שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבה ב"עכבר העיר"

AIR​(נשלט)
לפני 12 שנים • 29 באפר׳ 2012
AIR​(נשלט) • 29 באפר׳ 2012
eat.gif
up u rs​(אחרת)
לפני 12 שנים • 29 באפר׳ 2012

דובר צה"ל מוסר

up u rs​(אחרת) • 29 באפר׳ 2012
כל האיזורים מתבקשים לצאת מהבועה של עצמם ולשתות מיים!
(מי ש"זקן" כמוני מבין את ההומז'- ומי שלא-עדיין שישתה מים ורצוי קרים!)
samara{Air}
לפני 12 שנים • 30 באפר׳ 2012
samara{Air} • 30 באפר׳ 2012
לא סתם עוד עבד היקר
אני מתנצלת אך לא זכור לי שביקרתי לפני מספר שבועות אבל כן זכור לי שלפני בערך חצי שנה ביקרתי במועדון שלכם במסיבה אלטרנטיבית של בן הילפר (מה שמשאיר את שאר אמיתות דבריך בספק).
אבל תודה על הבירה ו"הכוונה הטובה" בכל מקרה icon_smile.gif
לגבי מה שקורה בין הליינים זה לא ענייני ואינני מתעסקת בזה.
מה שכן, אני מופתעת שבן אדם בגילך מתנסח ומתנהג בצורה כזאת מבישה .

גם אם כן הייתי מגיעה לבקר לפני מס שבועות ,לא אגיע שוב משום שהשתמשת ב"ביקור" שלי בדאנג'ן למטרות התנגחות שלא קשורות אלי (מעניין אם גם תכניס את שאר משפחתו של אייר לפורומים)

אני מעדיפה להתעסק בלהנות ממסיבות טובות ואני בהחלט נהנת icon_smile.gif

שיהיה לכם המון בהצלחה
לא סתם עוד עבד
לא סתם עוד עבד • 30 באפר׳ 2012
samara כתב/ה:
לא סתם עוד עבד היקר
אני מתנצלת אך לא זכור לי שביקרתי לפני מספר שבועות אבל כן זכור לי שלפני בערך חצי שנה ביקרתי במועדון שלכם במסיבה אלטרנטיבית של בן הילפר (מה שמשאיר את שאר אמיתות דבריך בספק).

גם אם כן הייתי מגיעה לבקר לפני מס שבועות ,לא אגיע שוב משום שהשתמשת ב"ביקור" שלי בדאנג'ן למטרות התנגחות שלא קשורות אלי (מעניין אם גם תכניס את שאר משפחתו של אייר לפורומים)

שיהיה לכם המון בהצלחה

ההתנצלות מתקבלת. זכרון קצר או סלקטיבי זו בעיה הניתנת לטיפול. אמנם מדובר על פרט שולי בדבריי, ובכל זאת: היית במועדון פעמיים במסיבות של אורלי בימי שישי. הפעם האחרונה הייתה לפני מס' שבועות. את יודעת, מדובר על מסיבה, מקום פומבי, בנוכחות עוד אנשים...
אני כמובן עומד מאחורי כל מה שכתבתי, ללא יוצא מן הכלל. אבל באמת עדיף לאכול פופקורן מאשר להתמודד עם האמת. ציבור הקוראים ישפוט.

זהו, נגמר הפרגון? icon_smile.gif
נילי ונילי
נילי ונילי • 30 באפר׳ 2012
לסע"ע, תסלח לי שאני אומרת לך את זה על הבוקר ופותחת לך יום בצורה מעפנה, כי האמת היא שאני די מחבבת אותך באופן משונה שכזה, אבל בחיאת אחינו יצאת טמבל.

אני כושלת מלהבין מהי ה"התנהגות הנלוזה לאורך שנים" שחוטא בה אייר, שנגדה אתה יוצא בכזה להט. מלבד חוסר פרגון מקצועי ואולי גם יריבות עסקית שנוהלה בצורה עויינת אני ממש לא רואה פה עוון או פשע.
לא סתם עוד עבד
לא סתם עוד עבד • 30 באפר׳ 2012
נילי ונילי כתב/ה:
לסע"ע, תסלח לי שאני אומרת לך את זה על הבוקר ופותחת לך יום בצורה מעפנה, כי האמת היא שאני די מחבבת אותך באופן משונה שכזה, אבל בחיאת אחינו יצאת טמבל.

אני כושלת מלהבין מהי ה"התנהגות הנלוזה לאורך שנים" שחוטא בה אייר, שנגדה אתה יוצא בכזה להט. מלבד חוסר פרגון מקצועי ואולי גם יריבות עסקית שנוהלה בצורה עויינת אני ממש לא רואה פה עוון או פשע.

