SlaveGal(נשלט) |
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
עסק משפחתי שכזה חלק 2+3
לפני 12 שנים •
4 בפבר׳ 2012
SlaveGal(נשלט) • 4 בפבר׳ 2012
*קודם כל סליחה על כמות הזמן בה שלקח לי להעלות את חלק זה מאז החלק הראשון
*החלק הראשון: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=30991 חלק 2: התעוררתי, אין לי מושג כמה זמן עבר. היה חשוך, ניסיתי לזוז אבל לא הצלחתי, 4 זוגות אזיקים קשרו את כל אחד מגפיי לעמוד ברזל אחר של המיטה עליה שכבתי. הייתי כך פרק זמן שנראה כמו נצח, או אולי 5 דקות, לא יכולתי לדעת, עד שבפתאומיות אור נדלק בחדר ושמעתי עקבים יורדים במדרגות. "התעוררת יבן זונה" שמעתי את הילה קוראת לי בעודה מגיעה למדרגות האחרונות, כשהגיעה למטה סובבה את ראשה וקראה לאילנית לבוא, שתיהן הסתכלו עליי והתלחשו ביניהן, לאחר כמה דקות עלו למעלה, עשיתי לעצמי הערכת מצב בזמן שהן לא היו בחדר, כל שיערי, למעט השיער בראש היה מגולח- הבטן, החזה, הרגליים, והמפשעה כולם מגולחים לגמרי. כשחזרו החזיקו ביחד בתיק גדול מאוד שעשה רושם שהוא כבד למדי. "אתה יודע למה את כאן?" שאלה אותי אילנית, "לא בדיוק...אני לא מבין מה יש לכם בואו נפתור את זה בצורה נורמלית...." "סתום תפה מטומטם, אין לנו מה לפתור איתך, לא כמו שאתה רוצה, אתה צריך תיקון מהיסוד, חינוך מחדש!" "את צודקת" הוסיפה אילנית, "מעכשיו אתה תדבר כשיפנט אליך ותקרא לנו לא בשמותינו הרגילים אלא המלכה אילנית והמלכה הילה, ברור?" "אני לא ממש מבין מה אתן רוצות.." "מה יש לא להבין טמבל, אתה תישאר כאן עד שנחליט אחרת, צעקות לא יעזרו לך, אתה במרתף וגם ככה הבית מרוחק מאוד מכל מקום מגורים אחר, אתה תפנה אלינו כפי שאמרה המלכה אילנית, אתה תציית לנו, אתה תאכל, תשתה, תעשה צרכים ותדבר רק כשאנחנו נגיד שאתה יכול, ברור?!" הנהנתי בראשי על מנת שתמשיך לדבר, אבל עדיין לא ממש הבנתי מה היא רוצה.. אילנית הוסיפה:"יכאב לך, יכאב מאוד! אנחנו נפרק לך את הצורה ואתה תבכה, ותצרח ותרצה למות אולי, אבל זה לא יעזור כי אנחנו נחליט, ואך ורק אנחנו נחליט מה יקרה פה!" בזמן שדיברה אילנית הילה הוציאה מהתיק סטרפאון, קשרה אותו הדוק סביב ראשי כך שלא אוכל להוציא הגה, הסטרפאון כמעט וחנק אותי. "זה ימנע ממך מלדבר שטויות כמו שאמרת עד עכשיו" אמרה לי הילה בחיוך, שפתיה שעליהן היה אודם שהושם בקפידה, בצירוף עם בגדיה החושפניים- חצאית עור שחורה עד מעל הברך וחשפה את החוטיני השחור שלה קצת, מגפי עקב שחורים גבוהים מעור, וגופיית בטן בעלת מחשוף נהדר, שיערה השחור הארוך היה קלוע בקוקו והונח על צידי כתפה, כל אלה נתנו לה מראה סמכותי וסקסי, הזין שלי רצה לעמוד, אבל הרגשתי שמשהו חוסם אותו, זזתי בחוסר נוחות במקומי, הן כנראה ראו זאת: "מה קרה? משהו לא בסדר?" שאלה אילנית, "תראי אחות נראה לי שהוא התחרמן ממך ומהתחת הקטן שלך" "איזה חמוד!!" צווחה הילה, "אתה בטח רוצה להביא ביד נכון? אתה רוצה שוב להציץ לי בחור המנעול ולהביא עליי ביד? אתה בטח לא ממש הבנת מה הולך לקרות.. אתה הולך להישאר במרתף הזה כמה זמן שנחליט, בזמן הזה אתה לא תוכל להביא ביד, ותאמין לי שאתה תרצה, אם עכשיו עומד לך אז רק חכה ותראה מה יהיה לך עוד חודש!" צחקה. חלק 3: "טוב