דוד הבלוק |
לפני 12 שנים •
29 בינו׳ 2012
בולבול אים בולבול בלי בולבול מוח
לפני 12 שנים •
29 בינו׳ 2012
דוד הבלוק • 29 בינו׳ 2012
וולה אזה ויכוח שנה כבר אללה יוסתור
אני יש לי הבנה שזה חשוב למוצצות כומו את לוקחת ביס מהעוף ונישאר לך בפה חתיחה של העור של העוף בתוך הפה וזה לא נעים נכון אפילו שהו מת וכבר אמרתי את זה אבל זה מה חשוב לחם בחיים ? יעני כול הדברים בחיים יש לחם עחשב נישאר לחם רק החתיחה הזותי של העור והכול בסדר לחם בחיים משה אמר שמי שלא אוחל בשר יעני צימחוני הו פחות אנושי ויותר עז זה נכון ? מה זה לא יותר חשוב לדעת ? ולמה 78.45% מהבחורות פו בלי גבר או אישה איתם זה לא חשוב לישאול למה ? אולי וולה כי יש לכם הרבה שטויות ברוש לדבר עלהם שנה כומו תרנגולות בלי מקל וולה אני קורה פו בלוגים ובא לי לישבור בלוקים וולה אחת כותבת על העורלה והשני מתרגם לה האחת כותבת על הדיפרנציאל של האינטגרל וכוסינוס וכוס אחותה אחת כותבת"היתעוררתי קמתי אכלתי יצאתי" וולה ? אזה מזל את כותבת שנידע אחת כותבת היום 200 הצלפות מחר 300 ואני וולה ישר היצדעתי למה כבוד וולה היגיע הזמן פו בשירשורים שתדברו על החיים באמת אפשר גם על בדסמ למה זה הכלוב למה כול אחת פו חוץ מ 17 רוצות אהבה וסקס ובדסמ וחיים טובים רק מבזבזים זמן על בולבול אים או בולבול בלי וולה אים אני תועה תגידו או תישארו שמה בבולבולים ותעסו חיים |
|