גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
גברים(שולט) • 30 בינו׳ 2012
שלגי כתב/ה: גברים כתב/ה: שולט בחוכמה כתב/ה: אני יכול להרגיע.
אין סיבה לפניה למישטרה עקב אלימות קיצונית. לא היתה. אבל השולט לא צריך להיות עוגן ולספק יציבות לסאבית? איכשהו, כך אני רואה את זה. האמירה הכללית הפכה למקרה פרטי ? סאבית שאתה מנסה להסביר לה דרכנו, שאדונה מג'ונן ולכן ... ? אתה רומז שיש כאן אנשים עם אג'נדות נסתרות? לא יכול להיות.. שלגי - שוב פעם את בחופש ובמקום לעשות שופינג את מסתובבת כאן ? |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
Re: זאת עם האג'נדה
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
מUחדת • 30 בינו׳ 2012
free spirit כתב/ה: מUחדת כתב/ה: שיט. כבר פניתי למשטרת ישראל, מדור סעיף- ודיווחתי על חטיפתו. כעת, לא נותר לך אלא לעשות אווטינג למג'נן.
גבריממאדים, שלגי ואני כבר נבוא איתו חשבון. אני לא מאמינה. אתם מתכננים לינץ' ולא מזמינים אותי להשתתף? א ו ת י ? ג'יננתם אותי לגמרי עכשיו. איזה מזל שאני לא שולטת. כשולטת מנטאלית- את לא באמת חושבת שלא ידעתי שתג'דנני, נכון? |
|
walking dead |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
Re: זאת עם האג'נדה
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
walking dead • 30 בינו׳ 2012
מUחדת כתב/ה: free spirit כתב/ה: מUחדת כתב/ה: שיט. כבר פניתי למשטרת ישראל, מדור סעיף- ודיווחתי על חטיפתו. כעת, לא נותר לך אלא לעשות אווטינג למג'נן.
גבריממאדים, שלגי ואני כבר נבוא איתו חשבון. אני לא מאמינה. אתם מתכננים לינץ' ולא מזמינים אותי להשתתף? א ו ת י ? ג'יננתם אותי לגמרי עכשיו. איזה מזל שאני לא שולטת. כשולטת מנטאלית- את לא באמת חושבת שלא ידעתי שתג'דנני, נכון? איך יכולתי להטיל ספק בכוחותייך, מלכתי. אבל מה אני עושה עם הג'ננה הזו עכשיו? שלכם, פריסי, שפחת לינצ'ים |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
שלגי • 30 בינו׳ 2012
גברים כתב/ה: שלגי כתב/ה: גברים כתב/ה: שולט בחוכמה כתב/ה: אני יכול להרגיע.
אין סיבה לפניה למישטרה עקב אלימות קיצונית. לא היתה. אבל השולט לא צריך להיות עוגן ולספק יציבות לסאבית? איכשהו, כך אני רואה את זה. האמירה הכללית הפכה למקרה פרטי ? סאבית שאתה מנסה להסביר לה דרכנו, שאדונה מג'ונן ולכן ... ? אתה רומז שיש כאן אנשים עם אג'נדות נסתרות? לא יכול להיות.. שלגי - שוב פעם את בחופש ובמקום לעשות שופינג את מסתובבת כאן ? אני אישה חסכונית. ממתינה ללינץ׳ בסבלנות |
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
מUחדת • 30 בינו׳ 2012
פריסי ושלגי יקרות:
קחו את הג'ננה בסבבה. לא סתם אני מטריפה את המערכת. הג'ננה של היום היא הלינץ' הלא אישי של המחר. איך אתן עם הסרת עורלות? הפעם האחרונה יצאה לי קצת עקום. נשלט אחד נפטר והשני בקומה. סתם. שניהם נפטרו- אבל לא בגלל האקט כמו מאיבוד הדם. הייתי בכזו ג'ננה שרעדו לי הידיים. זה קורה לטובות ביותר. סימן שאלה. |
|
IvoryDom |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
אהממממ
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
IvoryDom • 4 בפבר׳ 2012
אני חושב שכולם צריכים לשלוט בסוגרים שלהם
ואדון ללא ספק חייב לספק צרכים! |
|
גבר כנעני |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
שליטה עצמית
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
גבר כנעני • 4 בפבר׳ 2012
לגבי המשוואה של שליטה עצמית ביחס לשליטה על סאבית רק אומר-כדי להיות רועה צאן לא צריך להיות כבש.
|
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
Re: שליטה עצמית
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
Mary Jane • 4 בפבר׳ 2012
שולט בחוכמה כתב/ה: תמיד חשבתי ששילטה עצמית זאת תכונה הכרחית של שולט.