נתחיל אחות?" שאלה הילה את אילנית, "יאללה" השיבה לה האחות, אילנית עלתה למעלה וחזרה עם עוד אישה(או לפחות ככה היא נראתה) "זאת ויקה" אמרה אילנית "תכירו, ויקה עובדת איתי פה בחו"ל, היא גם ישראלית, היא עלתה לארץ בגיל 7 מרוסיה, בנוסף לעבודה שלה איתי היא גם נהנית להעביר סשנים לגברים, אז ביקשתי ממנה טובה קטנה, היא שמחה לבוא, תהיה נחמד אליה אוקי?" סיימה בצחוק. "תודה בובה" אמרה במבטא ויקה, "אני הולכת ליהנות איתך מאוד! אני מקווה שאתה מוכן אליי, אני הולכת לפרק אותך, אתה תנסה להתחנן אבל זה לא יעזור!" גיחכה במבטאה הכבד. ויקה, בת 24 היא בחורה גבוהה, בערך 1.85, הגעתי לה לכתף, היא לא הייתה רחבה, אך גם לא צנומה, שדיה גדולים ועומדים דום, התחת שלה היה אלוהי, ורגליה היו ארוכות וחטובות, שיערה היה בלונדיני מעורב עם שחור, גוון מדהים. השלוש שיחררו את האזיקים מהמיטה, סחבו אותי ואזקו את ידיי אל המקום בו היו רגליי, את רגליי הן אזקו אחת לשנייה ועם אזיק נוסף חיברו אותן חזק לוו ברזל ברצפה, מתחת לבטני שמו מעקה ברזל, כנראה כדי שלא אוכל להתקפל. הייתי על ארבע והן עמדו וצחקו, אחיותיי הודיעו בצחקוק "טוב תהנו לכם, אנחנו נעלה, תקראו לנו אם תצטרכו משהו טוב?", "בסדר" חייכה ויקה. חיוך ענק, עם שפתיים בצבע אדום כהה שהבליטו את שיניה הצחורות, התמרח על פניה בעודה פסעה לעברי באיטיות, "אני שמעתי שאתה בתול, טוב אני מצטערת להודיע לך אבל אתה תישאר כזה, אבל מצד שני אתה לא תהיה כל כך בתול" היא נעמדה במרחק של כשני מטרים ממני, הורידה כל בגדיה, מכנסי עור שחורים ארוכים, מעיל עור שחור וחולצה וחזייה אדומות כהות, תחתוני תחרה שחורים ויפים, גם הם ירדו, גופה היה לבן מאוד, שדייה נראו עוד יותר יפים ככה מאשר מקודם, פטמתה הורדרדה קרצה וחירמנה אותי מאוד, הכוס שלה היה מגולח לגמרי, אולם, אז הלכה אל התיק הגדול והוציאה משם סטרפאון ענק, היא חגרה ואז פנתה אליי: "אני מקווה שאתה יודע לאן זה הולך?" עיניי נפערו לגמרי, לא האמנתי למה שהולך לקרות לי, לא יכולתי לזוז או לדבר, והייתי חלש, צמא ורעב. היא נעמדה מאחוריי, פילסה עם ידיה את פלחי התחת שלי, ירקה קצת על ראש הדילדו הענק, היא קירבה אותו לרקטום שלי, רק ככה שהוא טיפה נוגע בו, היא התחילה לסובב ולהתגרות בי עמו.. אז בלי שום התראה מוקדמת הרגשתי איך כל ראש הפלסטיק הענק נכנס וקורע לי את התחת, ניסיתי לצרוח ולא הצלחתי, היא הכניסה במכה את הראש המגודל ולא חיכתה והתחילה לזיין אותי, במהירות, בפראות. היא התחילה לקלל ברוסית-אנגלית-עברית ולצרוח מהנאה, "כן יבלאט, את אוהבת את זה?! פאק יו הור, או כן אני מתה על התחת הבתול הזה!" עם כל דפיקה שלה עוד קצת נכנס אל תוך התחת הבוער שלי, עוד ס"מ, ועוד אחד, ועוד אחד.....הוא היה לפחות 25 ס"מ... כשהכניסה סוף סוף את כולו פנימה, נעצרה ושאלה "איך אתה מרגיש בונבון שלי? אתה מרגיש מחולל?" כל מילה שלה גרמה לי להרגיש עוד יותר מושפל, כל מילה חדרה אליי בדיוק באותו הכאב כמו הדילדו הענק הזה, "באנגלית יש משפט שבתרגום קל אומר שקטפתי לך את הפרח, איך זה שיש לך כלי ענק כמו שלי בתחת? אתה נהנה?