ? ולא ט ? מה אם אני אצבות אותך יכאב לך פחות ? אם אדגדג אותך תצחקי פחות אחותי ? אני לא אהבל תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו כשאתה צודק אתה צודק אחשלו זאת אפליה מתקנת, גועל נפש. כל החנונים שעשו להם כיפה אדומה בכיתה ג׳ תופסים פה תחת. אפסים. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אין אין עלך אחותי מה זה שלגי ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו משתלה ליד נתניה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו חח מת עלך אין אין אחות שלי וולה את חחמה את יש לך שם בראש ליד נתניה אין משתלות בכלל הרגת אותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו למי אתה קורא שקרנית אחשלו? אל תתבלבל מהחיוך היפה שלי... כאלה שעשו את זה כבר הפסיקו להתבלבל. הפסיקו לגמרי. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אחות שלו אל תכעסי אקנה לך תיק עור מפלסתיק עכשב עשית לי פחד בלב אחותי אבל וולה על משתלה שלגי לא שמעתי חסנו יש פו גם זיונים אחותי ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו ככה אני אוהבת אותך נשמה שלי, מתחנפן ומוציא את הסטיפה.. ובקשר לזיונים מאמי, יש פה מלא מלא מלא זיונים. כולם מזיינים פה אחד לשני במוח - מכל החורים. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי אני אף פעם לא זינתי מוח לא נמשכתי וולה נשמה את תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו אתה חייב לנסות.זו חוויה שווה, לזיין מוח. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחלתי פעם מוח של פרה היה טעים אבל וולה לזיין לא נירא לי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו בסוף יפטרו אותי בגללך.אני מתה פה מצחוק. תבוא להלוויה? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי למה למות ? סבתה שלי וולה כול הזמן אמרה צחוק בריא לבריאות היתה כולזמן צוחקת ככה בלי השן תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו אני דווקא אחלתי מוח אגל, היה עיחסא לגמרי. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי אולי גם שלי היה אגל למה הביאו אותו כבר חטוך בצלחת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו גם אני הייתי רוצה שיחטכו לי מוח. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו חחחח תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו מה קרה לך? זה לא ספוי לא בתוח ולא בעסקמה! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו עוד פעם לא היבנתי מה אתה כותב אחי תכתוב בעיברית תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו עבל עוא קטב באיברית לע? תגובה ל: פורסם אתמול על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה רק עכשב ראיתי נטלי של הלורד כן אבל הו כותב בשגיעות כתיבה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי שמעתע פעם מאיש נורה נורה חכם היה כרטיסן באותובוס לא סתם אמר אם יש לך פחות מוח יש פחות דאגות תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו לא שיש שם הרבה ,אבל אם כבר נפטר מהכל. נעשה נקיון לכבוד החג. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אחותי אכי טוב שאין הרבה תשמעי לאחיך אבל וולה נקיון אושים רק בפסח תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו וואלה? חשבתי שזה על שם המשחטת רכב בקלקיליה טוב לדעת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו משלך אחי שלגי זה שם בעיברית מה קלקיליה מה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו יא גזען תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו מי אני ? או הוא אחותי ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו אני, אני גזען, אח שלו. כי כל פעם שבחורה פה רואה אותי בלי בגדים מתלהבת לי מהגזע... זה למה קוראים אותי גזען. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אהה וולה יעני יש לך מכוש שמה סחתין אחי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שלגי • הגב להודעה זו הוא, בטח שהוא. אנחנו בכלל לא גזענים, אנחנו סתם שונאים ערבושים. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו למה אחותי לא יפה לדבר ככה אני לא שונה ערבושים וולה הם גם בנאדם אני חושב רק לא אוהב שיהו לידי אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו חשבתי שזה על שם המשחטת רכב בקלקיליה טוב לדעת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו שמנו פעם רשונה אחי לא צריח עוד פעם תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו קורא שרושמים פעמיים לא? לא צריח? אז למה המלך רץ אל החייל ואז פרש אותו על המלכה? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה בלבלת אותי אחי לא היבנתי וולה יש פו חחמים לאללה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו מה קרה לך, סתם העתקתי ממישהו חחמ אני? שש בש קשה לי כי אני סופר עד ארבע ומתבלבל תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחי ? תבו אצלי פעם אחי אלמד אותך שש בש גם דמקה אם תירצה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו תודה תודה נשמה זהב יש לך אתה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו תיסלם אחי גם אתה נשמה ועוד עם מכוש ווי ווי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו מה מכוש? מוט לום שפותח דלתות של מכוניות בשנייה! