סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטים נשואים

FOR GOOD
לפני 12 שנים • 30 בינו׳ 2012
FOR GOOD • 30 בינו׳ 2012
וולה, איזה קאט-פייט הולך פה...

אם באמת כפי שצויין פה, כל ה"שווים" נשואים, ורובם-ככולם בוגדניים - מה שעשוי להתברר כנכון - זה בהחלט מאשש את אחד מחששותינו העמוקים ביותר ( שלנו=הצדיקים הנסתרים ) -
שהאנושות היא מזבאללה ענקית - אוסף של חיפושיות בערמת זבל

זוהי בעיית "המצפון" העולמית שעליה מדובר פה. חברים וחברות יקרים - זה מה שמצפה לנו: או חיי נישואין כבויים ומשמימים עם אהובת נעורינו המצוברת-תמידית או עם אהוב ליבנו הכרסתן - או החיים עם מצפון מטונף
הדרך היחידה, מיידלע, להגן על עצמך מפני הקטע המסריח הזה, היא לבוא אלינו, הצדיקים הנסתרים

נטפל בל יפה, בובה - קוק וסגריות און דה האוס
שולט בחוכמה​(שולט)
שולט בחוכמה​(שולט) • 30 בינו׳ 2012
סיגורני כתב/ה:
שולט בחוכמה כתב/ה:
אני מכיר זוג שהאשה לא נתנה לבעלה מעל 10 שנים.
ואחרי זה הם התפלאו שהוא בוגד (ואמת, חוץ מפלירטוט הוא לא עשה כלום).
איזה מנייק, לא הצליח להשתלט היצר.
icon_biggrin.gif
סיפור אמיתי.

נו, באמת
הרי רוב המקרים של הבוגדים כאן לא קשורים בכלל להאם בני זוגם עושים איתם אהבה או לא-
אלא לנטיה שמאפילה על הכל.
(אני אומרת "רוב" .אני מניחה שאכן יש מקרים אומללים של כאלו שבני-בנות זוגם איבדו בהם עיניין לחלוטין- אבל אילו המיעוט. רוב המקרים- בן הזוג רוצה ואוהב ובכל זאת-יש שם "משהוא יותר חזק")

ואותו בן זוג-דביל שנשאר איתה.
עזבו תירוצים- מי שלא נאמן למשפחתו- לא נאמן לעצמו ,ולא הייתי רוצה קשר עם אדם כזה. לא סשן ולא קפה.
לשמחתי-אצלי היצר משרת אותי ולא אני אותו ,כך שאין לי צורך להתפשר על הפרטנרים שלי וללקט שאריות של נשים אחרות.

עכשיו פתאום לא כל הבוגדים הם בהמות, אלא רק "הרוב"?
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 30 בינו׳ 2012
שכל אחד מהבוגדים יחשוב אם היו בוגדים באחות/ אמא/ בת שלו
האם זה היה בסדר?
האם היו לזה צידוקים של שחיקה או הסברים של אבולוציה וכו..
או שהגדרות היו אפילו יותר גרועות מבהמה?
A v​(שולט)

המורה...

A v​(שולט) • 30 בינו׳ 2012
הכלב אכל לי את שיעורי הבית...

וראיתי כאן הרבה כאלה שהצדיקו...עם מצפון נקי.

לידיעתכם הוא יישאר נקי בכל מקרה למעט הרגע שתתחילו להשתמש בו.
כלא הייתה

שנפסיק לשחק?

כלא הייתה • 30 בינו׳ 2012
בטי בום כתב/ה:
האם זה היה בסדר?

שכל אחד מהמשחקים כאן/ חיים חיי שליטה יחשוב אם היו קוראים לאחות/ אמא/ בת שלו/ה "זונה", היו קושרים אותה ומזיינים אותה בגרון או בתחת, על מכסה מנוע/ על במה מאולתרת/ מול חבריו טובים/ יחד עם השכן, היו מעבירים אותה לשימוש חד-פעמי לחבר ואישתו, היו נותנים לה ללקק את הנעליים תוך הצלפות קשות וכשכוש זנבה ומשקולות שדייה, האם זה היה בסדר?

