daniel222 |
לפני 12 שנים •
14 במרץ 2012
Re: מלכה היא מן הסתם בראש ובראשונה אישה למי ששכח
לפני 12 שנים •
14 במרץ 2012
daniel222 • 14 במרץ 2012
flower girl כתב/ה: סוגד למין הנבחר כתב/ה: יתכן בהחלט שהבעיה בי,שאני לא יודע איך לשווק את עצמי.
אני אדם משכיל, נעים ונחמד, ואולי באמת אני לא יודע את הדרך הנכונה. יתכן שהבעיה שלי,שאני חושב שהמלכות מחפשות מי שהנושא להיות נשלט מאוד בוער לו,ולכן זה הנקודה שאני בוחר להדגיש, אבל כנראה שזה הטעות שלי,כי ראשית כל, השולטות מתענינות באדם שבך,ולא בעבד שבך. אם כי יש לציין, שהיה לי הרבה התכתביות עם עבדים אחרים כאן בכלוב שגם הם נשמעים מיואשים. אז אולי כמו שיש היום בלי סוף קורסים להצליח להשיג נשים, מישהו יקים קורס למצוא מלכות. : אחד הדברים שהכי דוחים אותי לפחות- שלא לדבר בשם כולנו- היא בדיוק התכונה אליה אתה סבור משום מה שאנו נמשכות, להלן נשלט שמאד מאד בוער לו... אם לדבר בשם עצמי- חשוב לי שנשלט יצור איתי תקשורת אישית ולא ג'נרית, ילמד להכיר אותי ואת האדם שבי לפני הכל, ידגים יכולת נתינה והתמסרות המותאמות לצרכיי האנדוודואלים ורצונותיי- ואין הכוונה למשל לדברים בנוסח- "את אוהבת סטראפ און??" אלא לדוגמא ערב בו יצאתי עם נשלט ובכניסתי למכוניתו ציינתי שקצה הצפורן שלי נשברה, ולמרות שהשיח התגלל לכיוונים שונים- עצרנו לרכוש סגריות והוא רכש את קוצץ הצפרניים האישי של המוכרת בתחנת הדלק כדי שאוכל לתקן את הנזק אני מכירה הרבה אנשים נהדרים כאן- מכל הסוגים ובראש ובראשונה מעניין אותי האדם שבהם, מעט מאד אנשים לדעתי מחפשים רק את האלמנט הבדסמי ומוכנים להתפשר על כל תכונה אחרת- ואלו שכן מן הסתם צעירים ומלאי תאוות מאד או שקועים עמוק מדי בפנטזיה שלהם- מה שלא מותיר חלל רב לצד השני להתקיים בו ממילא. אם עניינך באהבה טובה- ולדעתי זה המצב האולטימטיבי עבור רובנו, מדוע אינך מדגיש דווקא את האלמנטים הללו על פני הפנטזיה?? הרי אם אתה אדם משכיל ונעים הליכות- שולטת סתומה וגסת רוח ממילא לא תעניין אותך ליותר מסשן או שניים אם בכלל.. מקווה שתרמתי משהו לתובנותייך המתפתחות- כנס ושנה את פרופילך ברוח חדשה זו ותראה תוצאות מבטיחות יותר מתי את פותחת קורס ליצירת פרופיל אטרקטיבי לנשלטים? |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 12 שנים •
14 במרץ 2012
Re: מלכה היא מן הסתם בראש ובראשונה אישה למי ששכח
לפני 12 שנים •
14 במרץ 2012
המטפלת המתעללת(שולטת) • 14 במרץ 2012
daniel222 כתב/ה: flower girl כתב/ה: סוגד למין הנבחר כתב/ה: יתכן בהחלט שהבעיה בי,שאני לא יודע איך לשווק את עצמי.