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחי טיל סקד יש לך ניראה לי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו אני קורא לו בשם חיבה "שיהאב שלוש" תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו חח אחי אתה צריך גרז' גדול ליד בית אחי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו למה אתה חושב אני גר ליד האנגר של מטוסים? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו כן זה טוב שלא ירתב בגשם תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו יא ארס תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אני ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו לא, עני תגובה ל: פורסם אתמול על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו עני ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי *מנגינה* • הגב להודעה זו אז מה, באת לעשות לנו שמייח לכבוד חנוכה? לא כדאי להשאיר זאת לפורים? )) תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו בתח עיוני שלי אני עעסה לך שמיח גם בחנוכה פורים ופסח תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו למה אחותי יש תחטיות של טה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי *מנגינה* • הגב להודעה זו אל תשכח לרשום שאתה תשפוך עליה שעוה של כל החנוכיה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Red E • הגב להודעה זו כנוקיה.. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו לא חנוקייה בא לך להיות נישלתת שלי ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו אני מכיר אותה לדעתי כמו שכתבת - אתה שולת אחזרי מדי בשבילה... תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו יעני אתה צוחק עלי אחי סבבה אם היתי יודע לכתוב יותר טוב היתי יותר מאושר ? וולה אחי אכי טוב לי בעולם תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Red E • הגב להודעה זו חח איך כלעת בול אח שלי גיבור ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אמרו לי את טפושה את תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Red E • הגב להודעה זו קראת לי טיפשה ? שולת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו לא אחותי חס וחליילה זה נסיכה אמרה את טפושה את אוהבת את מסי אני רואה אחותי וואלה אחלה שחקן אבל וואלה הוא לא מרדוה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Red E • הגב להודעה זו אחי .. מארדונה מס אחד תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו בתח מיספר אחת אחותי מתי נסים גול ביחד אחותי ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו עני! עני אמרטי את טפושה! יש לח באיה כמודונט שלי ??? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה את כותבת משונה אחותי לא היבנתי אף מלה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו תזהר ממנה,זאת שולטת אכזרית . תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו כן אבל היא מכפסת תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו היא מכפסת ,תולה.מכפסת,תולה.תזהר. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה תולה ? את יודעת כמה תולה עולה עכשב בשוק אחותי ? אם יש לה תולה אני בא תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו עני בכלל טרנגולט מוסרה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי אל תיכעשי אמרו לי את מיסוכנת את אבל בחייאת ראבק תכתבי שאני אבין זה לא בעיברית ואני וולה חוץ מעיברית וקראטה לא למדתי שפות תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו מדי פעם היא עסוקה בישבנים שעוברים לידה, אז קשה לה לכתוב. אח'שלי תראה בבוסט שלי איך?איך זהבה אחותנו טענה כי היא לא נמשכת לטורקים.?? סדין הדמעות מתארך. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחותי עכשב אני הולך ליראות תכתבי פוסט לא בוסט תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו ס'מזל שאתה מתקן אותי כל הזמן. מי יודע איפה הייתי בלעדיך. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו תודה אחותי מיכול הלב וולה קרקרתי גזענית זו הזהבה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו ראית מה זה?ממש גזענית,למרות שבמקרה זה לא מדובר בגזע מקוש כמו של וויפ. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה ראית אותו ? באמת נחש כוברה זה ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו כוברה זה כשהייתי בבית ספר יסודי עכשיו זה גדל לענקונדה! