בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחשבות על פמדום

עמוק
לפני 12 שנים • 27 במרץ 2012
עמוק • 27 במרץ 2012
כשאת כותבת את זה, זה איכשהו נשמע הגיוני icon_smile.gif
אלריק!
לפני 12 שנים • 27 במרץ 2012
אלריק! • 27 במרץ 2012
אוח הרומנטיקה הזו.
תיכף נוזל לי הסוכר מהלאפטופ.

icon_wink.gif
הדורבנים​(נשלט)
לפני 12 שנים • 28 במרץ 2012

Re: פוגי ואלריק אהוביי

הדורבנים​(נשלט) • 28 במרץ 2012
flower girl כתב/ה:
fog כתב/ה:
flower girl כתב/ה:
flower girl כתב/ה:
צעד אחד אחורה גם מההגמוניה הפטריאכלית הנמצאת שם מאותה הסיבה בערך
מאותה הסיבה שגברים השתלטו לנו על הלידה על השפיות ועל הזכות לשמור על הרחם שלנו גם כשפג התוקף
חוסר הבטחון שלהם מולנו
אם אנחנו באות, ככה לפנים, פול און- בכל אוננו וכוחנו וקיסמנו (הנשי לגמרי זאלופון)
הם מרגישים מסורסים מבוהלים מפוחדים
והדרך הברורה, הבטוחה, היחידה בה הם מסוגלים להכיל אותנו- זה כשאנחנו משחקות איתם את המשחק שבבית בין הסדינים הם החזקים, מתמסרות להם ונותנות להם לעשות בנו כרצונם
ומלטפות ומנשקות להם את האגו
כשבשורה התחתונה- פמדום או מיילדום- הם הרי משרתים את צרכינו ועושים מה שאנחנו רוצות כך או אחרת
יש לא מעט אנטרפטציות על הוריאציה הזו
אבל ככה, מהצד אני טוענת כרגע שמיילדום הוא פמדום מעודן icon_smile.gif
ואגב- יש דרך אחת נוספת בה הם יכולים להכיל את הפמדום המסרס שלנו- בתשלום. ככה, כשאנחנו זונות- הרבה יותר קל.
התשובה מכילה בתוכה גם את ההסבר לקרירות הפנטזיה הפמדומית
הם הכי רוצים אותנו כאלו- אך מלאי אימה
הפרדוקס הפמדומי icon_lol.gif

שבתי הביתה ואוסיף עוד כמה מחשבות בעניין-
ומפתיע אותי אגב שטרם קבלתי תגובות- בעיניי זו המהות מאחוריי פרדוקס הפמדום- בלי קשר לחברה מסויימת על המיליטנטיות שלה או התפקידים המגדריים בה.
כמו כן- מעניין אותי למשל ובאמת באמת ממקום נקי- שחלק ניכר מהדיון כאן מנוהל ע"י שולט?!

בספרה The Female Eunuch טוענת ג'רמיין גרייר שגברים שונאים נשים ונשים אינן מבינות זאת אך לומדות לשנוא את עצמן.
בעיני אישה חזקה ועוצמתית היא פנטזיה אולטימיטיבית עבור גבר- בלי קשר ישיר לבדסמ
אך ספורים הגברים אשר מסוגלים לחיות בקונטקסט כזה ולהכיל באמת אישה כזו.
במקום ליצור מהפכה אמיתית ביכולת להכיל- הרי שגברים חושקים ומפנטזים על העוצמות הנשיות הללו אך במקביל מסרסים אותן ככל האפשר ובכל דרך- לא אכנס לכך אך ממליצה לקרוא את הספר שציינתי על אף ובזכות היותו בן מעל 40 שנות.
מיילדום בעיני הוא סוג של דרך- לא רעה אגב בשל החוקיות והמשחקיות הברורות בה- להכיל אישה חזקה באופן שאינו מאיים על הגבר שכן הוא מרגיש שידו על העליונה- זה בעיניי מקורה של היכולת המיילדומית להחזיק מעמד לאורך זמן אצל יותר זוגות ועם יותר אנטימיות.
אני מסכימה עם מרי ג'יין- ואגדיל ואומר- ב98% מהבתים שאני מכירה האישה שולטת ביד רמה- ואם היא טיפוס שקט יותר- שולטת ביד רמה מאחורי הקלעים.
במציאות הפמדומית זהו בעיני הפרדוקס המרכזי היוצר תגובתיות פאסיבית אגרסיבית בה שולטות נתקלות לא פעם- הקושי והפרדוקס בלהיות גבר-גבר ומסור לחלוטין לאישה.
אני מקבלת כאן אינספור פניות משולטים מכובדים ונשלטים אנטלגנטים לרוב- ואני בטוחה שרבות השולטות האנטלגנטיות כאן שחוות חוויות דומות, שהמשותף בינהם- הם כולם מוכנים להתמסר לחלוטין לאישה חזקה שבאמת מסוגלת לשלוט בהם
ולדעתי- הם כולם מבועתים מפחד וחוזרים בהם כל שעתיים כאשר הפנטזיה פוגשת במציאות