מבלי קשר לשאלה אם אני טמבל או לא טמבל, גם אני די מחבב אותך, וזה אפילו לא משונה לי כזה. אני אוהב נשים סקסיות ודעתניות, ואם הן גם נוזפות בי וקוראות אותי לסדר אז בכלל... ממש לא פתחת לי את היום בצורה מעפנה. נהפוך הוא! icon_redface.gif
עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
למה כל פעם שמופיעה כתבה בנושא הדאנג'ן או כל מסיבה אחרת בתקשורת וכל פעם שעולה נושא הוונילים במסיבות מתחילה המולת צחצוח חרבות והשלכת האשמות דוחה בין אנשים שונים. די כבר !!! למען אלה שבאים למסיבות ללא התחשבות מי אמר מה למי ולמה לפני חצי שנה, אלא באים להעביר ערב, או לילה במסיבה בשביל לצאת ולבלות כדי שמסיבות שונות ימשיכו ויהיה מגוון אירועים שיוצרים אנשים שונים. צאו וראו כמה אנשים קוראים מה שאתם כותבים ולא באים לאירועים שונים בגלל שחוששים מה יגידו עליהם שהם באים למסיבה כזו או אחרת. על הזין שלי האינטריגות הקטנות והמסריחות, תתחילו לפרגן וככה תראו שיותר אנשים יאמינו בכם ויגיעו למסיבות.
ומי שאין לו מילה טובה להגיד על המסיבות השונות ורק יודע לתקוף מהצד שיתבייש. אני הייתי מארגן אירועים בצפון עם אנשים טוביםואני יודע כמה קשה להרים כל ערב וכל אירוע וכל מסיבה. הרבה כסף לא רואים מזה ולפעמים גם מפסידים. לעומת זאת רשימת הדרישות התוקפניות מהמארגנים רק הולכות ותופחות.
נו די כבר בואו נתבגר
AIR​(נשלט)
AIR​(נשלט) • 30 באפר׳ 2012
לא סתם עוד עבד כתב/ה:
samara כתב/ה:
לא סתם עוד עבד היקר

שיהיה לכם המון בהצלחה

ההתנצלות מתקבלת. זכרון קצר או סלקטיבי זו בעיה הניתנת לטיפול. אמנם מדובר על פרט שולי בדבריי, ובכל זאת: היית במועדון פעמיים במסיבות של אורלי בימי שישי. הפעם האחרונה הייתה לפני מס' שבועות. את יודעת, מדובר על מסיבה, מקום פומבי, בנוכחות עוד אנשים...
אני כמובן עומד מאחורי כל מה שכתבתי, ללא יוצא מן הכלל. אבל באמת עדיף לאכול פופקורן מאשר להתמודד עם האמת. ציבור הקוראים ישפוט.

זהו, נגמר הפרגון? icon_smile.gif

אני אוכל פופקורן כי אני רואה מישהו בסרטים והזיות

למה מעדיף לאכול פופקורן ?
-כי זה לא מכובד להתעסק בהטלת רפש והתנגחויות מעל גבי הפורומים
-אמנם אנחנו לא מכירים ולמרות כל מה שאמרת ,אני כן מכבד אותך כבן אדם ואת העסק שלך
-כי זה לא תחום העיסוק שלי

דרך אגב ,אין לי בעיה עם זה שסמרה תבלה בדאנג'ן . כל עוד היא נהנת ,אז באהבה }{
שא ברכה איש icon_smile.gif
גורגי99
לפני 12 שנים • 5 במאי 2012

האמת

גורגי99 • 5 במאי 2012
פעם כתבתי משהוא על הדנגאן של פעם ,ועל הדנגאן של היום,ועל הספייס של היום ..תאמינו לי שאם כולם היו עושים כמוני בערב שאני מחליט לצאת למסיבה ..הכל היה בסדר גמור,אני תמיד פותח את הערב בספייס,וסוגר אותו בדנגאן.ככה מתנהל איש מסיבות ויחצן מסיבות טוב כמוני(איזה צנוע אני אה)האמת שתמיד כייף לצאת למסיבות ,וזה לא תמיד רק המקום,ישנם אנשים שאתה אוהב שהולכים לספייס,אז אני גם אהיה איתם בספייס,ויש אנשים שאני אוהב שהולכים לדנגאן,אז אני גם אהיה איתם בדנגאן..ואני אוהב גם את אייר וגם את עמוס (וכמובן גם את לל"ג המדהימה,וכמובן גם את ויקטוריה המדהימה)ראיתם,קראתם ... ת ל מ ד ו ..ממני .
Dungeon
לפני 12 שנים • 7 במאי 2012

Re: האמת

Dungeon • 7 במאי 2012
גורגי99 כתב/ה:
פעם כתבתי משהוא על הדנגאן של פעם ,ועל הדנגאן של היום,ועל הספייס של היום ..תאמינו לי שאם כולם היו עושים כמוני בערב שאני מחליט לצאת למסיבה ..הכל היה בסדר גמור,אני תמיד פותח את הערב בספייס,וסוגר אותו בדנגאן.ככה מתנהל איש מסיבות ויחצן מסיבות טוב כמוני(איזה צנוע אני אה)האמת שתמיד כייף לצאת למסיבות ,וזה לא תמיד רק המקום,ישנם אנשים שאתה אוהב שהולכים לספייס,אז אני גם אהיה איתם בספייס,ויש אנשים שאני אוהב שהולכים לדנגאן,אז אני גם אהיה איתם בדנגאן..ואני אוהב גם את אייר וגם את עמוס (וכמובן גם את לל"ג המדהימה,וכמובן גם את ויקטוריה המדהימה)ראיתם,קראתם ... ת ל מ ד ו ..ממני .

מספרים על רב אחד, שבאו אליו להתדיין שני יהודים אשר הסתכסכו ביניהם. הראשון שטח את טענותיו בפני הרב. כשסיים לדבר אמר לו הרב: "אתה צודק". שטח גם השני את טענותיו בפני הרב. כשסיים השני לדבר אמר גם לו הרב: "אתה צודק". קפצה ממקומה אשת הרב אשר האזינה לשיחה ואמרה בתימהון לבעלה: "כיצד זה ייתכן שגם היהודי הראשון צודק וגם היהודי השני צודק?" ענה לה הרב: "גם את צודקת".