kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
שולטים מלידה ?
לפני 12 שנים •
30 בינו׳ 2012
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 30 בינו׳ 2012
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182668,00.html
מה דעתכם על תפיסה כזאת של דומיננטיות ?שליטה? |
|
סוס אציל(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
בהחלט נכון
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
סוס אציל(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2012
היו כאן כמה שירשורים, בעבר הרחוק, שהנושא המדובר, היה -
איך גיליתם את עצמכם כשולטים\שולטות? ומאיזה גיל? התשובות היו מאד מעניינות והרוב גילו את עצמם עוד בתקופת הילדות, המסקנות לשאלות אלו, הן, שאופי לשלוט או להשתעבד, קיים ממש מלידה, וזה מתפתח עם הזמן, בהחלט אפשר להעלות את הנושא שוב לדיון ולשמוע מהחברים והחברות מתי הם גילו את עצמם כשולטים , שולטות או נשלטים? |
|
פטישר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
15 בפבר׳ 2012
פטישר(נשלט) • 15 בפבר׳ 2012
אני זוכר את עצמי מסתכל בכתה ז' על כפות הרגליים של המורה , זוכר את הכפכפים שלה ואת המשיכה הטבעית להיות לרגליה. אז כמובן שהאינטרפטציה לא הייתה כניעה/עבד אבל בהחלט זה היה קיים שם.
זוכר גם שעוד ביסודי חשבתי שנעל התעמלות עם גרב לבנה זה סקסי ונשי ללא ספק השורשים בילדות ולדעתי לא גנים בלבד אלא נטייה טבעית + אירועים שגורמים לנטייה לתפוס מקום ראשי. |
|
Del'Arte(שולטת) |
לפני 12 שנים •
19 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
19 בפבר׳ 2012
Del'Arte(שולטת) • 19 בפבר׳ 2012
אני בהחלט מגדירה את עצמי כשולטת טבעית. אצלי זה התחיל מגיל צעיר, ברמה שזה כמעט מולד. אני זוכרת את עצמי עוד בתור ילדה בת שבע או תשע, שבכלל לא יודעת מה זה מין, נמשכת אל ו(כמו שהבנתי בדיעבד)מתגרה מדימויים של כניעה, השפלה והצלפה. "הגיבן מנוטרדם", למשל, היה אחד הספרים האהובים עליי בחטיבה. זו גם הסיבה שנמשכתי לקומדיה דל'ארטה, שרוויה בסצנות של הכאת משרתים. אני זוכרת שכילדה לא הבנתי מה זה בדיוק הרגש הזה, הפרפרים המוזרים האלה בבטן, שסצנות כאלה מעוררות בי, ולא ידעתי להסביר את זה, אבל חיפשתי את זה.
עם הזמן, כמובן, גיליתי מה זה אומר עליי, ובאופן טבעי גם הפכתי להרבה יותר בררנית בנוגע למה שמדליק אותי בתחום. אבל לספרים שהדליקו אותי אז אני עדיין רוחשת חיבה עזה, גם אם עכשיו היא פחות מינית. |
|