subservient(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
אחד שאינו יודע לשאול
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
subservient(נשלט) • 5 בפבר׳ 2012
מדוע לעיתים הקשר בין עבד לגבירתו פשוט מגיע לקיצו ביוזמת העבד לאחר זמן קצר אף על פי שעל פניו הכל מתנהל על פי הציפיות של הגבירה ושל העבד?
העבד מחפש גבירה בדרך כלל על פי הפרופיל והמראה של הגבירה ולאחר שפנה אליה באופן הראוי ושניהם ניהלו התכתבות ואף לעיתים שוחחו בטלפון והעבד הורשה לשאול מה הם צרכיו וציפיותיו מהקשר והגבירה פירטה מה הם ציפיותיה ודרישותיה מהעבד. מהלך זה נוטע ציפיות בשני הצדדים ועל סמך המהלך הזה מושתת הקשר. ולמרות זאת בדרך כלל הקשר איננו מאריך ימים! ובכן.. אומר משפט שכביכול אינו הולם את הקשר בין עבד לגבירתו אך בכל זאת משפט זה ממצא ומשקף את המציאות. "הכל מושתת על תן וקח" אמנם בדרך המכובדת והראויה לכבוד הגבירה. הרי ברור וידוע על סמך ההבנות שהגבירה היא כזאת, והיא רוצה כך וכך, והיא תעשה לעבד כך וכך, והעבד הוא כזה וכזה, והוא יודע שהיא תעשה לו כך וכך, בין אם יהיו פאקים ובין אם לאו, אך במינון שלא יהווה מיטרד או נטל על גבירתו ועל סמך ההבנות הללו מושתת הקשר. הרי הדבק המלכד ביניהם הוא עצם הנתינה של העבד לגבירתו ועצם הנתינה של הגבירה לעבד על פי ההבנות ועל סמך ההבנות. עבד ראוי מבין את מקומו ומעמדו ומכבד את העובדה שאינו במעמד הראוי לנהל שיחה עם גבירתו לאחר שניתנה לו הזדמנות חד פעמית בזמן ההכרות הראשונית לספר על עצמו ועל הציפיות שלו מהקשר. עבד ראוי דוגל ומאמץ את הכלל היפה והראוי לא לבקש, ומה גם שמן הראוי שהנתינה מצד הגבירה תינתן ללא סממנים של נתינה בתמורה לנתינת העבד לגבירתו , ובטח לא בגלל שהעבד מבקש ! ואף אומר שיפה מסעיר ומכובד יותר אילו הנתינה מצד הגבירה תינתן בזמן המתאים לה ובאופן שלא ייראה שהנתינה היא עיסקת תן וקח אלא בטבעיות ובהפתעה. אותו עבד מתחיל לחשוב שמוטב אילו לא היה בקשר הזה, והשקעה בביקור אצל מלכה בתשלום מידי פעם כבר הרבה פחות מטריחה יותר כדאית כלכלית ויותר מספקת, אך אותו עבד מעוניין להיות משוייך מפני שזה הצורך שלו, אך מה יעשה אותו עבד מנומס שלא עושה פאקים בכוונה על מנת להענש ולא מעז לבקש ושמצפה מספר חודשים שתהיה יוזמה מצד גבירתו ומקווה שהיוזמה תהיה ספונטנית ולא מלאכותית? הרי מלכתחילה היה ברור לעבד שהקשר אמור להועיל גם לו ולו במעט. וגם לגבירה ידועים צרכי העבד, ולמרות זאת הנתינה היא חד צדדית. זאת הסיבה לדעתי שמביאה את הקשר לקיצו! אשמח לקבל תגובות דעות הערות תודה למען הסר ספק אין מדובר חלילה בבקשה לאקטים שאינם עולים בקנה אחד עם עקרונותיה וגבולותיה של המלכה. תאור מקרה זה הינו תאורטי ואינו בא ללמד עלי, אלא דוגמא כללית המשקפת סוגיה הנוגעת לרבים. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 בפבר׳ 2012
אתה נשמע כאילו אתה מדבר על יחסי עבודה או קשר עסקי, ולא על מערכת יחסים.
