סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עסק משפחתי שכזה חלק הקדמה+חלק1

SlaveGal​(נשלט)
לפני 12 שנים • 23 בדצמ׳ 2011

עסק משפחתי שכזה חלק הקדמה+חלק1

SlaveGal​(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2011
הקדמה:
אבא שלי היה נשוי שלוש פעמים, בפעם הראשונה לאמא של אחותי הגדולה(בת 24), בפעם השנייה לאמא שלי (בן 16) ובפעם השלישית לאישה שכבר יש לה בת (בגיל 22)
בתחילת השנה ההיא אחותי טסה לעבוד בחו"ל, בתחילת החופש הגדול אני, אבא שלי, אשתו ובתה טסנו לבקר את אחותי בחו"ל, היא גרה בבית גדול מאוד ודי מבודד ביער, לאחר שבועיים אבא ואשתו היו צריכים כבר לחזור לארץ אבל אני ואחותי החורגת (הילה) החלטנו להישאר עוד קצת עם בחו"ל עם אחותי (אילנית)

היחסים בינינו לא היו כל כך קרובים כי לא גרנו תחת אותו הגג אף פעם והתראינו פעם בחודש-חודש וחצי, אבל בגדול הכרתי אותן, מה ששתיהן לא ידעו זה שאני הייתי חרמן מאוד על שתיהן, אם כי תמיד הייתי חייב להסתיר את זה כי פחדתי מהתגובה שאקבל, לעומת זאת עכשיו כשאנחנו בחו"ל ואני והילה רוב היום ביחד לבד בבית חשבתי לנצל את הזמן טיפה איכשהו להוריד מחרמנותי: בבוקר הייתי קם תמיד ב8 שזה בדיוק חצי שעה אחרי שאילנית יצאה לעבוד ומחכה בשקט בחדרי עד שהילה תלך להתקלח, כשנכנסה למקלחת הייתי רץ בשקט ובמהרה להציץ בחור המנעול שממנו ראו את כל גופה של הילה בחדר המקלחת הקטן לפני שהייתה מסיטה את הוילון, הייתי שולף את הזין מהר ומאונן כמו מטורף ובתוך שתי דקות הייתי גומר, התענגתי על מראה גופה הצנום (1.60 מטר ולא רחבה בכלל, אבל היו לה שדיים נאים- B+ ותחת עגול וקטנטן-בכל זאת היא הייתה מדריכת קיקבוקסינג)
הייתי מנקה את עצמי בזריזות בחדר מקלחת אחר וממשיך בשגרת היום שלי כרגיל, אין צורך להגיד שהקשר ביני לבין הילה לא התחזק יותר מדי במהלך שהותנו בחו"ל.

חלק 1
כמו בכל יום קמתי וחיכיתי שהילה תתעורר ותלך להתקלח, היא נכנסה והתפשטה לאט לאט, אני כבר התיישבתי ליד חריץ המנעול והתחלתי לאונן במהירות, היא התיישבה על מעקה האמבטיה והחלה לגלח את הכוס שלה, הוא כבר היה די שעיר ובהחלט היה זקוק לגילוח, היא גילחה אותו באיטיות, מתעכבת על כל ס"מ, לא השאירה אף שיערה, כבר הייתי מוכן לגמור כשפתאום קלטתי בזוית העין את דלת הכניסה נפתחת ואילנית נעמדה בכניסה, "אההההההה" צרחה בקול מחריש אוזניים, היא רצה אליי במגפי העור בעלי העקבים השחורים שלה ונתנה לי בעיטה חזקה לצלעות, ועד אחת, ועוד ועוד, דלת המקלחת נפתחה, אילנית נעמדה מעליי בהכנעה ואני לא יכול לזוז מרוב כאבים, הילה יצאה בחיפזון החוצה עם חלוק, יכולתי לראות בבירור את הכוס החלק שלה למרות שאין צורך לומר שכבר לא עמד לי בכלל, "מה קרה? מה את צועקת על הבוקר? ומה לעזאזל קרה לו?" שאלה הילה בבלבול, "המניאק הזה הציץ לך והביא ביד עלייך שהתקלחת" השיבה לה בכעס אילנית, "הוא עשה מה?!" צרחה הילה, היא הסתכלה עליי לרגע בשוק, הנידה בראשה והלכה לכיוון המטבח לרגע, לא ראיתי במה היא אחזה אבל היה ברור שהיה לה משהו ביד, "זאת פעם ראשונה שאתה עושה את זה?" שאלה בקול רך, לא עניתי, אילנית הגבירה את לחיצתה עליי והרגשתי שעוד שנייה נשברת לי היד, "הגברת שאלה אותך משהו כלב! תענה לה מיד!" , "כן" עניתי ביבבה חלשה, "אז למה אני לא מאמינה לך?!" שאלה הילה בטון סמכותי והנמיכה גובה אליי, היא אחזה בפניי ואמרה בטון עוד יותר רציני וסמכותי "אני לא אשאל שוב, זאת פעם ראשונה שאתה עושה זאת?", "כן" עניתי לה, היא הרימה מבטה לאילנית שמיד נעמדה עליי עם עקב על הגב ועקב על התחת, "אתה רוצה לנסח את תשובתך?" שאלה אותי אילנית, "כן, כן, אני רוצה! איה... זה לא הפעם הראשונה!... זה לפחות הפעם העשירית...אני חושב.." , "הפעם העשירית? את רואה את זה אילנית באח הקטן שלך הוא סוטה מין! מציץ ככה לאחותו החורגת!", "אנחנו צריכות ללמד אותו לקח שהוא בחיים לא ישכח" ענתה לה אילנית, "אני חושבת שאתה צודקת" השיבה לה הילה.
עכשיו ראיתי מה הילה החזיקה ביד, זה היה מערוך עבה מפלסטיק, היא הכתה אותי בראש חזק והתעלפתי.
    התגובה האהובה בשרשור
SlaveGal​(נשלט)
לפני 12 שנים • 24 בדצמ׳ 2011
SlaveGal​(נשלט) • 24 בדצמ׳ 2011
בקרוב אעלה את המשך הסיפור!
בדוי​(נשלט)
לפני 12 שנים • 13 בינו׳ 2012
בדוי​(נשלט) • 13 בינו׳ 2012
יאללה כבר אי אפשר לחכות עוד