מממ... כן.... אתה מרגיש אותו מגיע למעי שלך, ולוחץ על עמוד השדרה שלך? איך זה?" היא המשיכה לזיין אותי בקצב מסחרר, היה נדמה לי שהתחת שלי מדמם, לא יכולתי יותר, צרחתי אל תוך הסטרפאון שחסם את פי, היה נדמה לי שזה רק גורם לה להנאה גדולה יותר. לבסוף אחרי כמה זמן, שכבר הייתי בטוח שבכל שנייה אני עומד להתעלף, היא יצאה ממני, נתנה לי צביטה ילדותית בתחת ובחיוך ענק בעטה במוט הברזל שהחזיק אותי מליפול, ואני כמובן נפלתי חזק על הבטן המגולחת שלי, היא סובבה אותי כך שאשכב על גבי והתיישבה לי על החזה, היא שיחררה והעיפה את הסטרפאון שהיה על ראשי, אחזה בעוצמה מפתיעה בעורפי כך שלא אוכל לזוז, ואז דחפה בכוח את כל הדילדו הגדול לפי, "כן באבושק'ה, תטעמי את החרא שלך, אני רוצה את הדילדו הזה נקי, אני רוצה אותו מצוחצח את שומעת יבלאט מזדיינת?!" היא התחילה לזיין את פי וגרוני, התחלתי להחנק, היא ניסתה להכניס את כל הדילדו לפי אבל הרגשתי אותו מגיע לגרון שלי וגורם לי להקיא, לא נשמתי, והיא בשלה, מזיינת אותי בקצב אדיר, מפרקת את פי. "טוב חור שלי, הגיע הזמו להפסיק לרחם עליך" אמרה במבטאה הרוסי והמאיים "אני הולכת להכניס את כל הדילדו הזה לפה שלך וכדאי לך לא להקיא, אם תקיאי את תצטערי על זה מאוד הבנת?!" לא יכולתי להאמין למשמע אוזניי, הוא היה גדול מדי בשביל שרובו יכנס אז שכולו יכנס? דמעות ירדו מעיניי, היא הבחינה בזה וצחקה בקול. עכשיו היא אחזה את ראשי בשתי ידיה וכמעט התיישבה על צווארי, היא הנמיכה את קצב הזיון שלה אבל הרגשתי איך היא נאבקת בגרוני, על מנת להכניס את כל איבר הפלסטיק הענק אליו, אני מצדי רק ניסיתי לא להקיא. לבסוף כשהצליחה להכניס את כל האיבר המגודל אל פי שמחה וצעקה במבטא כבד "כן באבוש, הצלחנו! כל הכבוד לנו, עכשיו מגיע לך פרס על זה שלא הקאת!" היא הוציאה את הדילדו כולו מפי ואז הורידה אותו והעיפה אותו הצידה. היא קמה ואז התיישבה עליי כך שרגליה משמשות לי ככרית והכוס המגולח שלה סותם את פי וכמעט לא נותן לי לנשום אפילו מהאף, את האוויר שכן התאפשר לי לנשום, גם בקושי יכולתי להכניס לגופי מכיוון שהיה בעל ריח חזק של זיעת כוס מגעילה. "קדימה בובל'ה, אני רוצה שתאכל לי את הכוס, אני רוצה לגמור, אני חמה וטעימה קדימה!! דחוף תפה המגעיל שלך פנימה יבן זונה!" התחלתי ללקק אותה בהססנות, היה לה טעם של טונה מלוחה, ליקקתי אותה באיטיות ובזהירות באזור החיצוני של הכוס, היא לא אהבה את זה כנראה כי לאחר כ10 שניות נתנה לי אגרוף חזק על הזין, "דוואי, קדימה בלאט! אני רוצה שתגרום לי לגמור!" צעקה, "תדחוף תלשון שלך פנימה, אוו כן, ככה מאמא אוהבת את את זה, עד הסוף! כן בבוש עד הסוף!" כל הלשון שלי כבר הייתה בפנים, התחלתי לשחק איתה ולחפור איתה בתוך הכוס המגולח, אפילו הטעם כבר לא היה מלוח או מגעיל בשבילי ונהפך למתוק וטוב, כל מיצי הכוס של ירדו כמו נהר על פניי וגרוני. היא השתגעה והתחילה להתנועע בכל גופה הגבוהה והחטוב, זזה מצד לצד וקפצה על פניי, בקושי יכולתי לנשום אבל רק ניסיתי כל הזמן להגביר קצב, שתגמור כבר ותרד ממני, לקח לה הרבה מאוד זמן, והיא צרחה, צווחה, וגנחה בסקסיות מטורפת, הייתי חרמן והזין שלי כבר התקשה לגמרי, כבר שחכתי מהזיון קורע התחת והפה שהיא נתנה לפני משהו שנראה כמו נצח. היא חיבקה עם כל גופה את ראשי, שדיה לא נתנו לי לנשום והתחילה לגנוח "אני מגיעה, אני גומרת, בבושק'ה