סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עושה סקר

צלילה
לפני 12 שנים • 10 במרץ 2012
צלילה • 10 במרץ 2012
1.אף פעם לא היו לי פנטזיות בנושא
2. סטרייטית אבל בשליטה דו
3. רגילה לחלוטין
4. כאמור מעולם לא עסקתי בפנטזיות אלא במעשים , ממתי ? אם תשאלו אותי סביב 27
אם תשאלו את הבחור שהיה החבר הכי טוב שלי בכיתה ו' הוא יגיד שכבר אז
5. מה מצב המחקר ?

ואני חושבת שצריך להפריד אנשים שהם סדיסטים או מזוכיסטים נטו
זה תחום אחר
Minxy​(שולטת){}
Minxy​(שולטת){} • 10 במרץ 2012
1.גיל 16 ככה, אבל תמיד אהבתי ללכת מכות, ממש הייתי עושה טיז לזה, וכיום כבדסמית אני יודעת שאני אוהבת להכאיב ולכאוב.
2. אני דו מינית
3.ילדות רגילה של משפחה ממצועת בישראל
4.בגיל 18+
sarah
sarah • 10 במרץ 2012
tch כתב/ה:

ניקיון פרופר בלי מניירות ומשחקים.
כשאני בא לנקות,אני בא לנקות!!!
מאמין בעליונות האישה כמובן.
מי קבע שאישה צריכה לנקות את הבית?למה לא גבר?
לדעתי כל אישה צריכה משרת ובכלל לא משנה כיצד היא מוגדרת icon_smile.gif

1.מילדות,נולדתי כך,נולדתי עם כפית זהב בפה,בבית היו משרתים(בשכר) ואז הבנתי שהאנשים נולדו לשרת אותי,לא ידעתי משהו אחר(לא נולדתי בארץ)אלא שתמיד עושים מה שאני רוצה.
2.אני דו מינית.
3.ילדות עם כפפות של משי,נסיכה מפונקת ועצלנית.
4.בגיל 19 כשהגעתי לארץ.
5. כל אישה צריכה משרת,נקודה!!!
ladybitch
ladybitch • 10 במרץ 2012
אני חושבת שאכן יש הבדל בין שולטין לנשלטים בענין הדו-מיניות
מחכה לאסוף מספר גדול יותר של עוניפ ואז אנתח
Purple Phoenix​(נשלטת){Loki the t}

Re: עושה סקר

1 באיזה גיל הופיעו הנטיות/פנטזיות הקשורות לעולם השליטה- לדעתי בגיל 12, מתי המיניות שלי הופיעה
2 האם אני דו מיני- לא
3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״ (כלומר לא עברתי דברים חריגים כמו התעללות פיזית, נפשית או מינית בילדות)- חוויתי התעללות פיזית, רגשית, מילולית וכנראה גם מינית בילדות, סיפור בהחלט מורכב.
4 באיזה גיל ממישתי את הפנטזיות הבדסמיות אם בכלל- מגיל 19, כאשר בעוד כשבועיים וחצי בעזרת השם אני הולכת להתחתן אם אהוב לבי ואדוני (וווווווווווווויייייייייי!!!)
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 10 במרץ 2012
1 באיזה גיל הופיעו הנטיות/פנטזיות הקשורות לעולם השליטה : 8-10 לראשונה
2 האם אני דו מיני : לא ממש אבל נמשכת גם לנשים
3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״ (כלומר לא עברתי דברים חריגים כמו התעללות פיזית, נפשית או מינית בילדות) - לא עברתי התעללות אבל בהחלט לא ילדות רגילה
4 באיזה גיל ממישתי את הפנטזיות הבדסמיות אם בכלל : 17 למרות שהיו סימנים מקדימים סביב 12
5 תוסיפו כל דבר אחר שיכול לכוון או להוסיף - אני חושבת שיש פה ריבוי של אנשים עם הפרעת קשב
Master_Eran​(שולט)
Master_Eran​(שולט) • 10 במרץ 2012

