CantGetEnough(נשלט) |
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
סתם הרהורים באמצע הלילה...
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
CantGetEnough(נשלט) • 19 במרץ 2012
כבר עבר כמה זמן שאני מנסה לבחון את עצמי האם אני יכול לחיות בלי הדבר הזה שנקרא ״bdsm" אך ללא הצלחה...
הפכתי להיות מכור מבלי שרציתי בכלל, אין יום שעובר מבלי שאיזה סיטואציה במהלך היום תדליק אותי ותגרום לי לחשוב על זה. אתם בטח חושבים עכשיו נו אז מה הבעיה? אז הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מפתח קשר עם מישהי מסויימת אני אוטומטי חושב אם היא תוכל לספק אותי מהבחינה הזאת, ברגע שאני רואה שאין סיכוי שהקשר יענה לי על הצורך הזה אני מאבד חשק להמשיך בו.. ואני מרגיש שאני פשוט מפסיד דברים טובים ובאמת שאני מנסה להשקיע אבל עמוק בתוכי אין סיפוק . ועוד משהו שתרם לבעיה כביכול, היה לי סשן לפני כמה חודשים כך והוא היה כל כך טוב, וזה גרם לי לברור יותר כדי להגיע למשהו כזה שוב... אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה יותר.. אני כבר מתחיל להתגעגע לימים האלה שהייתי תמים וחשבתי שכל הפנטזיות האלה קיימות רק אצלי בראש.. כמו שאומרים... מה שלא יודעים, לא כואב לילה טוב. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
Lordpain(שולט) • 19 במרץ 2012
אל תבחן את עצמך עוד, האמת ברורה ואין עוד צורך לבחון אותה.
לא משנה מה, תמיד תציב את האהבה מעל הכל. חפש את שניהם, גם את האהבה וגם את הבדסמ. אין צורך להכריע בינהם, כי נשמתך זקוקה לשניהם. אבל חשוב שתארגן אותם בלבך בסדר הנכון... אל תתגעגע למי שפעם היית, קבל את עצמך כמו שאתה עכשיו, כי אתה בסדר גמור . |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
Re: סתם הרהורים באמצע הלילה...
לפני 12 שנים •
19 במרץ 2012
השרלילית(פמית מתחלפת) • 19 במרץ 2012
CantGetEnough כתב/ה: כבר עבר כמה זמן שאני מנסה לבחון את עצמי האם אני יכול לחיות בלי הדבר הזה שנקרא ״bdsm" אך ללא הצלחה...
הפכתי להיות מכור מבלי שרציתי בכלל, אין יום שעובר מבלי שאיזה סיטואציה במהלך היום תדליק אותי ותגרום לי לחשוב על זה. אתם בטח חושבים עכשיו נו אז מה הבעיה? אז הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מפתח קשר עם מישהי מסויימת אני אוטומטי חושב אם היא תוכל לספק אותי מהבחינה הזאת, ברגע שאני רואה שאין סיכוי שהקשר יענה לי על הצורך הזה אני מאבד חשק להמשיך בו.. ואני מרגיש שאני פשוט מפסיד דברים טובים ובאמת שאני מנסה להשקיע אבל עמוק בתוכי אין סיפוק . ועוד משהו שתרם לבעיה כביכול, היה לי סשן לפני כמה חודשים כך והוא היה כל כך טוב, וזה גרם לי לברור יותר כדי להגיע למשהו כזה שוב... אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה יותר.. אני כבר מתחיל להתגעגע לימים האלה שהייתי תמים וחשבתי שכל הפנטזיות האלה קיימות רק אצלי בראש.. כמו שאומרים... מה שלא יודעים, לא כואב לילה טוב. הלוואי והייתי לוקח את הגלולה הכחולה ומתעורר במיטה. אבל לקחתי את האדומה ואני נופל במאורת הארנב, יותר ויותר עמוק. תחושות שמלוות לא פעם קבלה של נטייה, השלמה עם תשוקה שרגילה לדיכוי. אצל נשלטים זה "את הפכת אותי לכזה." אצל שולטים זה "את משתמשת בי כדי לפגוע בעצמך". כך או אחרת, אחריות אישית לא ממש חלק מהשלב הזה של הקבלה העצמית. אבל לפעמים, מגלים מישהו שמבין. כשחבר קופץ אליך לבור, יש סיכוי טוב שהוא מכיר את הדרך החוצה. לפעמים נדמה לי שכולנו מחפשים את זה, וגם את ההפך. כי הבור, מאורת הארנב, מרגשת כל כך. |
|
CantGetEnough(נשלט) |
לפני 12 שנים •
20 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
20 במרץ 2012
CantGetEnough(נשלט) • 20 במרץ 2012
Lordpain כתב/ה: אל תבחן את עצמך עוד, האמת ברורה ואין עוד צורך לבחון אותה.