אני ללא ספק הייתי מבועת מפחד הרבה פעמים בחיי, כתוצאה ממקרים מסויימים (להלן: "כשהפנטזיה פגשה במציאות") שהחיים שלי יהיו נשלטים לחלוטין על ידי אישה.

פלוור, מה לעשות, אין לנו חיים אחרים.

גם בנוסף לפחד מאבדן שליטה, יש גם לנו הנשלטים את הפחד הקמעי שאולי כשאנחנו מאבדים שליטה לאישה, אנחנו לא לגמרי שפויים. שהרי המיניות שלך מביאה אותך להרס עצמי, דורשת את זה ממך. לך תדע באותו רגע האם אתה נהנה ומגשים פנטזיה, או שאתה זורק את החיים שלך לפח ומחר תתעורר ותשנא את עצמך.

השאלה לכן היא לא רק מה אנחנו הנשלטים צריכים לעשות נגד הפחדים האלו, אלא גם איך אתן השולטות יכולות לעזור לנו להתגבר עליהם. רמז: לעמוד ולצעוק "פחדנים! פחדנים!" יהיה אולי נכון, אבל לא יעזור לפתור את הבעייה.. icon_smile.gif

חחחחחחחחחחח
ראשית יש לצעוק פחדנים על מנת לקרוא לילד בשמו- הכחשות, הדחקות והעמדת פנים שאין בעיה לא עובדות לטעמי.
עכשיו בוא הנח ראשך על חזי, נעשה פוצי מוצי תינוקי מגודל שלי, נתחיל בזחילה, דרך דידויי- הליכה ובסוף בחיי שתוכל לרוץ עם התורה כולה
רק תרצה קצת ותתאמץ ראבאק

icon_wink.gif

רגע, איך דילגת על החתלה?
אלריק!
לפני 12 שנים • 29 במרץ 2012
אלריק! • 29 במרץ 2012
פלאאוור בסוף דברייך התייחסת לתורה כולה.

אבל במציאות אין את כל התורה. יש הבלחים חזקים יותר או פחות
במסגרות כוללות יותר של מערכת יחסים.
לבוא וליצור מציאות מוחלטת של הנושא מהווה בעיה קשה במסגרת
החברה השיפוטית שלנו.
אחרת מן הסתם הייתי הולך עם קולר בלי להתרגש יותר מדי ומקבל את
זה בצורה טבעית יחד עם השאר.

אם את רוצה תקראי לזה פחדנות. אני קורא לזה זהירות מחייבת. icon_smile.gif
Ocean​(נשלט)
Ocean​(נשלט) • 29 במרץ 2012
אני חושב שהחששות של חלק מהגברים הנשלטים נובעות מכמה סיבות, אבל הפחד הכי גדול הוא לא מהשולטת, אלא מהגילוי העצמי של הגבר על עצמו. רוב הגברים לא נולדו עם תחושה שהם "נשלטים". גבר "רגיל" שגדל לפי קוד התנהגות שהגברים הם החזקים, הקובעים, שולטים וחודרים, והנשים הם הרכות, נשלטות, מוכנעות- גם אם יש לו פנטזיות להשלט, עדיין השורשים שקיימים בו גורמים לדיסוננס לא פשוט. בנק הדילמות מאוד רחב ויכול לכלול שאלות כמו: מה זה אומר עלי, האם זה ויתור על הגבריות, האם זה כרטיס לכיוון אחד, איך מוותרים על האגו הגברי באופן מוחלט בפניה של אישה אחרת, הפחד מטרנספורמציה לאישיות אחרת באופן בלתי הפיך, חשש שלא יהיה ניתן עוד ליהנות מסקס רגיל ועוד.
גבר נשלט לטעמי, רוצה שאישה דומיננטית תנחה אותו ותחליט מה יקרה גם כשהוא חושש. שההחלטות יתקבלו על ידה. כמובן במסגרת מה שהוא מוכן ורוצה לקיים איתה. אבל גברים לא תמיד יודעים איך, או חוששים להביע את הרצון/צורך הזה, או שהם לא ממש מודים בפני עצמם שזה מה שהם רוצים.

