|
|
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2012
חיסול עצמי
לפני 13 שנים •
24 במרץ 2012
Lordpain(שולט) • 24 במרץ 2012
עד לא מזמן זו היתה עיר מלאת אורות אבל כיום היא לא יותר ממדבר שומם.
החלטתי להגיע לשם ולחפש אחריו... זה לא לקח הרבה זמן, ואחרי מספר דקות נתקלתי בו. הבטתי בו מהצד, כולו שמח, רוקד לו בשממה, כמו שיכור. קראתי לו... היי.... D.... הוא לפתע הפסיק לרקוד, ולאט לאט הסתובב אלי. החיוך שהיה על פניו נסגר, וניתן היה לראות בבירור את צלקות היובש שעל שפתייו. פניו השמחים לבשו עכשיו הבעה מבוהלת הוא ידע מה אני הולך לעשות לו ולא היה לו יותר איפה לברוח או להסתתר. תקשיב... אין דרך יפה לומר את זה אני באתי להרוג אותך, אמרתי ושלפתי את האקדח. הוא מייד התחיל להתגונן... אבל אולי זה לא חייב להיות כך ? אולי הכל יסתדר, והדברים יחזרו להיות כמו שהיו ? לא D ! אתה יודע שזה לא יקרה אתה יודע שאתה חייב למות כאן ועכשיו אתה גם ידעת שאני מגיע לחסל אותך. אבל אתה לא יכול לעשות את זה אתה יודע עד כמה טוב אני עושה לך אני מעניק לך משמעות... לא D! אתה הענקת לי משמעות אך לא עוד אני מצטער אבל אני חייב לחסל אותך. הרמתי את האקדח וכיוונתי לראשו... ראיתי איך שעובר בו רעד בלתי נשלט בכל הגוף ראיתי גם את האכזבה שמילא את לבו הוא חשב שיש לו עוד זמן, לרקוד ולשמוח לו שם במדבר השומם וכשלבסוף הוא הבין שזה באמת עומד להיגמר הוא נרגע ואמר לי אני מוכן... רק לפני שאתה יורה אני יכול לומר דבר אחד אחרון ? ידעתי באותו הרגע מה בדיוק הוא רוצה לומר וכל כך שרף לי בלב, אבל הייתי חייב לתת לו לעשות את זה כן D! אתה יכול! הוא הביט בי בדממה כמה רגעים ואז אמר אני אוהב אותך ריי ואז... יריתי בו... |
|
|