'Bambi'(אחרת) |
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
.
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
'Bambi'(אחרת) • 3 בינו׳ 2012
הייתי חייבת לסייג את דבריי ולהגיד שאינני עו"ד (עדיין) ושום דבר ממה שאמרתי לא מהווה חלופה מהיוועצות באיש מקצוע.
באשר למה שבלרינה אמרה, זה נכון שיש הבדלים מהותיים בין בית הדין הרבני לבית המשפט לענייני משפחה. לאישה כמובן שעדיך שהתיק יתנהל בבית המשפט לענייני משפחה, אבל יש פה עניין של "מירוץ סמכויות" . ברגע שהתיק נפתח ע"י מי מבני הזוג באחת מהרשויות אי אפשר להעביר אותו לרשות השניה, אז הייתי ממליצה למהר. |
|
פסיכו מנייאק |
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
פסיכו מנייאק • 3 בינו׳ 2012
אין לה סיכוי.
שתחדול מכך עד יעבור זעם. אף שופט וכל שכן דיין לא יפרגן לה גם אם הוא עצמו מבקר במועדונים הללו. |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בינו׳ 2012
המלט • 3 בינו׳ 2012
פסיכו מנייאק כתב/ה: אין לה סיכוי.
שתחדול מכך עד יעבור זעם. אף שופט וכל שכן דיין לא יפרגן לה גם אם הוא עצמו מבקר במועדונים הללו. האם אתה מכיר תקדים שבו נלקחו ילדים למישהו או מישהי בנסיבות דומות? |
|
The Gondola Man |
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
The Gondola Man • 4 בינו׳ 2012
רק בתגובה לדבריה של ג'יין לגבי חזקת הגיל הרך, ראוי לציין שבימים אלו מתנהל מאבק לביטולה של החזקה (ובמקביל גם מאבק נגד, כמובן).
למיטב ידיעתי ועדת שניט אשר דנה בנושא המליצה על ביטולה של החזקה, ואף הוגש לא מכבר נייר עמדה על ידי ארגוני גברים לוועדת האו"ם לזכויות כלכליות. אמנם החזקה עדיין קיימת נכון להיום, אך נראה לי נכון להעלות למודעות כי יתכן ובקרוב יצליח המאבק לבטלה. |
|
'Bambi'(אחרת) |
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
'Bambi'(אחרת) • 4 בינו׳ 2012
The Gondola Man כתב/ה: רק בתגובה לדבריה של ג'יין לגבי חזקת הגיל הרך, ראוי לציין שבימים אלו מתנהל מאבק לביטולה של החזקה (ובמקביל גם מאבק נגד, כמובן).
למיטב ידיעתי ועדת שניט אשר דנה בנושא המליצה על ביטולה של החזקה, ואף הוגש לא מכבר נייר עמדה על ידי ארגוני גברים לוועדת האו"ם לזכויות כלכליות. אמנם החזקה עדיין קיימת נכון להיום, אך נראה לי נכון להעלות למודעות כי יתכן ובקרוב יצליח המאבק לבטלה. אמת ויציב, יש את המלצותיה של וועדת שניט מ2008. בפועל קיים ארגון גברים אחד לעומת למעלה מ3000 ארגוני נשים (אשר בין היתר תומכות בהשארת חזקת הגיל הרך כמו שהיא.) כמו שאמרתי, אני מסייגת את דבריי ושום דבר אינו חלופה להיוועצות עם עו"ד מוסמך לדיני משפחה |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
כל התשובות נכונות
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
השרלילית(פמית מתחלפת) • 5 בינו׳ 2012
כן, אפשר להסתבך בלי עורך דין מומחה לענייני זהות מינית ודיני משפחה.
לא, היא לא לבד. שתפנה אליי. גם להט"בים נתקלים בבעיות דומות. שוטי, נכון שתחנות הצדק טוחנות לאט, אבל יפה שעה אחת קודם. מחכה לאדומה. ועכשיו אולי נדבר על איך אנחנו משנים את המצב. לא נראה לי הגיוני שמועדוני סאדו יהווה עילה כלשהי לאפליה נגדנו. |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
Re: כל התשובות נכונות
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
השרלילית(פמית מתחלפת) • 5 בינו׳ 2012
הבלרינה השחורה כתב/ה: כן, אפשר להסתבך בלי עורך דין מומחה לענייני זהות מינית ודיני משפחה.
לא, היא לא לבד. שתפנה אליי. גם להט"בים נתקלים בבעיות דומות. שוטי, נכון שתחנות הצדק טוחנות לאט, אבל יפה שעה אחת קודם. מחכה לאדומה. ועכשיו אולי נדבר על איך אנחנו משנים את המצב. לא נראה לי הגיוני שמועדוני סאדו יהווה עילה כלשהי לאפליה נגדנו. טחנות!!! אופסי. |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
up u rs(אחרת) • 5 בינו׳ 2012
שוטרת* כתב/ה: פשוט קשה לי להאמין שבמדינה שלנו יכולים להכריז על אמא שהיא לא ראויה , "כי היא יוצאת להופיע במועדונים"
בהחלט יכולים, ולא רק בישראל. הייתי ממליצה לה להכנס לפחות תקלים עם זה שמאיים עליה...(להמר מי זה ועל איזה צק הוא חותם לה כל חודש?) |
|
שוטרת* |
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
שוטרת* • 5 בינו׳ 2012
רק רוצה לומר בשמה שהיא קוראת את כל ההודעות שלכם, מחוזקת על ידן, חשה שהיא אינה לבד.
פשוט מוצפת בכמה וכמה עו"S שמייעצים לה כרגע. אני מניחה שהיא תפנה אם המצב יסתבך יותר. וכן בלרינה, חייבים לעשות משהו. אני אישית לא האמנתי שזה יכול להיות, שלהיכנס לדאנג'ן או לספייס, יכול להחשב כדבר שלילי וזנותי עד רמת לקיחת ילדים. אני ממש המומה מזה. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בינו׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 בינו׳ 2012
זה לא שהמדינה רוצה לשלול זכויות הוריות מכל אחד שהולך לדאנג'ן.
זה שכשמישהו נחוש להתעלל בך בבית משפט, הוא לוקח כל מה שהוא יכול. כמעט כל דבר יומיומי שאנשים עושים אפשר לסובב נגדם אם משתדלים. |
|