שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פסיכולוגיה בגרוש

פאף דדי
לפני 12 שנים • 13 בינו׳ 2012

פסיכולוגיה בגרוש

פאף דדי • 13 בינו׳ 2012
****פורסם בבלוג שלי אבל אף אחת לא קוראת אותו ...כמעט icon_smile.gif ****

תכלס אני פה כשאני לבד. גם כשאני פה אני לבד.

קם בבוקר, חרמן, אין לאן לפרוק את החרמנות אז אני פותח את הכלוב. החרמנות מתגברת.
עובר על רשימת ה"אתך בכלוב עכשיו"...בשנים שאני "מנוי" כאן אני שם לב שיש תחלופה גדולה של אנשים וכמה מעטים שפה מאז ולתמיד, ככה נראה.
בתוך הרשימה יש את ה"שולטות". את רוב הפרופילים כבר קראתי, בחנתי, בדקתי...עם עצמי.
הרבה כותבות " מחפשי זיונים-לא לפנות" ואני תוהה ביניי לבין עצמי..האם אני הוא המחפשיי זיונים הללו ?
אבל אף פעם לא הייתי כזה, גם כשאני מתחיל קשר עם מישהי בעולם האמיתי,שלי, זה אף פעם לא בא מהמקום הזה. ברור שאני רוצה סקס אבל כחלק ממשהו יותר גדול.
כשאני מתחיל קשר עם אישה, בעולם האמיתי, שלי, זה תמיד מגיע מנקודת מבט לעתיד. האם יש סיכוי שיהיה פה משהו יותר מסקס ?! זה מה שאני שואל את עצמי.
גם כאן,בעולם האמיתי של חלק מכם, אני לא "מחפש זיון" אבל בהחלט רוצה שלסקס יהיה מקום.
כי בעצם אני כן פה מחרמנות, אבל חרמנות מובילה אנשים לכיוונים שונים ואותי היא הובילה לכאן.

יכול להיות שאני סתם חרמן שאיך שהוא גומר נגמר לו העניין ?
גם את זה בדקתי עם עצמי ואיכשהו מצאתי את עצמי חוזר לכאן.

אז אני חושב שאני כן בעניין. אני חושב שאני לא סתם עוד "מחפש זיונים" או "מאונן מקלדת" או לא יודע מה. אני חושב שפשוט, עד היום, עוד לא הגיע האישה הנכונה.

מה אתן חושבות ?

האם אני סתם קשקשן או שבאמת יש משהו כאן ?

icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
Ocean​(נשלט)
Ocean​(נשלט) • 13 בינו׳ 2012
ברשותך, אם אנסה לחדד את השאלה שלך, אתה בעצם שואל את כולנו מי אתה?

התשובה תימצא אך ורק בך.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 13 בינו׳ 2012
Ocean כתב/ה:

התשובה תימצא אך ורק בך.

מה שהוא אמר.
אבל אולי יעודד אותך. אני הגעתי לכאן בחיפוש אחר יותר מחרמנות. וגם מצאתי הרבה יותר מסתם חרמנות. התוצאות שלך אולי יהיו תלויות במידת ההשקעה שלך.

וכן. למצוא כאן משהו עשוי להיות מתיש, וארוך...
פאף דדי
פאף דדי • 13 בינו׳ 2012
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
Ocean כתב/ה:

התשובה תימצא אך ורק בך.

מה שהוא אמר.
אבל אולי יעודד אותך. אני הגעתי לכאן בחיפוש אחר יותר מחרמנות. וגם מצאתי הרבה יותר מסתם חרמנות. התוצאות שלך אולי יהיו תלויות במידת ההשקעה שלך.

וכן. למצוא כאן משהו עשוי להיות מתיש, וארוך...

אני מודה לשנייכם על העצות. אני בטוח שיש גם אמת במה שאמרתם אבל כוונתי הייתה יותר , האם אני באמת שייך לכאן או שזו סתם גחמה מינית.
קשה לי לענות על זה מכיוון שאני "בתול" בעניין ואני רואה אצל הרבה נשים כאן באתר שהעניין המיני מרחיק.
אם הייתם אומרים לי שאם עוד לא התנסתי עד היום אז כנראה שאני לא באמת בעניין או שעצם זה שאני שב וחוזר להתעניין אומר שאני דווקא כן בעניין, אז זה היה פוגע יותר לשאלתי .

