barnit |
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
מתיחת 1 באפריל
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
barnit • 1 באפר׳ 2012
אני פשוט גאון!
ואני חייבת לחלוק את הגאונות שלי עם כולם P: המתיחה הכי טובה שלי מהיום (כל השמות מצונזרים לא לפגוע בעניינים אישיים של אפחד פה, כן.. ) רקע: השתמשתי במקרה של ריב אמיתי להתעלל טיפה בידיד שלי חיחיחי והרי יצירת המופת- A- הנמתח B- אני A היי B תעזוב אותי !!! אתה אדם רע! A מה עשיתי? B A אל תשחק אותה כאילו אתה לא יודע ד' סיפרה לי אתמול הכל A מי זאת ד'??? B ליידי **** A מה היא סיפרה לך? B מה שעשית ל-ל' וגם ליכלכת עליי נמאס לי מהשטויות שלך A מה לכלכתי עלייך? B היא אומרת שאמרת ל-ל' שאני איזה בחורה נואשת שנדבקה אלייך וגררתי אותך בכוח איתי למסיבות A קפוץ לי , סבבה? A את כל כך נאיבית בחיים שלי לא דיברתי עם ד' B לא עם ד' אמרת ל-ל' עליי ל' עובדת אצל ד'! היא סיפרה לה כל מה שאמרת אתה לא מבין שהאנשים האלה מכרים שלי מהקהילה A שתקי שניה B אתה מה זה מנייאק A קודם כל מה שעשיתי ל-ל' סיפרתי לך... דבר שני לא לכלכתי עלייך כלום ל-ל', היא סתם לנקום בי את רוצה לעשות ועידה שלושתנו? B לא למה אמרת ל-ל' משהו? A דיברתנו עלייך, אבל בטח שלא לכלכתי עלייך B אמרת עכשיו משהו ל-ל'? A מזה עכשיו? B עכשיו על כל מה שאמרתי לך אמרת עכשיו ל-ל' משהו על זה? A אני כבר חודש לא מדבר איתה, אני סתם מתקשר לשאול על מסיבות B יופי טמבל 1 באפריל חה חה חה A בת זונה!! B חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח A לכי לישון B חחחחחחחח 1 באפריל שמח מוזמנים לשתף מי שגם יש לו מתיחות מעניינות |
|