אושה{אוש} |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
אושה{אוש} • 25 במרץ 2012
אם אתה מגדיר עצמך כונילי אז אתה ונילי.
אם כבר הגדרות אז אני לגמרי בעד הגדרה עצמית. אני בדס"מית ואני כן נהנת ממין "ונילי" מין זה מין, חדירה זו חדירה כל המסביב הופך את זה לבדס"מי או ונילי. בעיקר מה שבראש. אני מבינה מה שאתה טוען לגבי גילאים. אני חושבת על עצמי באופן דומה. בעיקר כשאני מדמינת עצמי בסיטואציה פמדומית. עוד לא הצלחתי להבין מהי אותה הסתיגות שלך ממתחלפים והצצה באותו הפורום. מה הבעיה לחפש אישה ששווה לך בחיי היומיום ובמיטה אתם משחקים איך שבא לכם? |
|
Ocean(נשלט) |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
Ocean(נשלט) • 25 במרץ 2012
אושה כתב/ה: אם אתה מגדיר עצמך כונילי אז אתה ונילי.
אם כבר הגדרות אז אני לגמרי בעד הגדרה עצמית. אני בדס"מית ואני כן נהנת ממין "ונילי" מין זה מין, חדירה זו חדירה כל המסביב הופך את זה לבדס"מי או ונילי. בעיקר מה שבראש. אני מבינה מה שאתה טוען לגבי גילאים. אני חושבת על עצמי באופן דומה. בעיקר כשאני מדמינת עצמי בסיטואציה פמדומית. עוד לא הצלחתי להבין מהי אותה הסתיגות שלך ממתחלפים והצצה באותו הפורום. מה הבעיה לחפש אישה ששווה לך בחיי היומיום ובמיטה אתם משחקים איך שבא לכם? הבעיה שלי היא לא שנהיה שווים בחיי היומיום ושולטים ונשלטים בלילה. הקושי שלי הוא בנוגע לחילופי התפקידים, כאמור. התפיסה של אדם אחר פעם כך ופעם כך, במקום לפתח לך מאפיניי תפקיד שכל הזמן מתפתח לאורך אותה סקאלה ברורה ומוגדרת. בחילוף תפקידים לתחושתי, כל אקט של שליטה הוא בעצם דף חלק בכל פעם מחדש. אין את אותו פוטניאל להתפתחות של התפקידים העוצמה, ברמה ובמורכבות שקשר בין שולטת לנשלט יכולים ליצור. כך נראה לי. |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
Re: מה שחשוב בעיני היא אהבה גדולה בין שני אנשים פתוחים מספיק
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
המטפלת המתעללת(שולטת) • 25 במרץ 2012
Ocean כתב/ה: flower girl כתב/ה: בתוך זה- הכלללל אפשרי
לעניות דעתי הוניל קיים אך בקושי ובכולנו מתקיימים שני הצדדים- שולט ונשלט עם העדפה לאחד מהם- ברורה יותר או פחות לגבי איך זה עובד הלכה למעשה- רק אלוהים יודעת, אני אישית חוויתי מערכות יחסים, גם ארוכות- וניליות, בדסמיות וגם 24/7 אך בשורה התחתונה הן לא החזיקו מים- ומן הסתם כך גם מרבית המין האנושי- עם או בלי בדסמ מנסיוני האישי כמות שלומדים לעשות את הסוויצ' בזוגיות בין מצבי שליטה למצבי אנטימיות זוגית למצבי התנהלות יום יומית וגו- כך אפשר לשלב גם התחלפות במינון המתאים לשני בני הזוג- לאו דווקא התחלפות כל שעה אלא אולי כמה ימים בחודש אני בעד התחלפות ובעיני יש בה מימד שמאד תורם ליחסים חוצמזה בעיני כולנו נשלטים של הלב מעבר לכך הייתי נזהרת מהגדרות של: אני כך, אני אחרת על מנת שלא להתקבע לרעיון. נכנסים ליחסים ומתעצבים בהם לפי מה שמתקיים בין שני אנדוודואלים- אין חוקים מראש שעובדים לכולם כמי שבעד התחלפות, מדוע את בוחרת בעצם להגדיר עצמך כשולטת? בגלל יחסי המינון? לגבי ההגדרות, מה שאת כותבת נכון למי שרוצה להתנסות. מי שלא מחפש סשנים וסטוצים ("רציני מדי"?), לא יכול "להתגלח" על מישהי. איזו אישה, שולטת, מתחלפת או נשלטת, תרצה להכיר גבר לא מוגדר? אנשים יורדים לרמת הרזולוציה של העדפות כמו "פרטנר פומבי או לא, רק גרוש, רק נשוי, אוהב מחטים, אוהב גברים, רודף ולובש שמלות" וכו'. אז שדווקא בהעדפה הלא מובחנת של בן הזוג על נטיותו תהיה פשרה? הרי כולנו מחליטים מי מתאים לנו ומי לא לפי כמה מילים בפרופיל כאן. למה שמישהו יבזבז את זמנו כי אולי הבחור או הבחורה שהכירו יגלו באמצעותם שמה שהם מקבלים מהם זה מה שהם צריכים, כשהם מחפשים קשר מונוגמי. מה שכן מאוד יעול להתקיים באופן שתיארת, הוא בהיכרות באופן חברתי. בדיוק כמו במקומות עבודה, אנשים שלא היית מעולם מגיב להם בשום אתר, אתה פתאום מוצא את עצמך מתלהב. אבל זה לוקח זמן, כשאין מעל לראש שום אלמנט של דייט, מיטה, שליטה וסדינים מתעופפים. מדוע אני מגדירה עצמי שולטת? אגלה לך סוד- רק ביננו.. אני לא משתגעת על טיפוסי השולטים כבני זוג. אני יותר שולטת מנשלטת אבל חובבת להשלט מפעם לפעם ע"י בן הזוג- להלן נשלט לגבי כל השאר- אני חושבת שאהבה כקונטקסט מגדירה רזולוציות מחדש- זה חלק מהקסם שלה. אף פעם לא באתי סגורה על העדפה אחת או שתיים או שלוש- אלא התכווננתי ויצרתי בדסמ כל פעם מחדש ע"פ מה שמתאים ועובד לי עם האהוב שלי- וכך היה לי הכי כייף ונוח ואנטימי באותו אופן בו אינני מבשלת אותה ארוחה בדיוק פעמיים (ואני עוד טבעונית ) |
|