כל הדברים האחרים שנוגעים לחוסר וודאות, פחד מכאב, פחד מחוסר שליטה מוחלט, ציפיות לא תואמות וכו', אלה פחדים משניים לדעתי. אז מצד אחד, אפשר להבין למה מערכת יחסים יכולה להרוס את הפנטזיה כי היא שוברת את ה"זרות". מצד שני, אני מאמין שחלק גדול מהגברים לא יכול להתמסר לרעיון הזה מבלי שיש לו אמון מוחלט באישה ואמון מוחלט לרוב נוצר מערכת יחסם ומחוייבות. לכאורה אין לזה פתרון. אבל אני חושב שמתי האפשרויות, האפשרות השניה טובה יותר והרבה פחות הרסנית. נכון שאולי חלק מההנאות יחלשו בתוך זוגיות (אין את המתח מאי הידיעה, אין את אותה קשיחות וכוחניות שמכתיבות לך איך להתנההג והאישה לא "לוקחת", אלא אתה "נותן"). אבל אני מאמין שפנטזיות אחרות דווקא יתחזקו יותר בתוך מערכת יחסים. הנאות שדורושת אמון רב מאוד, כאלה שמתעצמות באינטימיות, כאלה שאפשר להגיע אליהן רק לאחר היכרות עמוקה, כאלה שבהן האישה שולטת בך כשהיא מכירה היטב את נפשך ואת גופך, מה עושה לך טוב ומה לא נעים.

ברור שיהיו מי שעדיפו את האפשרות הראשונה תמיד. אבל לדעתי האפשרות השניה הרבה יותר מבטיחה לזמן ארוך. העניין הוא שצריך שניים בשביל להשיג סינרגיה כזו ויש לא מעט נשים כמו שדובר פה כבר, שרוצות רק סשנים, ניכור, ניצול וסאדיזם. לכן היכרות של גבר ואישה זרים שרוצים לממש פנטזיות בתוך מערכת יחסים, ובנוסף לכל זה יש בינהם גם משיכה, כימיה וגם עניין רגשי ומנטלי, הוא כ"כ נדיר. בעיקר כשלוקחים בחשבון שיש מעט מאוד שולטות באופן יחסי לכל יתר בעלי התפקידים.
kasandra​(מתחלפת){jegularis}
אוקיינוס תגובה מאוד יפה בעיניי.אהבתי והתחברתי להרבה שם.
אני רק אשמח להוסיף שלעניות דעתי לגברים הרבה יותר קשה עם האלסטיות של מצד אחד להישלט ומצד שניי להיות גבר גבר בחיי היום יום שלהם.

במיוחד במקומות הנפשיים העמוקים יותר , גם של התמסרות לחוויה, לבת זוג, וגם נתינה מעצמך, קשה להרגיש ל"מטה" ועדיין הכי גבוה שאפשר .
קשה להכיל הרבה פעמים את הקונטרסט הזה בצורה גם נפשית רגשית וגם שכלתנית ביחד.
מה גם שכמו שבעצמך אמרת היצע השולטות שמחפשות קשר אמיתי להשקיע בו לא כזה גבועה , ולא כולן יודעות "להעצים ולפתח " מקומות אלו בנפש הגברית.
כמו שגם לא מעט גברים שמפנטזים להישלט לא כאלו באמת משוחררים רגשית ומנטאלית לתוך זה , כמו שנהנים מלפנטז על זה (יש הבדל בין להיות שם רגשית ומנטלית, לבין מתיי זה בגדר פנטזיה מינית בעיניי)

זה הרבה פחות בעייתי במקומות שאין בהם קשר אמיתי ומחייב כמו זוגיות.
פשוט כי שם זה מאפשר להשאיר את זה רק בטור חלק מוגדר ומסודר מהחיים ,פנטזיה , אבל לא הדרך שבה בוחרים לחיות עם פרטנרית בגובה העיניים.