כי הרי אם אתה מתעצבן ולא שומר על קור רוח, איך תוכל לשלוט על מישהו אחר? לאחרונה גילית שיש נשלטות שמקבלות בהבנה (או לפחות כך נראה) מצב בו השולט "חוטף ג'אנאנה". זה הפתיע אותי מאד. (אני מקווה שאני לא חוטא בשיפוטיות, שאני כל כך נלחם נגדה) רציתי לדעת מה חושבים המלומדים על העניין. כשאני עצבנית, אני אוהבת שיש שם מישהו שסופג את הבעיטה בהשלמה ואומר "תודה, אולי יש לך במקרה כעסים נוספים?" זה חלק משירות, לא כך? |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
Re: שליטה עצמית
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 4 בפבר׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: שולט בחוכמה כתב/ה: תמיד חשבתי ששילטה עצמית זאת תכונה הכרחית של שולט.
כי הרי אם אתה מתעצבן ולא שומר על קור רוח, איך תוכל לשלוט על מישהו אחר? לאחרונה גילית שיש נשלטות שמקבלות בהבנה (או לפחות כך נראה) מצב בו השולט "חוטף ג'אנאנה". זה הפתיע אותי מאד. (אני מקווה שאני לא חוטא בשיפוטיות, שאני כל כך נלחם נגדה) רציתי לדעת מה חושבים המלומדים על העניין. כשאני עצבנית, אני אוהבת שיש שם מישהו שסופג את הבעיטה בהשלמה ואומר "תודה, אולי יש לך במקרה כעסים נוספים?" זה חלק משירות, לא כך? טוב, מרי, הוא שולט בחכמה. את איפה השכל שלך את ?(: |
|
Aion |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
.
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
Aion • 4 בפבר׳ 2012
כל כך הרבה הצהרות לגבי שליטה "נכונה". שליטה שבאה "ממקום טוב". כמה ששולט חייב קודם לשלוט בעצמו. שהוא שם בעיקר עבורה. שהיא המרכז. כמעט וקניתי את זה. זה אולי "נכון". וזה סטרילי. נקי. אחראי. מחושב. אבל לפעמים, זה בדיוק מה שאני לא איתך. תתמודדי. מה לעשות? אני לפעמים שולט בך בחוסר שליטה עצמית. ממש ככה. וזו תחושה חייתית. בוערת. מגרה. טבעית. זה מתחיל בקטן. תחושה שבא לי להקטין אותך ולסחוב אותך איתי לכל מקום. בכיס. כמו מחזיק מפתחות קטן. שמתי שבא לי אני שולח יד לכיס ומשפשף אותך קצת. בוחן את הקימורים המוקטנים שלך בקצות האצבעות שלי. ואז זה מתעצם. וזה לא מספיק לי. הרעב הזה גובר. ואת רואה בעיניים שלי שאני הולך לשם. את מנסה להרגיע בכל דרך אפשרית. במילים. בחיוכים. אבל זה לא עוזר. זה רק מעצים. בחיי שעדיף שתשתקי במצבים האלו. כי שנינו יודעים שזו מלחמה אבודה. שיש רק דבר אחד שירגיע. אז בהתחלה את מנסה קצת להלחם בזה. מסתובבת על הבטן ומנסה לזחול החוצה בלי לעשות רעש. נהנה לראות אותך קצת מתרחקת. לתת לך שבב תקווה. ואז הידיים שלי תופסות לך בקרסוליים. גוררות אותך חזרה אליי. ואני מתחיל להוציא. בלי שליטה. כן. לגמרי ממקום של חוסר שליטה. מועך אותך, סוטר לך, נושך אותך, שורט אותך, מסמן בך, מושך לך, מקמט אותך, חודר לך, בועל אותך, אוהב אותך. ורק אז אני קצת נרגע. רואה אותך שרועה ככה על המיטה…אחרי הסערה. אז זה נכון שזה מסוכן ככה בחוסר שליטה. אבל לפעמים זה מה שיוצא ממני. את תתמודדי. נכון? |
|