יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 27 במרץ 2012
אי אפשר להשתמש בנשים כמו שאפשר בגברים.
ניסוי פשוט: במסיבה, נסו גשו לעשרה גברים והציעו "היי, רוצה לעשות סקס?" ואז חזרו על הניסוי עם עשר נשים (הניסוי הזה עובד רק אם אתם מהמין אליו הנבדקים נמשכים. ואם אתם יפים/ות). נחשו איפה תקצרו יותר תגובות חיוביות. למידע נוסף: ע"ע "אטרף", וגם אפילקציית Gaydar לאייפון. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
Re: עוד נקודת מחשבה ולא אחת שמחמיאה לגברברי המין החלש
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
הדורבנים(נשלט) • 27 במרץ 2012
flower girl כתב/ה: flower girl כתב/ה: צעד אחד אחורה גם מההגמוניה הפטריאכלית הנמצאת שם מאותה הסיבה בערך
מאותה הסיבה שגברים השתלטו לנו על הלידה על השפיות ועל הזכות לשמור על הרחם שלנו גם כשפג התוקף חוסר הבטחון שלהם מולנו אם אנחנו באות, ככה לפנים, פול און- בכל אוננו וכוחנו וקיסמנו (הנשי לגמרי זאלופון) הם מרגישים מסורסים מבוהלים מפוחדים והדרך הברורה, הבטוחה, היחידה בה הם מסוגלים להכיל אותנו- זה כשאנחנו משחקות איתם את המשחק שבבית בין הסדינים הם החזקים, מתמסרות להם ונותנות להם לעשות בנו כרצונם ומלטפות ומנשקות להם את האגו כשבשורה התחתונה- פמדום או מיילדום- הם הרי משרתים את צרכינו ועושים מה שאנחנו רוצות כך או אחרת יש לא מעט אנטרפטציות על הוריאציה הזו אבל ככה, מהצד אני טוענת כרגע שמיילדום הוא פמדום מעודן ואגב- יש דרך אחת נוספת בה הם יכולים להכיל את הפמדום המסרס שלנו- בתשלום. ככה, כשאנחנו זונות- הרבה יותר קל. התשובה מכילה בתוכה גם את ההסבר לקרירות הפנטזיה הפמדומית הם הכי רוצים אותנו כאלו- אך מלאי אימה הפרדוקס הפמדומי שבתי הביתה ואוסיף עוד כמה מחשבות בעניין- ומפתיע אותי אגב שטרם קבלתי תגובות- בעיניי זו המהות מאחוריי פרדוקס הפמדום- בלי קשר לחברה מסויימת על המיליטנטיות שלה או התפקידים המגדריים בה. כמו כן- מעניין אותי למשל ובאמת באמת ממקום נקי- שחלק ניכר מהדיון כאן מנוהל ע"י שולט?! בספרה The Female Eunuch טוענת ג'רמיין גרייר שגברים שונאים נשים ונשים אינן מבינות זאת אך לומדות לשנוא את עצמן. בעיני אישה חזקה ועוצמתית היא פנטזיה אולטימיטיבית עבור גבר- בלי קשר ישיר לבדסמ אך ספורים הגברים אשר מסוגלים לחיות בקונטקסט כזה ולהכיל באמת אישה כזו. במקום ליצור מהפכה אמיתית ביכולת להכיל- הרי שגברים חושקים ומפנטזים על העוצמות הנשיות הללו אך במקביל מסרסים אותן ככל האפשר ובכל דרך- לא אכנס לכך אך ממליצה לקרוא את הספר שציינתי על אף ובזכות היותו בן מעל 40 שנות. מיילדום בעיני הוא סוג של דרך- לא רעה אגב בשל החוקיות והמשחקיות הברורות בה- להכיל אישה חזקה באופן שאינו מאיים על הגבר שכן הוא מרגיש שידו על העליונה- זה בעיניי מקורה של היכולת המיילדומית להחזיק מעמד לאורך זמן אצל יותר זוגות ועם יותר אנטימיות. אני מסכימה עם מרי ג'יין- ואגדיל ואומר- ב98% מהבתים שאני מכירה האישה שולטת ביד רמה- ואם היא טיפוס שקט יותר- שולטת ביד רמה מאחורי הקלעים. במציאות הפמדומית זהו בעיני הפרדוקס המרכזי היוצר תגובתיות פאסיבית אגרסיבית בה שולטות נתקלות לא פעם- הקושי והפרדוקס בלהיות גבר-גבר ומסור לחלוטין לאישה. אני מקבלת כאן אינספור פניות משולטים מכובדים ונשלטים אנטלגנטים לרוב- ואני בטוחה שרבות השולטות האנטלגנטיות כאן שחוות חוויות דומות, שהמשותף בינהם- הם כולם מוכנים להתמסר לחלוטין לאישה חזקה שבאמת מסוגלת לשלוט בהם ולדעתי- הם כולם מבועתים מפחד וחוזרים בהם כל שעתיים כאשר הפנטזיה פוגשת במציאות אני ללא ספק הייתי מבועת מפחד הרבה