אני אדם משכיל, נעים ונחמד, ואולי באמת אני לא יודע את הדרך הנכונה. יתכן שהבעיה שלי,שאני חושב שהמלכות מחפשות מי שהנושא להיות נשלט מאוד בוער לו,ולכן זה הנקודה שאני בוחר להדגיש, אבל כנראה שזה הטעות שלי,כי ראשית כל, השולטות מתענינות באדם שבך,ולא בעבד שבך. אם כי יש לציין, שהיה לי הרבה התכתביות עם עבדים אחרים כאן בכלוב שגם הם נשמעים מיואשים. אז אולי כמו שיש היום בלי סוף קורסים להצליח להשיג נשים, מישהו יקים קורס למצוא מלכות. : אחד הדברים שהכי דוחים אותי לפחות- שלא לדבר בשם כולנו- היא בדיוק התכונה אליה אתה סבור משום מה שאנו נמשכות, להלן נשלט שמאד מאד בוער לו... אם לדבר בשם עצמי- חשוב לי שנשלט יצור איתי תקשורת אישית ולא ג'נרית, ילמד להכיר אותי ואת האדם שבי לפני הכל, ידגים יכולת נתינה והתמסרות המותאמות לצרכיי האנדוודואלים ורצונותיי- ואין הכוונה למשל לדברים בנוסח- "את אוהבת סטראפ און??" אלא לדוגמא ערב בו יצאתי עם נשלט ובכניסתי למכוניתו ציינתי שקצה הצפורן שלי נשברה, ולמרות שהשיח התגלל לכיוונים שונים- עצרנו לרכוש סגריות והוא רכש את קוצץ הצפרניים האישי של המוכרת בתחנת הדלק כדי שאוכל לתקן את הנזק אני מכירה הרבה אנשים נהדרים כאן- מכל הסוגים ובראש ובראשונה מעניין אותי האדם שבהם, מעט מאד אנשים לדעתי מחפשים רק את האלמנט הבדסמי ומוכנים להתפשר על כל תכונה אחרת- ואלו שכן מן הסתם צעירים ומלאי תאוות מאד או שקועים עמוק מדי בפנטזיה שלהם- מה שלא מותיר חלל רב לצד השני להתקיים בו ממילא. אם עניינך באהבה טובה- ולדעתי זה המצב האולטימטיבי עבור רובנו, מדוע אינך מדגיש דווקא את האלמנטים הללו על פני הפנטזיה?? הרי אם אתה אדם משכיל ונעים הליכות- שולטת סתומה וגסת רוח ממילא לא תעניין אותך ליותר מסשן או שניים אם בכלל.. מקווה שתרמתי משהו לתובנותייך המתפתחות- כנס ושנה את פרופילך ברוח חדשה זו ותראה תוצאות מבטיחות יותר מתי את פותחת קורס ליצירת פרופיל אטרקטיבי לנשלטים? אהה בשמחה!! כל מי שרוצה עזרה פרופילית מוזמן לפנות אלי במיוחד כאלו שמתלוננים על שולטות ולא טורחים לשנות את פרופילהם לאחר קבלת פידבק!?!! |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
Mary Jane • 15 במרץ 2012
טרבולי והקצפת כתב/ה: ............
הסדיזם הטהור הוא נדיר, הוא נסתר, הוא מאמלל את האדם בשנאה עצמית ורגשות אשם מילדות, והוא מהווה קרקע פוריה להתפתחותן של שלל הפרעות אחרות וחוסר יציבות כללי. בקיצור זה חרא אמיתי. וכן אני יודע שיש יוצאי דופן שהם בסדר גמור. הם יוצאי דופן. העניין הוא, שאתה לא באמת צריך את הסדיסט הטהור. יתרה מזאת, הסדיסט הטהור, בגלל שהוא כל כך דפוק מכל הכיוונים, קרוב לוודאי לא יתאים לך ממילא. כי בשלב מסוים, אתה תרצה מעבר. אתה תרצה זוגיות. והיא? היא לא מדברת עם כל המשפחה שלה, מובטלת, מוזנחת, קיצונית ומכורה לכל דבר שרק אפשר להתמכר אליו. ............ שלומות, טרבולי חולקת על דעתך כאן: א. סאדיזם טהור, מאזוכיזם טהור- מושגים אמורפיים לטעמי, עיוניים אפילו, אשר לא ממש מתקיימים במציאות, פרט למקרים חריגים מאוד, שלרוב ניתן למצוא בבתי מרפא-ולא באתרים מסוג זה. אנשים אף פעם לא עשויים מקשה אחת, אלא אם הם לוקים בכשל נפשי חמור מאוד. ב. אם הבנתי נכון את כוונתך, אני גם לא חושבת שסאדיסט 'טהור' , במידה וישנו כזה, ימצא בהכרח במצב כל כך גרוע בחייו, או שיהיה מלא בתיעוב כלפי עצמו. דווקא סביר יותר שהוא לא יהיה כזה, לראייתי. לכן מעניין, על סמך מה אתה מבסס זאת, פרט לדעתך השלילית על התופעה? |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
טרבולי והקצפת • 15 במרץ 2012
היי מארי.
