צלילה |
לפני 12 שנים •
17 בפבר׳ 2012
השקת ליין גרייס-סיכום -נאום בר מצווה
לפני 12 שנים •
17 בפבר׳ 2012
צלילה • 17 בפבר׳ 2012
תודה תודה תודה
קודם כל לקהל הצבעתם עם הרגליים באתם בהמוניכם שולטות נשלטות ונשלטים מדהימים . פרגנתם על הארגון על המתנות על הכיבוד על המוזיקה והכי חשוב דאגתם לערב סדום ועמורה ששם את ליין הגרייס - ליין הפמדום בראש הפרמידה לערבי בדסמ מטורפים . את מה שראיתי אתמול בכל פינה וחדר אני אזכור לעד וגם תודה לדי גיי ריפר שהרכיב רשימה מדוייקת וגאונית !!! תודה לצלע הקטנה -דפי , ברמנית וכוסית על ! תודה לאתנה המאפרת שטיפלה בכולם במסירות תודה למישלי על ההשקעה בציפורני הנשים במסיבה תודה לאלון פיקלר על המסאג המרגיע לנשים תודה לאביס צלם הקהילה שצילם ללא הפסקה תודה לעבד הבית שעזר לנו מאוד תודה לטיסי המהמם על הטיפול המסור בנשים תתתתתודה לצוות אלכסנדריה המדהים לליידי אלכס ובן זוגה שדאגו למקום הנפלא הזה לקהילה לאדון הלבן שאין מילים לתאר את הרצון האדיר שלו לסייע תמיד ומעבר לכל צפיה לכל הבנות היפות של אלכסנדריה שעזרו חייכו וזרקו המון מילים טובות ונעבור לתודות אישיות : תודה לצב שפיקח על הכניסה ועל הלב שלי תודה לתאומים על זה שאתם קיימים תודה לצייד על הגוף החלק והלשון החלקלקה תודה לכסאון על הטיפול המסור ותודה לילדון שפינק אותי והמשיך את הפמדום אצלי במיטה (מסאג מסאג סוטים !!!!) ואחרון תודה לשותפים לפשע בטי בום ואייר זה לא היה קורה בלעדיכם . נקודה !!!! התאריך הבא יפורסם בימים הקרובים. |
|
tzavi |
לפני 12 שנים •
18 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
18 בפבר׳ 2012
tzavi • 18 בפבר׳ 2012
התודה היא לכל צוות הליין והאלכסנדריה על ערב מדהים, עם אנשים, חוויות, מוסיקה וצלעות משובחות במיוחד...
|
|
pop101 |
לפני 12 שנים •
18 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
18 בפבר׳ 2012
pop101 • 18 בפבר׳ 2012
הבנתי שהיה אצלכם מצויין,פעם הבאה אבוא לבדוק
|
|
צלילה |