אבל שוב, אני לא פוסל שממה שכתבתי יכול להיות שבתת מודע שלי שאלתי את מה ש ocean אמר .
Ocean​(נשלט)
Ocean​(נשלט) • 13 בינו׳ 2012
יכולות להיות המון אפשרויות.

יכול להיות שזו פנטזיה, שיש לך כלפיה דיסוננס.
יכול להיות שאתה רוצה לפנטז, אבל לא רוצה לממש.
יכול להיות שלא פגשת את האחת שתרגיש נוח מספיק לחשוף אותה לפנטזיה שלך.
אולי אתה מסוגל לממש פנטזיה כזו רק במסגרת קשר ואינטימיות.
אולי אתה רוצה לממש, אבל הפחד ממה שתגלה על עצמך מונע ממך.
אולי אתה לא רוצה לגלות על עצמך מה שאתה כבר יודע בפנים.
אולי אתה מרגיש שלא תהיה דרך חזרה ל"עולם הרגיל".
אולי הפנטזיה שלך הרבה יותר גדולה ממש שאתה מוכן לןהודות בפני עצמך,
ואתה חושש שאם תשים שם צעד, תשקע כולך לתוך "הדבר הגדול".

בקיצור, יש אינספור אפשרויות.
אני מאמין שבפנים בפנים אתה יודע מה התשובה.

יהיו כאלה שיאמרו לך "אם לא תנסה, לא תדע".
זה נכון, אבל מי אמר שהניסיון הזה יתאם את מה שיעשה לך טוב?

לכן אני אומר לך "ראשית דע ורק אחר כך נסה".
זה לא אומר אגב שאתה צריך לנסות כל דבר עם כל אחת.
מבחינתי "ניסיון" אומר לנסות לממש בדיוק את מה שאתה רוצה,
לאו דווקא לממש כל דבר למען הניסיון.

זו דעתי בכל אופן.
הדורבנים​(נשלט)
לפני 12 שנים • 14 בינו׳ 2012
הדורבנים​(נשלט) • 14 בינו׳ 2012
Ocean כתב/ה:
יכולות להיות המון אפשרויות.

יכול להיות שזו פנטזיה, שיש לך כלפיה דיסוננס.
יכול להיות שאתה רוצה לפנטז, אבל לא רוצה לממש.
יכול להיות שלא פגשת את האחת שתרגיש נוח מספיק לחשוף אותה לפנטזיה שלך.
אולי אתה מסוגל לממש פנטזיה כזו רק במסגרת קשר ואינטימיות.
אולי אתה רוצה לממש, אבל הפחד ממה שתגלה על עצמך מונע ממך.
אולי אתה לא רוצה לגלות על עצמך מה שאתה כבר יודע בפנים.
אולי אתה מרגיש שלא תהיה דרך חזרה ל"עולם הרגיל".
אולי הפנטזיה שלך הרבה יותר גדולה ממש שאתה מוכן לןהודות בפני עצמך,
ואתה חושש שאם תשים שם צעד, תשקע כולך לתוך "הדבר הגדול".

בקיצור, יש אינספור אפשרויות.
אני מאמין שבפנים בפנים אתה יודע מה התשובה.

יהיו כאלה שיאמרו לך "אם לא תנסה, לא תדע".
זה נכון, אבל מי אמר שהניסיון הזה יתאם את מה שיעשה לך טוב?

לכן אני אומר לך "ראשית דע ורק אחר כך נסה".
זה לא אומר אגב שאתה צריך לנסות כל דבר עם כל אחת.
מבחינתי "ניסיון" אומר לנסות לממש בדיוק את מה שאתה רוצה,
לאו דווקא לממש כל דבר למען הניסיון.

זו דעתי בכל אופן.