יותר קל כשזה מוגדר ומסודר, ולא צריכים להתבונן בחלק לא פשוט ולא טריביאלי מהנפש שלך כול יום במודע.
זה מאפשר יופי מצד אחד לתחזק את האידיאל הגברי שכולנו חונכנו לתוכו במשך דורות, ומצד שני לפתח אני מקביל לטובת מפגשים מסודרים ומוגדרים מראש .
נולי
נולי • 29 במרץ 2012
בטי,
בהתיחס לפתיחת השרשור, נראה כמו "הדשא של השכן..." יו קנואו.
ואולי פשוט היה לך זמן להסתכל מהצד ולא לקחת חלק אז דברים נראו לך יותר אידיליים.
בברכת בעור חמץ מוצלח,
N
צלילה

תשובה מעולה !!!

צלילה • 29 במרץ 2012
Ocean כתב/ה:
אני חושב שהחששות של חלק מהגברים הנשלטים נובעות מכמה סיבות, אבל הפחד הכי גדול הוא לא מהשולטת, אלא מהגילוי העצמי של הגבר על עצמו. רוב הגברים לא נולדו עם תחושה שהם "נשלטים". גבר "רגיל" שגדל לפי קוד התנהגות שהגברים הם החזקים, הקובעים, שולטים וחודרים, והנשים הם הרכות, נשלטות, מוכנעות- גם אם יש לו פנטזיות להשלט, עדיין השורשים שקיימים בו גורמים לדיסוננס לא פשוט. בנק הדילמות מאוד רחב ויכול לכלול שאלות כמו: מה זה אומר עלי, האם זה ויתור על הגבריות, האם זה כרטיס לכיוון אחד, איך מוותרים על האגו הגברי באופן מוחלט בפניה של אישה אחרת, הפחד מטרנספורמציה לאישיות אחרת באופן בלתי הפיך, חשש שלא יהיה ניתן עוד ליהנות מסקס רגיל ועוד.
גבר נשלט לטעמי, רוצה שאישה דומיננטית תנחה אותו ותחליט מה יקרה גם כשהוא חושש. שההחלטות יתקבלו על ידה. כמובן במסגרת מה שהוא מוכן ורוצה לקיים איתה. אבל גברים לא תמיד יודעים איך, או חוששים להביע את הרצון/צורך הזה, או שהם לא ממש מודים בפני עצמם שזה מה שהם רוצים.

כל הדברים האחרים שנוגעים לחוסר וודאות, פחד מכאב, פחד מחוסר שליטה מוחלט, ציפיות לא תואמות וכו', אלה פחדים משניים לדעתי. אז מצד אחד, אפשר להבין למה מערכת יחסים יכולה להרוס את הפנטזיה כי היא שוברת את ה"זרות". מצד שני, אני מאמין שחלק גדול מהגברים לא יכול להתמסר לרעיון הזה מבלי שיש לו אמון מוחלט באישה ואמון מוחלט לרוב נוצר מערכת יחסם ומחוייבות. לכאורה אין לזה פתרון. אבל אני חושב שמתי האפשרויות, האפשרות השניה טובה יותר והרבה פחות הרסנית. נכון שאולי חלק מההנאות יחלשו בתוך זוגיות (אין את המתח מאי הידיעה, אין את אותה קשיחות וכוחניות שמכתיבות לך איך להתנההג והאישה לא "לוקחת", אלא אתה "נותן"). אבל אני מאמין שפנטזיות אחרות דווקא יתחזקו יותר בתוך מערכת יחסים. הנאות שדורושת אמון רב מאוד, כאלה שמתעצמות באינטימיות, כאלה שאפשר להגיע אליהן רק לאחר היכרות עמוקה, כאלה שבהן האישה שולטת בך כשהיא מכירה היטב את נפשך ואת גופך, מה עושה לך טוב ומה לא נעים.

ברור שיהיו מי שעדיפו את האפשרות הראשונה תמיד. אבל לדעתי האפשרות השניה הרבה יותר מבטיחה לזמן ארוך. העניין הוא שצריך שניים בשביל להשיג סינרגיה כזו ויש לא מעט נשים כמו שדובר פה כבר, שרוצות רק סשנים, ניכור, ניצול וסאדיזם. לכן היכרות של גבר ואישה זרים שרוצים לממש פנטזיות בתוך מערכת יחסים, ובנוסף לכל זה יש בינהם גם משיכה, כימיה וגם עניין רגשי ומנטלי, הוא כ"כ נדיר. בעיקר כשלוקחים בחשבון שיש מעט מאוד שולטות באופן יחסי לכל יתר בעלי התפקידים.
Ocean​(נשלט)
לפני 12 שנים • 30 במרץ 2012
Ocean​(נשלט) • 30 במרץ 2012
שמחתי, בטי ולל"ג.