אולי לא הבנתי אותך נכון. אתה אכן מדבר על הסכם מתן שירותים? או שמדובר בקשר אנושי רגיל ורק ניסחת את זה ככה? |
|
muscle man(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
כל אחד והקשר שלו
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
muscle man(נשלט) • 5 בפבר׳ 2012
אתחיל בהבהרה - כתבת יפה ונראה שהשקעת בהודעתך,
כך שלבטח לא אזלזל בדבריך אלא רק אומר את דעתי. כל אחד והסאדו שלו. כל אחת ואחד(פמדום לא?) וסוג הקשר המתאים להם. "כשם שפרצופיהם שונים, כך דיעותיהן שונות" כתוב בגמרא. חפש בכל העולם שני אנשים זהים לחלוטין ולא תמצא. הסיבה היא שאין דבר כזה. גם תאומים סיאמיים לעולם לא יהיו סימטריים לחלוטין. זה נכון גם בדיעות וכמובן גם בהעדפות מיניות. אחד אוהב גבוהות והשני נמוכות. אחד אוהב שחומות והשני בהירות. אחד אוהב סדיסטיות קשוחות והשני מעדיף מלטפות ועדינות. כולם צודקים. זה לא פסיכומטרי עם תשובה נכונה אחת בלבד. לצורך העניין, אתה יכול להיכנס לאתרי פורנו ולראות את כמות הסטיות. גמדים וענקיות, צעירים וסבתות, כוסיות וירקות מהמקרר ואורגיות בכנסיה זה רק חלק מהפנטזיות. בדיוק כך גם בקשרים בדסמיים. ואני מסכים עם יולי. מה שכתבת נראה בעיני רובוטי מדי. "היא המלכה האלילה ולכן היא תמיד מחליטה, אני העבד ולכן אני סוג של צעצוע חסר חיים שממלא פקודות" או משהו כזה. למה אחרי תחילת הקשר אתה לא יכול לדבר עם המלכה שלך? שניכם בני אדם אחרי הכל, וקשר השליטה ביניכם אמור להביא את שניכם להיות יותר מאושרים. כן, גם אתה. אני מסכים שאצל רוב העבדים, האושר שלהם הוא כזה הנובע בעיקר ממידת ההנאה והסיפוק של המלכה שאיתם, ופחות מהרגשה עצמית כלשהי. זה מה שיפה בפמדום לא? אבל שוב, כל אחת ואחד והסאדו שמספק אותם. ועוד משהו לגבי אורך הקשר. אתן לך טיפ קטן מנסיוני הקצר באתר, מבלי לפרטשמות כמובן. כשהגעתי לפה בגיל 21 כחייל משוחרר ונשלט מתחיל, גם אני רצתי מסשן לסשן, משוט לשוט וממלכה למלכה. משהו כמו להספיק ולטעום מכל אחת ולעבור הלאה. אחרי שנה עם בערך 10-15 מלכות זה נמאס. הרגשה של ריקנות כזו ותחושה שהשליטה הפכה לסתם משחק עם לייטקס, הצלפות, כאב וסטוצים כאלה ואחרים.. בשנה שאחריה נפגשתי במשך כל השנה עם... מישהי אחת ויחידה לקשר ארוך ומונוגמי. ותאמין לי שהשנה הזו היתה מהנה, מועילה ומספקת הרבה יותר... נסה ותהנה. |
|
subservient(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
מסכים
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
subservient(נשלט) • 5 בפבר׳ 2012
ובכן...זאת בהחלט מערכת יחסים אך לא רגילה
ושאינה דומה למערכת יחסים בין בני זוג במובן הרגיל ובטח מיותר לפרט ישנם כל מיני סוגים של עבדים ומלכות וכאן קבור הכלב ומשום כך קשה ההתאמה גם לי היו לא מעט מירכות יחסים ארוכי טווח והם האריכו ימים מכוון שהייתה הדדיות בפוסט זה העליתי בעיה שנובעת מחוסר יוזמה של צד אחד בו בזמן שהקשר הושתת על סמך הידיעה שתהיה מעין הדדיות שתתגמל את שני הצדדים באשר לתקשורת בונה בין העבד לגבירתו ישנם עבדים שהקשר אצלם מאופיין בדיסטאנס בין העבד לגבירתו משום ששני הצדדים רוצים בכך ולכן כל צד הבהיר את עמדתו את צרכיו ואחרי כן כבר לא ניתן להוסיף או לגרוע ככל שזה נישמע אולי מוזר לחלק מן הקוראים אבל ישנם מערכות יחסים שבאמת לא ניתן לדבר על צרכים וציפיות ובכלל...הדברים תואמו והובנו בין הצדדים ומה גם שלטעמי בכל אופן כאשר היוזמה כפי שתארתי נעשית באופן שמתגמלת עבור נתינה הרי שנס ליחה אולי המיקרה מתאר סוג של עבד מן התקופה הקדומה |
|