אני חושב אחרת ממך. אני חושב שהכי חשוב להתנסות, ורק ככה להבין. אני חושב כך משתי סיבות עקריות:
1) קשה לך להבין מה קורה אצלך בפנים, ומה אתה באמת רוצה וצריך (דרך אגב, שני דברים שונים בתכלית) בלי לעמת את זה עם מציאות אמיתית חיצונית: כיצד אתה מגיב למציאות? למשל, כמו ששאלת האם באמת זאת רק חרמנות או שאתה רוצה להשאר אחרי שאתה גומר? איך תדע אם לא תנסה באמת?
גם חשוב להתנסות בלי נימת ביקורת עצמית, אלא בראש פתוח. זכותך שיעשה לך מה שעושה לך, ושלא יעשה לך מה שלא עושה לך. מי יגיד לך לא?
2) מההתנסויות אתה מתפתח בד"כ, לא נשאר במקום. מה שעושה לך עכשיו, יימאס לך עוד שנה, אם תעשה אותו 100 פעם השנה. כל עוד זה נשאר בגדר פנטזיה זה מקובע אצלך. המימוש הוא מה שעוזר לנו להתפתח ברצונות ובצרכים שלנו. ולהתאים אותם למי שאנחנו באמת.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אני לא מתה על הקונוטציות. למשל "מחפשי זיונים". מה כל כך רע בלחפש זיונים?
אני מבינה את הבקשה של אותן נשים. חלקן מתכוונות לכך שהן רוצות מישהו שבאמת בקטע, לא סתם אומר שהוא בקטע כדי להשיג זיון. חלקן מתכוונות לכך שהן רוצות מישהו שיתעניין בהן, באופן אישי, ולא פשוט יחפש מי תעשה אותו ולא משנה מי. וחלקן כנראה מתכוונות למשהו אחר, אבל אלה הניחושים שלי.

אני חושבת שזה יפה שאתה מקדיש לזה מחשבה, ומנסה לא להונות.

אני חושבת שאתה לא ממש חייב משהו למישהו, מעבר לדרך ארץ. אתה לא חייב לעמוד בציפיות שלאשה זו או אחרת יש מגבר שמתאים לה. אתה גם לא יכול לדעת מראש אם מישהי מתאימה לך. אתה יכול לעשות סינון ראשוני, ניחוש, ומשם כבר לראות איך הולך.

אני חושבת שטוב ונכון להיות ישר. לא להסתיר את חוסר הנסיון. לענות את האמת על השאלות שאשה שמתעניינת בך שואלת.

אבל גם לא צריך ממש לקחת פשוטו כמשמעו כל דבר שכתוב. ה"לא למחפשי זיונים" הזה, הרי הוא תגובה לעייפות מסויימת, לסוג מסויים של גברים שנתקלה בו הרבה וכבר נמאס לה ממנו.
זה בסדר, לרצות סקס. בטח שזה בסדר! השאלה היא אם זה הדבר היחיד שאתה רוצה. ולפי מה שכתבת פה נראה לי שלא. כנראה שלא.

מה עוד נשאר, חוץ מלקרוא היטב את מה שהיא כתבה, לנסות להבין מה היא מחפשת, לנסות להבין אם אולי אתה יכול להציע לה את זה - ולפנות. בנועם. מילה או שתיים על הסיבה לפניה. כלומר, למה דווקא אליה. לוקח הרבה זמן - אבל זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה בהתחלה. כולנו רוצים שיהיו טובים אלינו, בדרך זו או אחרת.

ולגבי נסיון ומימוש פנטזיות - כמעט בלתי אפשרי לדעת מראש. נכון, לא חייבים לממש "בכח", לא חייבים לבדוק כל דבר לפני שפוסלים אותו. אבל תהיה מוכן לכך שמשהו ייראה לך כמו פסגת העונג ובמציאות יתגלה כמעפן, או ככואב מידי. ומשהו ייראה לך כמו סיוט ויתגלה כנעים. תהיה מוכן להפתעות האלה. הן לא תמיד קלות, אבל הן חלק מהקטע.

כמו שאמרו לפני - רק אתה יודע מה יש בפנים.
אבל מה בדיוק מתאים לך - את זה אפילו אתה לא יודע עד הסוף.

והאשה הנכונה... אח, האשה הנכונה. כמעט תמיד זה הפתרון להכל icon_smile.gif
פאף דדי
פאף דדי • 14 בינו׳ 2012
תודה יולי ו פוג וכולם . אני קורא את מה שאתם כותבים ויש בזה הרבה.
מה נכון לגביי אני לא בטוח יודע, אבל אתם נותנים לי חומר למחשבה icon_smile.gif