Mary Jane כתב/ה: א. סאדיזם טהור, מאזוכיזם טהור- מושגים אמורפיים לטעמי, עיוניים אפילו, אשר לא ממש מתקיימים במציאות, פרט למקרים חריגים מאוד, שלרוב ניתן למצוא בבתי מרפא-ולא באתרים מסוג זה. אנשים אף פעם לא עשויים מקשה אחת, אלא אם הם לוקים בכשל נפשי חמור מאוד. מקריאת תגובתך אני מסיק שלא הבנת מדוע אני מכנה את אותם אנשים "טהורים". בבדיקה שניה הבנתי שלמעשה אף אחד לא צריך להבין למה אני מתכוון, משום שלא הסברתי. למעשה רק הדגמתי מיהו הסדיסט הבלתי טהור. הסדיסט הטהור הוא הסדיסט הרפואי. אדם שנהנה הנאה מינית מלהכאיב או להשפיל או שניהם: "The paraphilic focus of Sexual Sadism involves acts (real, not simulated) in which the individual derives sexual excitement from the psychological or physical suffering (including humiliation) of the victim." למען הסר ספק, בעת שכתבתי את המושג "טהור" לא התכוונתי לאלו שהם אך ורק סדיסטים, או אך ורק מזוכיסטים, ושאין להם בעיות אחרות. כל שהתכוונתי לעשות הוא להבדיל בין אלו שנהנים מכאב בצורה מינית, ובין אלו שנהנים מדברים אחרים שמתרחשים במין, מה שכיניתי "רעש". כמובן שאני מבין שהסדיסט הטהור יכול להנות גם מן הרעש. זה שהוא טהור לא אומר שום דבר על שום מאפיין שלו מלבד לסדיזם במובנו הרפואי. Mary Jane כתב/ה: ב. אם הבנתי נכון את כוונתך, אני גם לא חושבת שסאדיסט 'טהור' , במידה וישנו כזה, ימצא בהכרח במצב כל כך גרוע בחייו, או שיהיה מלא בתיעוב כלפי עצמו. דווקא סביר יותר שהוא לא יהיה כזה, לראייתי. לכן מעניין, על סמך מה אתה מבסס זאת, פרט לדעתך השלילית על התופעה? כאמור לא הבנת נכון את כוונתי, כי לא טרחתי להסבירה. מכל מקום עמדתי מבוססת על ניסיון החיים שלי, היכרות עם אנשים כאלה. יהיה קשה מאוד לבסס טענה כזו במחקר. |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
15 במרץ 2012
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 15 במרץ 2012
למה אין שולטת אחת בירושלים לא תפוסה שאוהבת לייטקס, משחקי שליטה וחיבוק כפיות אחרי סטראפאון ? ...... איפה הן הבחורות ההן ....
|
|
אי זוגי |
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
אי זוגי • 17 במרץ 2012
אם אתה מתכוון לשולטות טוטאליות מהסוג שמופיע בציורים של סארדקס , כנראה שאין כאלו
בנמצא.לא בטוח שזה באמת גם מה שהנשלטים רוצים. מה שכן ,יתהה מי שיתהה ,אפשר לנהל מערכת יחסי שליטה ,ארוכת טווח, עם ונילית אף ללא זוגיות . גם אם מספר השולטות בקהילה מועט יחסית ,הרי שבעולם הונילי בחוץ ,ישנן מספיק נשים דומיננטיות שבקלות תוכלנה להכנס לנעליה של כל שולטת כאן. זה נשמע אולי "חובבני" מדי ,אבל גם כאן מדובר הרי בהצגה אחת גדולה. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
וְאוּלַי לֹא הָיוּ הַדְּבָרִים מֵעוֹלָם.
לפני 12 שנים •
17 במרץ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 17 במרץ 2012
אוּלַי
מֵעוֹלָם לֹא הִשְׁכַּמְתִּי עִם שַׁחַר לַגַּן, לְעָבְדוֹ בְּזֵעַת אַפַּי? מֵעוֹלָם, בְּיָמִים אֲרֻכִּים וְיוֹקְדִים (אֲרֻכִּים וְיוֹקְדִים) שֶׁל קָצִיר, בִּמְרוֹמֵי עֲגָלָה עֲמוּסַת אֲלוּמוֹת לֹא נָתַתִּי קוֹלִי בְּשִׁיר? מֵעוֹלָם לֹא טָהַרְתִּי בִּתְכֵלֶת שׁוֹקְטָה וּבְתֹם שֶׁל כִּנֶּרֶת שֶׁלִּי... הוֹי כִּנֶּרֶת שֶׁלִּי, הֶהָיִית, אוֹ חָלַמְתִּי חֲלוֹם? |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 12 שנים •
24 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
24 במרץ 2012
ממש גרוע(אחר) • 24 במרץ 2012
לא יודע מה איתכם
אבל מרבית הבנות פה ממש לא עושות לי את זה |
|