a מק |
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
Re: לא הצלחתי להבין..
לפני 12 שנים •
18 באפר׳ 2012
a מק • 18 באפר׳ 2012
pet כתב/ה: מה זה "סאדו-מאזוכיזם רגשי"?
מניפולציות ומשחקים פסיכולוגיים המרטיטים את הפיטמה |
|
Crybaby(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
Crybaby(נשלטת) • 20 באפר׳ 2012
בובוווווווווו כתב/ה: Scarling כתב/ה: לא יודעת לגבי מזוכיזם אבל מניפולציות ומשחקים פסיכולוגיים זה משהו שמרטיט לי את הפיטמה.
הרטטת פטמות זה שרשור אחר שאני מתכוון לפתוח. מעולה,תעשה את זה בשבילי. |
|
a מק |
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 באפר׳ 2012
a מק • 20 באפר׳ 2012
Scarling כתב/ה: בובוווווווווו כתב/ה: Scarling כתב/ה: לא יודעת לגבי מזוכיזם אבל מניפולציות ומשחקים פסיכולוגיים זה משהו שמרטיט לי את הפיטמה.
הרטטת פטמות זה שרשור אחר שאני מתכוון לפתוח. מעולה,תעשה את זה בשבילי. אם זאת את בתמונה הקטנה של החתולה עם הרצועה IT'S ON! |
|
גבר כנעני |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Re: יש פה מזוכיסטיות רגשיות?
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
גבר כנעני • 21 באפר׳ 2012
בובוווווווווו כתב/ה: אפשר גם סאדומאזוכיסטיות רגשיות (אף רצוי)
בכל הקשור לסאדומזוכיזם רגשי יש פה מהרצוי,הצפוי והצלוי. |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
זה מזוכיזם רגשי
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
llulu(נשלטת) • 21 באפר׳ 2012
everytime you do that
o that ' coming and going like that i feel like opening my throat if yu thnk i will cancel my trip for congo for you you are almost right but i will not do that i will go instead of staying at your feet as i would like to be there getting all loved tortures you read my soul you freeze my will like a rabbit stuck by a strong light on the road yu will not reap my heart when i will leave yu will not break it in a thousand pieces i dont know with whom you are going if i hear of another woman i will rip your heart out and mine after you control me from afar and as far as i try to resist you just need to write a word a two exactky right and i am back again i love you you are breaking my heart i will fuck with a man next week he just wants my throat and everytime he will rape my throat hard and deep i will think of you |
|
Crybaby(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Crybaby(נשלטת) • 21 באפר׳ 2012
בובוווווווווו כתב/ה: Scarling כתב/ה: בובוווווווווו כתב/ה: Scarling כתב/ה: לא יודעת לגבי מזוכיזם אבל מניפולציות ומשחקים פסיכולוגיים זה משהו שמרטיט לי את הפיטמה.
הרטטת פטמות זה שרשור אחר שאני מתכוון לפתוח. מעולה,תעשה את זה בשבילי. אם זאת את בתמונה הקטנה של החתולה עם הרצועה IT'S ON! nope. |
|
ברנדה |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
ברנדה • 21 באפר׳ 2012
איזה דאחקות חחחחחחח
|
|