ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
14 באפר׳ 2012
את מי צריך להרחיק ממסיבות .
לפני 12 שנים •
14 באפר׳ 2012
ניקי666 niki • 14 באפר׳ 2012
את העובדה שאני מורחק מהספייס כולם כבר יודעים ,למה ...כי אני ערס מסוכן כהגדרתו של בעל הליין ...הוא גם לא חסך במילים מפוארות נוספות ..נו שויין ..הדף סובל הכל .
אבל אני רוצה להכנס לעובי הקורה ולהראות לאנשים שמתחת לפני השטח קיימים עוד אנשי קהילה וותיקים שמהווים חלק אינטרגרלי מקהית הבדסמ בארץ . לא רציתי לפגוע ערב המסיבה במקסים ,אני לא קטנוני כלפי אדם שמתפרנס ,תתפרנס ואתם תהנו ,אבל יש צורך להוציא את השקר הגס של מר "אייר " האם נועלה היא ארסית מסוכנת שמהווה סכנה לבליינים ,למה היא לא נכנסת אדון אייר ....כי העירה לך על קיום סמים במסיבות ...מה עשית הרחקת אותה ועוד ברוב חוצפתך איימת עליה בתביעה .. איימת על ילדה בת 23 שאינה יודעת אפילו היכן נמצא בית המשפט ,לך תבע אותה ,אני אממן לה את העלויות המשפטיות . האם" דוגי" ערס מסוכן ...? האם" אלון ב "מהווה סכנה לבליינים ? האם "רון רון "ישתולל במידב ויוכנס ? יש עוד בנק שמות ,תמשיך נעלה עוד שמות . אין לכם מנדט לקרוא לעצמכם מסיבות קהילה ולהתנהל כמאפייה ולמנוע מחברי קהילה לגיטימיים שלא להכנס . ואתם בליינים יקרים ,האם האנשים שהזכרתי ועוד רבים וטובים שאתם פוגשים במסיבות אחרות לא חסרים לכם שם ,האם לא תהיתם אין יש כל כך הרבה מורחקים,אתם מאמינים לזה שכולם ארסים מסוכנים ..? |
|