פעמים בחיי, כתוצאה ממקרים מסויימים (להלן: "כשהפנטזיה פגשה במציאות") שהחיים שלי יהיו נשלטים לחלוטין על ידי אישה. פלוור, מה לעשות, אין לנו חיים אחרים. גם בנוסף לפחד מאבדן שליטה, יש גם לנו הנשלטים את הפחד הקמעי שאולי כשאנחנו מאבדים שליטה לאישה, אנחנו לא לגמרי שפויים. שהרי המיניות שלך מביאה אותך להרס עצמי, דורשת את זה ממך. לך תדע באותו רגע האם אתה נהנה ומגשים פנטזיה, או שאתה זורק את החיים שלך לפח ומחר תתעורר ותשנא את עצמך. השאלה לכן היא לא רק מה אנחנו הנשלטים צריכים לעשות נגד הפחדים האלו, אלא גם איך אתן השולטות יכולות לעזור לנו להתגבר עליהם. רמז: לעמוד ולצעוק "פחדנים! פחדנים!" יהיה אולי נכון, אבל לא יעזור לפתור את הבעייה.. |
|
אלריק! |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
אלריק! • 27 במרץ 2012
רציתי לענות לך פלאאואר אבל פוג הקדים אותי בתשובתו שאליה
גם אני מצטרף. לגבי נושא של שנאת נשים מצד גברים , אני חושב שכל אדם השונא נשים או אשה השונאת גברים, או כל שנאה מגדרית שכזו, צריך לבדוק קודם כל אם הוא לא שונא את עצמו יותר מכל. הייתי בדרך הזו בעבר לשמחתי עבר לי. דיונים מאוד מענינים. |
|
עמוק |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
עמוק • 27 במרץ 2012
לדבר על מערכת יחסים ופנטזיה בנשימה אחת?
הפנטזיה היא נרקיסיסטית, מנותקת מן העולם. מערכת יחסים אמיתית - ההיפך. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 27 במרץ 2012
עמוק כתב/ה: לדבר על מערכת יחסים ופנטזיה בנשימה אחת?
הפנטזיה היא נרקיסיסטית, מנותקת מן העולם. מערכת יחסים אמיתית - ההיפך. אז בעצם אתה טוען שפנטזיה ניתן להגשים רק מחוץ למערכת יחסים? |
|
עמוק |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
עמוק • 27 במרץ 2012
בטי בום כתב/ה: עמוק כתב/ה: לדבר על מערכת יחסים ופנטזיה בנשימה אחת?
הפנטזיה היא נרקיסיסטית, מנותקת מן העולם. מערכת יחסים אמיתית - ההיפך. אז בעצם אתה טוען שפנטזיה ניתן להגשים רק מחוץ למערכת יחסים? בדיוק כך. פנטזיה היא לעשות סקס עם עצמי. איך זה בדיוק מתחבר למערכת יחסים עם אדם אחר? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 27 במרץ 2012
אפשר להגשים פנטזיות, עם האדם איתו אנחנו במערכת יחסים.
אבל מערכת היחסים עצמה, לא יכולה להיות התגלמות של פנטזיה בדס"מית. בטי ועמוק, מה דעתכם? זה מיישב את העניין? |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 27 במרץ 2012
אף פעם אי אפשר לממש את כל הפנטזיות אבל בדס"מ הוא לא רק פנטזיה,
בדס"מ הוא המיניות שלי ולכן להנחה הראשונית של עמוק אני לא מסכימה. אולי יש בה משהו נרקיסיסטי אבל אנחנו בני אדם שמסוגלים לצאת מהמקום הזה ולהרגיש קשת שלמה של רגשות. הייתי רוצה בתוך זוגיות שיהיה מקום למיניות שלי. |
|
עמוק |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
עמוק • 27 במרץ 2012
יולי Yuli כתב/ה: אפשר להגשים פנטזיות, עם האדם איתו אנחנו במערכת יחסים.
אבל מערכת היחסים עצמה, לא יכולה להיות התגלמות של פנטזיה בדס"מית. בטי ועמוק, מה דעתכם? זה מיישב את העניין? יולי, לפנטזיה אין מקום בתוך קשר. לדחפים ותשוקות - בודאי. פנטזיה נולדת מתוך דחפים ותשוקות, אבל היא מעשה אוננות טהור שלנו עם עצמנו. במפגש עם אדם אחר - ובהנחה שמדברים על קשר אמיתי ולא על שימוש באחר כאובייקט לתשוקות שלנו - נולד דבר חדש, אמיתי, שונה בתכלית מהפנטזיה. |
|
עמוק |
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
27 במרץ 2012
עמוק • 27 במרץ 2012
לא ראיתי את התגובה האחרונה שלך בטי, אבל אני חושב שבתשובתי עניתי גם לך.
|
|