1 פנטזיות שליטה זכורות מגיל 10.
2 אני סטרייט.
3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״, הורים אוהבים ומפנקים.
4 בגיל 22 היה הסשן הבדאסאמי הראשון עם נשלטת בת 19 וציוד תוצרת בית.
נולי
נולי • 10 במרץ 2012
1 באיזה גיל הופיעו הנטיות/פנטזיות הקשורות לעולם השליטה - מגיל העשרה היו פנטזיות מיניות ועוד קודם פנטזיות של מי עושה עבורי מה.
2 האם אני דו מיני - לא
3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״ (כלומר לא עברתי דברים חריגים כמו התעללות פיזית, נפשית או מינית בילדות) - לא עברתי שום התעללות ולא התעללתי באחרים.
4 באיזה גיל ממישתי את הפנטזיות הבדסמיות אם בכלל - מגיל 19 אני מממשמת אותן מבחינה מינית אבל עוד קודם החברים שלי היו הכי חננות ולוזרים שידעתי שיעשו כל מה שאבקש כי היתי במקום כזה. רק בגיל 37 הבנתי שאני מה שאני עושה זה בדסמ. חשבתי בתמימותי שכולם עושים את זה ככה.
5 תוסיפו כל דבר אחר שיכול לכוון או להוסיף - לדעתי לאנשים שפה יש דמיון פורה יותר ופתיחות גדולה יותר לקבלת השונה מאשר באוכלוסיה כולה. בענין בעיות ריכוז-נראה לי שלקות קשב למיניה כל כך נפוצה היום שזה לא מכוון טוב.

באיזה תחום המחקר? סוציו או פסיכו או מה?

N
מישלי

מישלי • 10 במרץ 2012
ladybitch כתב/ה:
...
1 באיזה גיל הופיעו הנטיות/פנטזיות הקשורות לעולם השליטה
מאז שאני זוכרת אותי ~ גיל שנתיים שלוש.

2 האם אני דו מיני
לא, אבל יכולות להיות סיטואציות שבהן אקיים מגע (אפילו מיני) עם אשה ואהנה מזה.

3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״ (כלומר לא עברתי דברים חריגים כמו התעללות פיזית, נפשית או מינית בילדות)
הילדות שלי הייתה נורמטיבית, אבל אני לא.... icon_rolleyes.gif

4 באיזה גיל ממישתי את הפנטזיות הבדסמיות אם בכלל
מה זה "לממש" ? היו לי חוויות שקשורות בזה מגיל מאד קטן, ולא היה לזה קשר למיניות.

5 תוסיפו כל דבר אחר שיכול לכוון או להוסיף
(יש המון... בבלוג שלי ובהודעות קודמות כאן בפורומים)
ladybitch

ladybitch • 10 במרץ 2012
[3 הילדות שלי מוגדרת כ ״רגילה״ (כלומר לא עברתי דברים חריגים כמו התעללות פיזית, נפשית או מינית בילדות)- חוויתי התעללות פיזית, רגשית, מילולית וכנראה גם מינית בילדות, סיפור בהחלט מורכב.

מצטערת לשמוע, דברים כאלה ישר מעלים אצלי דמעות, במיוחד מאז שאני אמא.

הסטטיסטיקה של ההתעללות בילדים הרבה יותר קשה מהנתפס.
לפי נתונים מהמרכז לסיוע לנפגעי תקיפה מינית קרוב ל 1000 מקרים מדווחים בשנה על ילדים מתחת לגיל 12 ומעל 1000 מקרים על ילדים עד גיל 18.
הכי חשוב- הפוגע בדרך כלל הוא מישהו קרוב לילד - אבא, סבא, אח, דוד, חבר משפחה.
כל ההורים שביננו - שימו לב, יש נטיה "להתעלם" מסימנים מחשידים, הרי לא נתפס בעיננו שנגיד בעלי אנס של ילדים משלו, או אבא שלי, המח שלנו לא מסוגל לעבד את זה, והרבה פעמים האישה (האמא) יודעת, חושדת אך לא מעיזה לפוצץ את זה.

הנתונים הם רק המקרים שדווחו , נזכור שרב המקרים לא מדווחים בכלל, ואנשים רבים חיים עם הסוד הנוראי הזה כל החיים. והתופעות לוואי- זנות, סמים, מחלות פסיכיאטריות, אובדנות, אנורקסיה

אגב זו הסיבה לסעיף הילדות בסקר, לפי הממצאים, נשים אשר עברו התעללות מינית בילדותן, נוטות להמשיך ולהתעלל בעצמן, כנראה אבל לא בטוח סוג נכון לגבי "שפחות מין", ולפי התיאוריה שלי, זו הדרך שלה להרגיש נאהבת , רצויה, חשובה, מוערכת. מפני שבילדותה, כך היא קיבלה "תשומת לב מיוחדת" מהפוגע, שבדרך ככל בא עם שכנועים שזה מאהבה ....