פנטזיה חדשה(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
משהו שכתבתי
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
פנטזיה חדשה(נשלטת) • 1 באפר׳ 2012
טוב זה פעם ראשונה שלי בפורום תיהיו נחמדים
זה היה גם בבלוג שלי אבל חשבתי אולי זה יתאים גם לפורום פה יום חמישי נפגשנו לסשן קצר במשרד שלו במשרד זה תמיד קצר ודי דומה הוא שם לי מצבטים, מזיין אותי, חובט בי קצת עם הקיין, דוחף לי דילדואים, מצלם אותי בכל מיני פוזות כמו עם דילדו ענק תקוע עד החצי, בסוף מזיין אותי שוב ושולח אותי הביתה עם פלאג בתחת אז גם עכשיו היה נחמד ובסוף דיברנו וקבענו שאני באה לאותו חבר בשבת שאני לובשת עקבים וביריות ומחוך שרק על הבטן הגעתי לחבר שעה לפני כולם בשביל להחליף בגדים ואמרו לי שכל אחד שנכנס אני צריכה לפתוח את הדלת ולהגיד "שלום אדוני" ולהשתחוות אז כל אחד שהגיע מישש אותי קצת אבל זהו והם התיישבו לשחק ואני הייתי צריכה לשבת מול אחד מהם ולהחזיק את הזין שלו בפה כשהוא משחק אחרי שכל השישה גמרו לי בגרון הם המציאו חוק חדש מי שמנצח את הסיבוב תוקע אותי מי שמנצח שלושה סיבובים תוקע אותי בתחת בהתחלה זה הלך טוב אבל אחרי זה הם איבדו את הסבלנות והתחילו פשוט לעשות אותי אחד אחרי השני שניים הלכו נשארו ארבעה אז החבר שאצלו היינו הלך להביא מצלמה ואז הם החליטו שהם עושים צילומים בוידאו עם קלוזאפים אז הם שמו אותי על הברכיים ככה שאחד מזיין אותי בכוס והשני בפה, ואחד מצלם וכל פעם שמישהו גמר הוא עשה הפסקה ואז זה עם המצלמה החליף אותו וזה שנח לפני זה לקח את המצלמה וככה הם המשיכו עוד כמה סיבובים עד שכבר הייתי ממש עייפה וכבר לא היה לי כח למצוץ אז הם שלחו אותי להתקלח והזמינו פיצה. כשיצאתי מהמקלחת ראיתי שהם יושבים וצופים במה שהם צילמו והם אמרו שהיה אחלה ובעוד שבוע נעשה ככה שוב והם אמרו שצריך להביא עוד זונות שאלתי מה עם הסרט והוא אמר אל תדאגי, זה נשאר אצלי, לא עושה עם זה כלום אבל אנחנו נראה את זה שוב בעוד שבוע באתי להתלבש כדי ללכת אבל אמרו לי שעושים עוד סיבוב אז שמו אותי זקופה על הברכיים, והם עמדו סביבי וכיסו אותי בשפיך שלהם, כל החזה ועל הירכיים ועל הגב ועל הפנים. ואז יכולתי להתלבש. הוא הרשה לי לנגב עם מגבון את הפנים אבל את כל שאר השפיך הייתי צריכה להשאיר עלי מתחת לבגדים. אז ככה הלכתי הביתה. כשחזרתי הביתה זרקתי את הבגדים לכביסה וחשבתי להתקלח שוב אבל במקום זה הוצאתי את הויברטור ושכבתי על הרצפה ועצמתי עיניים ונזכרתי בכל מה שהיה ביום הזה וחשבתי על מה שאולי יהיה בעוד שבוע ודמיינתי איך זה יהיה אם יהיו שם חמישים גברים במקום שישה ואם אני לא אקבל הפסקות אלא רק אקבל ואקבל חזק ובלי רחמים כל היום בלי הפסקה, ואוננתי עוד איזה חצי שעה, ורק אחרי זה הלכתי להתקלח שוב |
|