hybrid |
לפני 12 שנים •
22 בפבר׳ 2012
כולי נרגשת
לפני 12 שנים •
22 בפבר׳ 2012
hybrid • 22 בפבר׳ 2012
כל הטוסיק שלי אדום עם קצת סימנים כחולים ,ואני כבר רוצה עוד ועוד הצלפות..
עוד ממנו . איך לעזאזל אני אמורה לנהל שגרת יום נורמלית כשאני כל כך זקוקה להצלפותיו של אדוני בכל רגע נתון ?!? יש למישהו רעיון איך אפשר לנסות לתפקד בלי לתת לזה להסיח את דעתי? |
|
ברצינית לבוקקה(שולט) |
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
Re: כולי נרגשת
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
ברצינית לבוקקה(שולט) • 23 בפבר׳ 2012
hybrid כתב/ה: כל הטוסיק שלי אדום עם קצת סימנים כחולים ,ואני כבר רוצה עוד ועוד הצלפות..
עוד ממנו . איך לעזאזל אני אמורה לנהל שגרת יום נורמלית כשאני כל כך זקוקה להצלפותיו של אדוני בכל רגע נתון ?!? יש למישהו רעיון איך אפשר לנסות לתפקד בלי לתת לזה להסיח את דעתי? דמעות אושר, עונג וגיל חנקו לי את הוושט, למקרא צהלולייך !!! אני מתחייב בזאת, לפנות מחר בבוקר לורדה רזיאל ז'קונט, הגורו/אורים ותומים/נסיכת ואלילת המדור, ולברר לך איך ומה את אמורה לעשות בהמשך וכיצד עלייך לתפקד. ובנימת עכוז מחליף צבעים שמח גם לך, ניפרד ממאזיננו בברכת ליל חבטה שמח! |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
Re: כולי נרגשת
לפני 12 שנים •
23 בפבר׳ 2012
godisafemale(שולטת) • 23 בפבר׳ 2012
hybrid כתב/ה: כל הטוסיק שלי אדום עם קצת סימנים כחולים ,ואני כבר רוצה עוד ועוד הצלפות..
עוד ממנו . איך לעזאזל אני אמורה לנהל שגרת יום נורמלית כשאני כל כך זקוקה להצלפותיו של אדוני בכל רגע נתון ?!? יש למישהו רעיון איך אפשר לנסות לתפקד בלי לתת לזה להסיח את דעתי? כיין! תמצאי גבר/עבד/אדון שילקק ממך את כל פיסות הייחום. פתאם תרגישי שאת צועדת 10 ס"מ מעל האדמה... |
|