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה וויפ אני רוצה להיות חבר שלך אחי בטח הם מחקות בתור אחי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו מה זה תור, שחבל לך על הזמן עברתי לרשום אותם באינטרנט, ויש תור לכל תנוחה, הנה פה http://www.usdebtclock.org/ תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו לא ראיתי,אבל שמעתי שהוא מחנה אותו ליד הבית אז אולי אפשר לקפוץ לראות לו וגם להביא לשם קבוצות מאורגנות,אתה יודע בדרך.עם מדריך טיולים כמובן. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה בתח זה את חומות העיר עקו יכול ליפרוץ אם הזיין שלו תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו מה קרה לך! חומת ברלין? במקרה טיילתי שם באזור, והוא ברח והשתולל... תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו בטח. איפה את חושבת עושים את הסיורים על החומה הסינית, בסין? בסין, כמו תמיד, זה רק החיקוי! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחי למה לא נירשמתה לזה נו אך קורים לו שבעת פילאה עולם תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו עזוב אותה היא טפושה אבל אני מכפסת ונראה לי שנעשה כיייף גדול תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו כותבים טפוסה אחותי ובתחנעישה אחלה חיים חשבתי פו מחפשים חבר שיודע לזין ולשלוט לא מורה לעיברית תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו פה מכפשים כל מיני אח שלי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה צודקת אחותי מכפשים כל מיני אנשים משונים וולה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו הכי משונים שיש אחי. ׳תה לא מאמין אד קמה. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אני מקיר קיבוץ ליד בער שבע בית קמה אני חושב וולה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו גם היא אחותך??ממש סרט ערבי אצלך. ממש משפחה אחת גדולה כאן תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Whip(שולט) • הגב להודעה זו כל ישראל ערבים זה לזה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה אחי לא נכון כל ישראל יהודים זה לזה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו צודק.אתה יודע הכי טוב אחי,אתה הרי שולט! תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו מה לא ככה ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו ככה וככה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אההה עכשב היבנתי אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נסיכת הלילה • הגב להודעה זו אני אחותו ואת אחותו ושלגי אחותו ורדוש ווויפ אח שלו, בסוף יהיה פה גילוי נמרים כופשי על הבר תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו ואת תאלפי את הגילוי,אז זה בסדר. אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה לא אחותי עד פו אני לא נותן את התחת שלי לנסיכה אני שולט אם הי תירצה אני אעסה לה עור נמר תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו כולנו אחים אחותי מה לא ? וגם כולם חרמנים פו ניראה לי אחותי את באמת מחפסת(ככה כותבים אחותי לא כמו כתבת את) ? תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אני בדווי אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו גם אני בדווית אח'שלו.אולי כל זאת יהיה סרט ערבי של יום שישי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי ToOwnNoa • הגב להודעה זו גם אני בדווית אח'שלו.אולי כל זאת יהיה סרט ערבי של יום שישי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וואלה אחותי סבבה אני אחין פיצוכים וערק ויהיה סבבה אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו רוסמים בדוי אחשלו. תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו מה זה רוסמים ? וולה אנשים כותבים פו משונה אבל את העלבת אותי אמרת אני ארס את לא אחותי תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי Red E • הגב להודעה זו לא הייתי כאן שאטיים וכבר יש כאן מסיבמבה תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו אפו את אחותי געגעתי אלך וולה אזה מסיבה זה מסיבה זה ? שאני יכול ליגוע רק בזין שלי ?: תגובה ל: פורסם לפני 7 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו אני לא אכותך, אני דודע'שלך תגובה ל: פורסם לפני 6 ימים על ידי שולט חזק מאד • הגב להודעה זו וולה יותר טוב כבר תהיי גם אחותי יש לי שני דודות אללה יוסתור עד עכשב כואבת לי הלחי מהצביתות שלהם ממתי היתי ילד תגובה ל: פורסם לפני 6 ימים על ידי נטלי {Lordpain} • הגב להודעה זו אני אוהבט לצבות לחי, לא רוצא שעני אהיה דודע שלך, אח'שלו? אני מיספר אחת » // | |
|
טעימה אוהבת |
לפני 12 שנים •
28 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
28 בדצמ׳ 2011
טעימה אוהבת • 28 בדצמ׳ 2011
יש למישהו אופטלגין?
|
|
דוד הבלוק |
לפני 12 שנים •
28 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
28 בדצמ׳ 2011
דוד הבלוק • 28 בדצמ׳ 2011
טעימה אוהבת כתב/ה: יש למישהו אופטלגין?
וולה צודקת אחותי אמרו לי כול בית מירקחת ניגמר אופטלגין ביגלל שירשור הזה אז ביקשתי ממר כלובי הניחבד שימחוק השירשור הזה ולא מחק מה ביקשתי לימחוק |
|