ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
איומים .
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
ניקי666 niki • 30 במרץ 2012
בעקבות פוסט מקביל מגעיל ככל שיהיה בחר ליין הספייס להפנות אלי בריונים במטרה להשתיק
את האמת . אתמול קיבלתי הודעה פרטית מניק כאן באתר הכינוי "דרקון ",הנל ביקש את הטלפון שלי ,לא בצורה הכי מקובלת אך בכל זאת החלטתי להעביר את הטלפון שלי בהודעה פרטית . הערב התקשר אלי הנל ,אני מוכן למסור את המספר שהתקשר לכל אדם שיבקש בכדי להוכיח אמיתות ושקיפות ,הנל הזדהה כ"דרקון " ומסר כי הוא מתכוון לדקור ולשפד אותי כהגדרתו עקב הפוסט שנרשם על ידי והפגיעה בו ובדני . לא אלעה ברפרטואר המילים שאותו אדם השתמש בו בכדי להוכיח את כוונותיו . אינני מפחד מאיש [נאמר כבר שאני אלים ..] ,אך אני דורש מליין הספייס ומכל אחד שיש לו קשר לעניין לחדול מיד ממעשי הבריונות ,השיחות מוקלטות ואני מוכן להשמיע אותם לכל אדם ,באם האיומים על חיי לא יפסקו אצטרך לפנות למשטרת ישראל בכדי שתטפל בנושא . מקווה שכל מי שקשור יגלה בגרות וידאג לחדול מיד מההתנגות הבריונית . |
|
שוסי |
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
כמה הבהרות
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
שוסי • 30 במרץ 2012
1.אין לך עובדה מוכחת לכך שהספייס שלח אותו.
2.כתבת "בריונים",אולם אתה מתאר אדם אחד בלבד שאיים עלייך. 3.אם זכרוני אינו מטה אותי,הכל התחיל כי אתה הורחקת מהספייס משום שנהגת באלימות.אם אכן נהגת באלימות,אני מאוד שמחה לגלות שהספייס אכן מרחיק אנשים אלימים.+אם אכן נהגת באלימות לקרוא לאחרים בריונים זה קצת מצחיק. שבת שלום. ז.א.סושי |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
30 במרץ 2012
ניקי666 niki • 30 במרץ 2012
ה"אין לך עובדה מוכחת "זהו משפט של משפחות פשע השמים להם אליבי .
אני שמח לדעת שגם מר "אייר " נוהג כך ,מתי שמתאים לכם אתם נגד אלימות ומתי שמתאים לכם אתם מצדדים בה . תגובה אומללה הגבת ,אם אתם כאלה אנשים נורמטיביים השמחים שהורחקתי בגלל אלימות הייתי מצפה ממכם לגנות את האלימות והאיומים ,קיוויתי לחשוב שיש בצוות שלכם אנשים בעלי מוח ראציונלי אך כנראה שהתבדתי . אני לא אחזור שוב למקרה שלי טחנתי אותו דיי והותר ואתם יכולים לומר ולהגיד מה שאתם רוצים . לסיכום ,במידה ואני אפגע באיזושהי צורה עקב אנשים מטעמכם ,אני אראה בכם אחראים ,אתם לא תהיו מחוץ לתמונה כאשר אתם מבודדים אותי מול גורמים פליליים ,אתם בתמונה וחזק . |
|
שוסי |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
שוסי • 31 במרץ 2012
1.זה שגם משפחות פשע מגיבות כך,לא פוסל בהכרח את נכונות דברי.ושוב,אתה מגיב לא לעניין,אנא ממך,נסה להישאר ממוקד.
2.מי זה "אתם"? אם תהית,אני ממש לא בצוות של הספייס. 3.יש הבדל איהנרטי בין אלימות מילולית לבין אלימות פיסית.חופש הביטוי יו נאו.. ובנינו ניקי,יש סיבה שאני מגיבה בסכסוך שאנו קשור אליי. אני לא בטוחה שאתה זוכר,אבל כשהכרנו לראשונה,הושטתי ידי כדי ללחוץ את שלך,ואתה ללא שום הכרות מוקדמת עימי,הגבת בכיפוף שלה אחרונית(וכשאני ביקשתי ממך לחדול משום שזה כואב לי הגבת ב"נו,זה טוב שזה כואב לא?"). אני אישית,מאוד שמחה שהספייס מצא לנכון להרחיק אותך,אתה אכן היית אלים כלפי,ולפי הנונשלאנטיות בה ביצעת זאת,ניתן רק לשער שזו בהחלט לא הפעם הראשונה שלך. |
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
31 במרץ 2012
ניקי666 niki • 31 במרץ 2012
אני אפילו לא אענה על הדברים האלה ,לא ארד לרמה הזאת ,תקפתי אותך לכי למשטרה ..
ובכלל אני לא מתכוון להגיב יותר על התגובות שלכם ,כן את חלק מצוות הספייס וזה ידוע .. אני את הבעיות שלי יודע לפתור לבד ,בלי קבל עם ופורום ..תרצו ,תמשיכו לקלל לגדף ולהוציא לשון הרע ,לא תקבלו תגובה כאן בפורום ,במקומות אחרים אולי . שבוע טוב . |
|