Tobias(אחר) |
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
סודי ביותר--- יום הולדת לעלומה!-----
לפני 12 שנים •
17 באפר׳ 2012
Tobias(אחר) • 17 באפר׳ 2012
שלום לכל מיודעי דבר.
היום בשעה 00:00 החל יום אשר מועד לפורענות כל שנה, לא, לא יום הנכבה... לא לא יום האדמה... יום הולדת! להלן תקציר האירועים. היא נולדה. ומאז נעלמו עקבותיה. יש לנו מידע מודיעני הרומז שאם נמלא את הדף הזה בברכות אקסטרה מושיות...ואני מתכוון ממש להשתמש ברגשנות לא קונבנציונלית, ולעזאזל עם האו"ם, אז יש סיכוי שנוכל לגרום לה להגיח החוצה לרגע קל. אם או כשזה יקרה. עליכם לפתוח באש מילולית, שרשירים של קולולו יהיו זמינים לאלו היודעים איך להשתמש בהם, ומרגמות קונפטי יחפו על המבצע ויוסיפו לבלבול. המידע המודיעני שלנו דל באשר להופעתה של המטרה, היא נצפתה לאחרונה בגיל 1 כשהיא לבושה בחיתול ואמן הקלסטרון שלנו מעריך שהיא נראית כיום בערך כך אה כן, ואני אוהב אותה |
|
קצת משוגעת(אחרת) |
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
האישה שרואה את הכל
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
קצת משוגעת(אחרת) • 18 באפר׳ 2012
האישה שקל לא לאהוב.שתמשיכי ככה.
שתזכי השנה הזאת להרגיש ולהתאהב בדיוק כמו שמתאהבים בך. המון מזל טוב אישה יפה. וכן גם אני אוהבת אותה. |
|
מישלי |
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
Re: סודי ביותר--- יום הולדת לעלומה!-----
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
מישלי • 18 באפר׳ 2012
tebayes כתב/ה: ...
יש לנו מידע מודיעני הרומז שאם נמלא את הדף הזה בברכות אקסטרה מושיות...ואני מתכוון ממש להשתמש ברגשנות לא קונבנציונלית, ולעזאזל עם האו"ם, אז יש סיכוי שנוכל לגרום לה להגיח החוצה לרגע קל. אם או כשזה יקרה. עליכם לפתוח באש מילולית, שרשירים של קולולו יהיו זמינים לאלו היודעים איך להשתמש בהם, ומרגמות קונפטי יחפו על המבצע ויוסיפו לבלבול. ... טאבי, אתה לוקח על זה אחריות ? ... כי אני קצת מפחדת אם אתה מבטיח לשמור עליי, אני אשמח לשתף פעולה. בנתיים: מזל טוב }{ |
|