לא משנה מה, תמיד תציב את האהבה מעל הכל. חפש את שניהם, גם את האהבה וגם את הבדסמ. אין צורך להכריע בינהם, כי נשמתך זקוקה לשניהם. אבל חשוב שתארגן אותם בלבך בסדר הנכון... אל תתגעגע למי שפעם היית, קבל את עצמך כמו שאתה עכשיו, כי אתה בסדר גמור . הבעיה שעכשיו אני לא מצליח להציב תאהבה מעל הכל, כי עכשיו נכנס לי למשוואה משתנה חדש שפשוט משנה לי את כל התמונה (לטוב ולרע) וזה בלגן לי את כל הסדר. וזה רק מקשה, ואני סתם חושב לעצמי עכשיו שאם לא הייתי נכנס לזה לא הייתי צריך להיות בסיטואציה הזאת... אבל כמו שאמרת זה חלק ממני ומהנשמה שלי, כנראה ואין לי באמת ברירה... מה שמעניין אותי גם, האם זה רק אצלי.. או שיש גם לאנשים אחרים את אותה "הבעיה" |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
21 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
21 במרץ 2012
מלכתא • 21 במרץ 2012
תלוי מאוד איזה חלק מהחיים שלך הבדסמ תופס-
תחשוב האם זאת הדרך שלך להתרגות מינית בלבד, או שזה מעבר לכך, שזה אורח החיים שלך? זאת התלבטות בלתי פוסקת אצל אלו אשר לא מוכנים לוותר על אף צד במשוואה, וגם אצלי אישית. בסופו של דבר זאת שאלה שרק אתה יכול למצוא עליה תשובה. אולי אתה צריך להרוות מספיק את הצורך של בבדסמ? ואולי הצורך באהבה כה חזק אצלך, ועליך לנסות ולחפש שילוב בין השניים? (זאת אחלה מסקנה אבל נורא קשה ליישמה, כבר מזהירה אותך). אישית, אני עדיין חושבת שבדסמ מאהבה חזק יותר מכל דבר. |
|
CantGetEnough(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
21 במרץ 2012
CantGetEnough(נשלט) • 21 במרץ 2012
מלכת האהבה כתב/ה: תלוי מאוד איזה חלק מהחיים שלך הבדסמ תופס-
תחשוב האם זאת הדרך שלך להתרגות מינית בלבד, או שזה מעבר לכך, שזה אורח החיים שלך? זאת התלבטות בלתי פוסקת אצל אלו אשר לא מוכנים לוותר על אף צד במשוואה, וגם אצלי אישית. בסופו של דבר זאת שאלה שרק אתה יכול למצוא עליה תשובה. אולי אתה צריך להרוות מספיק את הצורך של בבדסמ? ואולי הצורך באהבה כה חזק אצלך, ועליך לנסות ולחפש שילוב בין השניים? (זאת אחלה מסקנה אבל נורא קשה ליישמה, כבר מזהירה אותך). אישית, אני עדיין חושבת שבדסמ מאהבה חזק יותר מכל דבר. כאילו קראת לי את המחשבות, כנראה שבאמת רק אני יכול לספק לעצמי תשובות, אין ספק שקשר זוגי מתובלן בבדסמ חזק יותר מכל דבר אחר... חחח ולמרות האזהרה אני לא טיפוס ותרן ואני ימשיך לחפש, עד שאני יימצא את מה שייסב לי אושר אמיתי ואני מאמין בזה לגמרי, אבל ברור שזה יהיה קשה. זה מוזר אבל לפעמים יש ימים שאני פשוט שמח שאני בתוך זה, אך יש גם פעמים שאני מתחרט שבכלל נכנסתי לכל זה... כי לפעמים זה סתם גורם לכאבי ראש כמו עכשיו!!!! |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 12 שנים •
22 במרץ 2012
לא מבינה את הדרמה
לפני 12 שנים •
22 במרץ 2012
המטפלת המתעללת(שולטת) • 22 במרץ 2012
ולמה בכלל להאחז בה??