מה יותר גרוע, השואה שלנו או השואה של הארמנים?
בטי בום​(שולטת)

Re: שנפסיק לשחק?

בטי בום​(שולטת) • 30 בינו׳ 2012
רונה בשמלה קיצית כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
האם זה היה בסדר?

שכל אחד מהמשחקים כאן/ חיים חיי שליטה יחשוב אם היו קוראים לאחות/ אמא/ בת שלו/ה "זונה", היו קושרים אותה ומזיינים אותה בגרון או בתחת, על מכסה מנוע/ על במה מאולתרת/ מול חבריו טובים/ יחד עם השכן, היו מעבירים אותה לשימוש חד-פעמי לחבר ואישתו, היו נותנים לה ללקק את הנעליים תוך הצלפות קשות וכשכוש זנבה ומשקולות שדייה, האם זה היה בסדר?

אני לא מכירה את השולט שלך, אבל כל מה שאני עושה עם הנשלט/ים שלי הוא בהסכמה האם בני הזוג שלכם הסכימו או קיבלו מילת ביטחון?

ולגבי השואה אז כנראה של ההומוסקסואלים היהודים או הארמנים
מUחדת
מUחדת • 30 בינו׳ 2012
אף אחד מאיתנו- שולטים, נשלטים, ערלים ונימולים- לא היה רוצה להיות בצד הנבגד.

"..כולם גונבים מישהו ממישהו אחר/ זורקים חכה/ ומקווים תמיד להיות בצד שצד" (רונה קינן)
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
למען האמת, אני לא ממש מבינה למה זו חייבת להיות שאלה של מוסר. כלומר, אם כל מה שעוצר אותך מלבגוד בבעל/רעיה הוא המצפון שלך, כנראה שכבר יש איזה חסך בקשר, ואם כבר משהו לא בסדר, כמעט בלתי אפשרי פשוט לחיות עם זה ולהתאפק. אפשר הרי להשתגע ככה! אפשר לעבוד על זה, אבל אם לא עובדים על זה, הצורך לבגוד הולך וגובר.

אם אני לא בוגדת בבעלי זה בגלל שאני לא רוצה, לא בגלל שאני נורא רוצה אבל מתאפקת. ברור שלפעמים מישהו נראה לי מושך ואני מוותרת כי יש לי בעל, אבל זה לא דורש ממני מאמץ עילאי. אז אני לא בוגדת, כי אני לא רוצה. ואם בעלי יבגוד בי זה מאד יכאב לי, אבל יכאב לי באותה מידה לדעת שהוא לא מאושר ומרגיש צורך לבגוד, גם אם הוא יתאפק. כי אם משהו חסר לו אני מצפה שיהיה גלוי איתי - כי אנחנו שותפים.

אני לא מבינה מה הקטע להטיף מוסר לכולם. מצד שני, אני גם לא מבינה אנשים שבוחרים באורח חיים כזה. זה נשמע לי כמו הרע במיעוטו או משהו כזה. מעין פשרה עצובה. אני לא יכולה לתאר לעצמי איך מישהו יכול להיות מאושר בזמן שהוא צריך לתחזק שקרים מידי יום.
כלא הייתה
כלא הייתה • 30 בינו׳ 2012
יולי Yuli כתב/ה:
למען האמת, אני לא ממש מבינה למה זו חייבת להיות שאלה של מוסר. כלומר, אם כל מה שעוצר אותך מלבגוד בבעל/רעיה הוא המצפון שלך, כנראה שכבר יש איזה חסך בקשר, ואם כבר משהו לא בסדר, כמעט בלתי אפשרי פשוט לחיות עם זה ולהתאפק. אפשר הרי להשתגע ככה! אפשר לעבוד על זה, אבל אם לא עובדים על זה, הצורך לבגוד הולך וגובר.