אל תפסיק, אם תפסיק אני אדפוק אותך עד שיצאו לך העיניים!" היא המשיכה ככה עוד בערך 40 שניות ולי כבר לא היה בכלל אוויר, בחיים שלי לא הרגשתי כל כך קרוב לעילפון, "אהההה אני גומרת" אמרה והרגשתי איך נהר של נוזל סמיך נשפך מהכוס שלה ישר לתוך פי. היא חיבקה אותי ככה בערך עוד דקה ואז קמה ממני, "אתה בטח רעב זונה קטנה נכון?" שאלה אותי בחייכנות, "כן" עניתי לה, בקושי נושם, "כן מה יבלאט?!" צעקה תוך כדי שהיא נותנת לי אגרוף חזק לביצים, התקפלתי כמה שיכולתי מעוצמת המכה, לצרוח כבר לא הצלחתי בכלל. "כן המלכה ויקה, אני רעב" "ככה זה יותר טוב" חייכה, "עכשיו תפתח פה, אני אתן לך לאכול, אני הייתי ממליצה לך לאכול כי אתה היית מעולף 30 שעות ולפני זה גם לא אכלת עוד בערך 12 שעות, מאז ארוחת הערב האחרונה שלך, ותקן אותי אם אני טועה!" "לא...לא...את צודקת" אמרתי בלחש קל "אני רעב מאוד..בבקשה תני לאכול מלכתי ויקה!" "בסדר גמור" אמרה במבטאה "לפתוח פה גדול!" היא התיישבה עליי עם התחת הקטן שלה, "בתיאבון" היא התחילה לחרבן! חרא מסריח ומגעיל, "תאכל הכל, אתה לא יודע מתי תאכל בפעם הבאה, ואם לא תאכל אתה לא רוצה לדמיין מה נעשה לך!!" בלעתי הכל, גללים גדולים ומגעילים, אבל אכלתי הכל. לפחות רעב אני כבר לא. היא סיימה, "תנקה הכל!" פקדה "ליק ד'ט אס קלין יו מאד'ר פאקר" ליקקתי וניקיתי את התחת, גם את החור שלה, הכל היה נקי ומצוחצח לגמרי. היא קמה ממני, הלכה אל התיק ולקחה נייר סלוטייפ עבה וגדול והדביקה לי כ5 שכבות על הפה, "כדי שלא תאבד את הטעם" קרצה אליי. היא חזרה אל התיק והביאה משם באט פלאג, הוא היה גדול מאוד, "אל תדאג בבושק'ה, הוא רק טיפה יותר עבה מהדילדו האהוב עליך, אבל הוא לא ארוך כמוהו.. זה רק 17 ס"מ!" היא דחפה את כולו במכה אל התחת שלי, וחסמה אותו, שלא יצא, עם כמה שכבות יפות של סלוטייפ. היא התחילה להתלבש ואז הסבירה: "זה ישמור שהחור שלך לא יתכווץ וגם ימנע ממך מלחרבן, אתה תצטרך אישור מהאחיות שלך בשביל זה, אני ממש מקווה שנתראה שוב, אני מאוד נהניתי, ביי!" אמרה תוך כדי שהלכה ועלתה לאט במדרגות. הילה ואילנית ירדו במדרגות "איך היה?" שאלו בצחוק מתגלגל... המשך בפרק הבא מקווה שנהניתם אל תתביישו להגיב. |
|
דני31ר נשלט |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
דני31ר נשלט • 5 בפבר׳ 2012
]אממממממממממממממממממממ
יאמי יאמי יאמי יופי של סיפור סיפור מדליק ומגרה מקווה שיהיה המשך בקרוב |
|
אלריק! |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
אלריק! • 5 בפבר׳ 2012
סיפור נחמד ומענין.
רק ש: איזה טוויסט זה לעבור משתי אחיות למלכה רוסיה? שלא לדבר על כך שזה הפך להיות סיפור ביזארי ללא קשר בין החלק הראשון. סתם חשבתי על כך. בלי כוונה לפגוע כמובן |
|
SlaveGal(נשלט) |
לפני 12 שנים •
8 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
8 בפבר׳ 2012
SlaveGal(נשלט) • 8 בפבר׳ 2012
הערות בונות זה מעולה..אנסה לחשוב על כך יותר לעומק...
|
|
בדוי(נשלט) |
לפני 12 שנים •
29 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 בפבר׳ 2012
בדוי(נשלט) • 29 בפבר׳ 2012
מעולה
אסכים עם הבחור לפני..אשמח אם תיצמד יותר לקטע המשפחתי ושליטה של האחיות |
|