מצאת צד בך שמקבל ביטוי עמוק ומרגש- סיבה למסיבה עכשיו הוא מנווט אותך גם ביחסים- תגיד תודה יפה למציאות למה לסבך מכאן?? השאלה מופנת לכולנו אגב |
|
CantGetEnough(נשלט) |
לפני 12 שנים •
23 במרץ 2012
Re: לא מבינה את הדרמה
לפני 12 שנים •
23 במרץ 2012
CantGetEnough(נשלט) • 23 במרץ 2012
flower girl כתב/ה: ולמה בכלל להאחז בה??
מצאת צד בך שמקבל ביטוי עמוק ומרגש- סיבה למסיבה עכשיו הוא מנווט אותך גם ביחסים- תגיד תודה יפה למציאות למה לסבך מכאן?? השאלה מופנת לכולנו אגב למה לסבך מכאן? הלוואי וזה היה תלוי בי, אבל המציאות קשה אין מה לעשות... ואם לפני כל זה הייתי מסוגל להתמסר לקשר בלי שום בעיות עכשיו יש משהו שמונע ממני את זה, כי קשה למצוא את השילוב המושלם הזה שפעם לא חיפשתי והייתי בטוח שהוא לא קיים, אבל אין מה לעשות אנחנו לא נשארים תמימים לנצח... |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
23 במרץ 2012
Re: לא מבינה את הדרמה
לפני 12 שנים •
23 במרץ 2012
מלכתא • 23 במרץ 2012
CantGetEnough כתב/ה: flower girl כתב/ה: ולמה בכלל להאחז בה??
מצאת צד בך שמקבל ביטוי עמוק ומרגש- סיבה למסיבה עכשיו הוא מנווט אותך גם ביחסים- תגיד תודה יפה למציאות למה לסבך מכאן?? השאלה מופנת לכולנו אגב למה לסבך מכאן? הלוואי וזה היה תלוי בי, אבל המציאות קשה אין מה לעשות... ואם לפני כל זה הייתי מסוגל להתמסר לקשר בלי שום בעיות עכשיו יש משהו שמונע ממני את זה, כי קשה למצוא את השילוב המושלם הזה שפעם לא חיפשתי והייתי בטוח שהוא לא קיים, אבל אין מה לעשות אנחנו לא נשארים תמימים לנצח... קיים, ואני הופתעתי לגלות כמה אנשים מחפשים אחריו... לא נשארים תמימים לנצח, ואין טעם שנשאר לא מרוצים לנצח. |
|
נולי |
לפני 12 שנים •
24 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
24 במרץ 2012
נולי • 24 במרץ 2012
א. אין מושלם. לעומת זאת יש הרבה דברים שקרובים אליו וגם מהם אפשר להנות.
ב. כמו שאמרו לפני-תהנה ממה שזכית בו.קבל את עצמך כמו שאתה ותהנה מזה יותר. ג. תפסיק לחשוב.תתחיל לחיות. זו לא החזרה הגנרלית ואין מקום להתלבטות. זה-זה. חייה ותהנה.פשוט ככה. שבת חלום N |
|