אם אני לא בוגדת בבעלי זה בגלל שאני לא רוצה, לא בגלל שאני נורא רוצה אבל מתאפקת. ברור שלפעמים מישהו נראה לי מושך ואני מוותרת כי יש לי בעל, אבל זה לא דורש ממני מאמץ עילאי. אז אני לא בוגדת, כי אני לא רוצה. ואם בעלי יבגוד בי זה מאד יכאב לי, אבל יכאב לי באותה מידה לדעת שהוא לא מאושר ומרגיש צורך לבגוד, גם אם הוא יתאפק. כי אם משהו חסר לו אני מצפה שיהיה גלוי איתי - כי אנחנו שותפים.

אני לא מבינה מה הקטע להטיף מוסר לכולם. מצד שני, אני גם לא מבינה אנשים שבוחרים באורח חיים כזה. זה נשמע לי כמו הרע במיעוטו או משהו כזה. מעין פשרה עצובה. אני לא יכולה לתאר לעצמי איך מישהו יכול להיות מאושר בזמן שהוא צריך לתחזק שקרים מידי יום.

אכן, לא שאלה של מוסר ולא עניין להטפות מוסר. בחירות של אנשים, מסיבות כאלה ואחרות.
נכון, לפעמים הבחירות האלה הן רק פשרות ולפעמים דורשות לשקר ולחיות עם מסיכות.
מצד שני, לא לכולנו (או לפחות לרובנו כאן, אלה שחיים בלב הקונצנזוס ולא לשוליו החורגים) צורך להתחפש ולשקר לפעמים? האם לרובנו לא מתחשק להסתובב ערומים/ לבושים במיטב מחלצות בדסמיות כל הזמן? לצעוק "בוא, אדוני, זיין לי את הפה באמצע הרחוב/ בואי גברתי, נסי עלי את השוט החדש שלך"? להגיד לבוס "אתה מוכן לדחוף את ההוראה הזו בחזרה מאיפה שהיא יצאה"? אפשר לחשוב על עוד מיליון דוגמאות מהעולם הזה שכאן ומהעולם הרחב יותר שבחוץ, שכולנו חלקים בשניהם. אבל אין צורך, נכון? לפעמים אין ברירה, אלא לשקר ולעשות דברים בחדרי חדרים- דברים שלא כולם יבינו, רק כדי להרגיש שלמים/ מאושרים/ מסופקים/ מחק את המיותר.
מה לעשות, החיים הם לא אגדה ועולמנו לא גן פיות.
מוזר שדווקא כאן יש צורך להזכיר לאנשים:
free your mind!
FOR GOOD

Re: שנפסיק לשחק?

FOR GOOD • 30 בינו׳ 2012
רונה בשמלה קיצית כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
האם זה היה בסדר?

יש, יש אמת עמוקה בדברייך רונה - עלינו להודות בצער... צער המהול בחשק א-מוסרי ( האופייני לצדיקים הנסתרים )

כי באמת, בואי נפסיק לשחק
אז האם אמך היא אמא-לוהטת? האם אחותך נאה ממך ?
כי אם כן - התואילי יקירתי, בטוב ליבך הזך וגדלות נשמתך הטהורה, לגלות לנו מה הניק שלהן, ולהרשות לנו לדגום אותן ?
שחקי בקלפים פתוחים, רונה, הנאתן מובטחת. למה תשיבי פנינו ריקם?
פרגני להן קצת בתענוגות. עמוק בתוכך את יהודייה צדקת, הנאמנה למצפונה. אז הקשיבי היטב לקולו - ואל תניחי להן לנבול בחיי נישואין משמימים, כמו פרחים בעליית הגג
אמרי להן - האביב כבר בא
אנו מחכים להן בנפש כלה. לא חשוב לנו אם הן תבאנה בשמלת ערב או בחצאית קיץ, כי העיקר -
על מכסה המנוע, או על במה מאולתרת/
האחות והאם יהנו לתפארת...(: