המלט |
לפני 12 שנים •
16 באפר׳ 2012
Re: חשבתם על זה פעם?
לפני 12 שנים •
16 באפר׳ 2012
המלט • 16 באפר׳ 2012
James Bondage כתב/ה: תומר 10 כתב/ה: בטוח שעבר לכל אחד ואחד מכם בראש פעם למה יצאתנו ככה למה?
כל הסביבה של החברים נורמלים רגילים מתחילים עם בחורה זורם מזדיינים ושלום ואם לא יוצא זיון גומרים את הלילה עם זונה הולכים לישון לנו? היה איתי בצבא בחור אחד, מבוגר באיזה 15 שנים (היה זקן בן 33 כשאנחנו היינו צעירים בני 18 ), שהיה כזה. כל לילה שלו נראה אותו דבר: מנסה להשיג זיון, מזדיין (או לא), הולך לישון. הדבר היחיד שהיה שונה מהותית בין הזיונים היה המספר - זה מספר 317, זה מספר 318. אחד היה טוב יותר ואחד פחות, אבל זה לא עניין אותו בכלל - הדבר היחיד שעניין אותו היה שזו מישהי שהוא עדיין לא זיין. אני עדיין הייתי בתול אז, ואפילו עוד לא גיליתי את הפאן הבדסמי שלי (תמיד היה שם, אני מניח, אם אני מחפש -- אבל נכון לאז, הייתי תמים להפליא). וכבר אז ריחמתי עליו. היה ברור לי שלכשתהיה לי מערכת יחסים, היא תהיה פי 100 מזה, גם בהקשר של המין וגם בהקשרים אחרים - ולא טעיתי. זה נכון בכל אספקט של החיים - יש מי שריצת בוקר (אנאלוגיה לסקס ונילי) מספקת אותו, ויש מי שצריך תריאטלון (תשלימו לבד את האנאלוגיה) כדי להנות מספורט. יש מי שקריאת עיתון יומי מספקת אותו, ויש מי שצריך דוקטורט בפילוסופיה, אנתרופולוגיה או פיזיקה כדי להרגיש שהוא מבין את העולם מסביבו. על כל פעם שאני מרגיש משהו בסגנון "אוף, לו רק יכולתי להסתפק במשהו פשוט יותר כאחד האדם", אני מרגיש בערך מאה פעמים "איזה מזל יש לי, שיש לי את הדחף והאפשרות לגלות עולם גדול ועשיר יותר". בכל מובן אפשרי. אבל אתה יודע, ג'יימס, ה'רחמים' האלה שחשת בגיל 18, יותר מאשר מעידים על איזושהי נחיתות אינהרנטית של הזיין בן ה-33, מעידים על נקיטת עמדה אישית שלך. 'רחמים' מעין אלה הינם מכשיר חברתי המאפשר לך לתור אחר הערכים שנראים ראויים בעיניך ולממש אותם, לרבות מאמצים לא מבוטלים הכרוכים ברכישת השכלה, אינספור פשרות בזוגיות וכיוצא באלה, וכל זאת מבלי להרגיש שמשהו אצלך לא בסדר, נוכח הקלילות (נגיד), הבלתי נסבלת של אותו זיין. ואחרי שאמרתי את כל זאת, אני כשלעצמי הרבה יותר קרוב אליך מאשר אליו. סביר להניח שגם אני הייתי מרחם עליו אילו הייתי בן 18. |
|
פטישר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
16 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
16 באפר׳ 2012
פטישר(נשלט) • 16 באפר׳ 2012
תומר,
אני כל כך מבין לליבך ולא פעם אני מרגיש כמוך. יש לא מעט תסכול, קושי, בדידות בלהיות "שונה" ונכון הוא שאם תמצא את האשה הנכונה אז יתכן והסיפוק שלך, החוויה שלך, האנרגיות שלך יהיו גדולות משל אדם ונילי. אני חושב שמאוד יקל עליך, יסדר לך את הראש כמו לכל אחד שיש לו קושי בכל תחום, ללכת למספר שיחות עם פסיכולוג ולקבל זוית שונה לדברים, כלים להתמודדות והבנה מדוע אתה שונה. אין לי ספק שאיכות החיים שלך תעלה ותהיה מסופק יותר לאחר השיחות. אחרי הכל שיחה אחת עם פסיכולוג שווה כמו שעה של "זונה שולטת" , אז במה כדאי להשקיע ? |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
Re: חשבתם על זה פעם?
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
James Bondage(מתחלף) • 17 באפר׳ 2012
המלט כתב/ה: אבל אתה יודע, ג'יימס, ה'רחמים' האלה שחשת בגיל 18, יותר מאשר מעידים על איזושהי נחיתות אינהרנטית של הזיין בן ה-33, מעידים על נקיטת עמדה אישית שלך. 'רחמים' מעין אלה הינם מכשיר חברתי המאפשר לך לתור אחר הערכים שנראים ראויים בעיניך ולממש אותם, לרבות מאמצים לא מבוטלים הכרוכים ברכישת השכלה, אינספור פשרות בזוגיות וכיוצא באלה, וכל זאת מבלי להרגיש שמשהו אצלך לא בסדר, נוכח הקלילות (נגיד), הבלתי נסבלת של אותו זיין.
ואחרי שאמרתי את כל זאת, אני כשלעצמי הרבה יותר קרוב אליך מאשר אליו. סביר להניח שגם אני הייתי מרחם עליו אילו הייתי בן 18. אני מסכים איתך לחלוטין, כמובן. בוא רגע נשים את המילה "רחמים" בצד, היא לא עוזרת לדיון (למרות שבאמת הרגשתי רחמים כלפיו באותו זמן. כאמור, הייתי ילד בן 18. היום הכל אחר). אף אחד לא שם אותי לקבוע איזה חיים טובים יותר ואיזה טובים פחות. יש לי את ההעדפות שלי וההשקפות שלי ואני מנהל את חיי לפיהן. לא הייתי מחליף אושר או יושר בסכום כסף גדול ככל שיהיה, למרות שיש מי שישמח לקבל הצעה שכזו אם תיפול לידיו (ע"ע דון פרנצ'סקו .... כי עשיר הוא) אין פסול במכשירים החברתיים והפסיכולוגיים שאנחנו משתמשים בהם. וכנראה שלו פותח השרשור היה משתמש בהם, היה מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמו. |
|
סוס אציל(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
החיוב רב על השלילה
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
סוס אציל(נשלטת) • 17 באפר׳ 2012
דיונים ושירשורים מרובים כבר דנו בנושא, המסקנה האחידה לאורך כל התקופות ובכל האתרים
שנושא זה עלה, היא, שנולדים עם זה, וזה מתגלה עם הזמן, מי מוקדם יותר או מאוחר יותר, כבר כילדים קטנים אפשר לחוש מיקרים שונים שמבטאים שליטה או ההיפך אולי להיות ווניליים פשוטים זה קצת משעמם, אבל אם משתייכים לתחום, זה כבר מוסיף ענין והרבה יותר! אני אישית בהחלט שמח בכך, והרבה יותר מעניין ומרגש בכיוון זה מאשר ווניליות משעממת. |
|