צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כותבת למאסטר

נוריתE
לפני 12 שנים • 3 במאי 2012

כותבת למאסטר

נוריתE • 3 במאי 2012
לא מסתדר הבלוג מאסטר
לא רואים כל מה שכתבתי לך אז שמה את זה ושמה בבלוג שלי לינק מאטסר

בבית עכשיו מאסטר,כבר אחרי מיקלחת,יושבת במיטה שלה עטופה במגבת, יצאתי עשר דקות מוקדם יותר מהעבודה מאסטר ולקחתי מונית,במקום השני אטובוסים,ואני בבית באחת ורבע במקום בשתיים,מאסטר שלי,
היה כבר חם בחוצ בצהריים מאסטר,ובאתי הביתה הורדתי בגדים פתחתי מאוורר תיקרה,וניהיה נעים ופתאום חשבתי..מאסטר,הוא אמר שאצלו אף פעם לא יהיה לי קר על הרצפה שלו,יהיה חם וכואב וטוב ואם אהיה כלבה טובה שלו אז אולי גם מאסטר?? רטוב? icon_smile.gif

היום בבוקר,מאסטר,ישבתי בבית קפה שלי,חולמנית,אחרי לילה שקט ואחרי שכתבתי לך פה ובוקר טוב בפרטי מאסטר,שתיתי קפה,האכלתי את הציפורים בקרואסון שלי ובאתי לעבודה ושמתי לי באזניים את המוזיקה שלי הכי חזק,להתנתק מכולם שם ולעבוד בשקט ולחשוב על מאסטר שלי..

ובכזה קצת אחרי תשע(?) זה היה?מאסטר<? ירדתי לסיגריה ראשונה,של יום עבודה, ישבתי על הצד של הספסל, מסתכלת אל הים,ואז,עלו לי פתאום מחשבות לא טובות בראש,מאסטר,וניסיתי לנער אותן לחזור לשקט שלי ולא הצלחתי אז עליתי חזרה הדלקתי את הסלפון החלופי והטאבלט ושלחתי למאסטר הודעה פה, אמרתי לו על המחשבות הלא טובות סיפרתי לו, הוא יודע, על זה שעילף אותי על הרצפה ואז זיין לידי מישהי אחרת, ועל ההוא, שאמר שלוקח אותי למסיבה "סגורה" ולמרבה הזוועה, הוא הפשיט אותי וניסה לעשות בי סשן אל מול עניים של חבורת ונילות,מוכי הלם,יותר ממני ..

ולמה? הדברים האלו רודפים אותי עוד,הם וגורעים מהם של ארוצה אפילו להגיד אותם בקול רק כי אחרת אבכה ולא אחדל, ואני רוצה רק לבכות למאסטר אצלו ממה שיעשה בי,בכי טוב מפרק משחרר
למה לחשוב על זה עכשיו כשכל כך טוב לי? כי עכשיו שטוב לי ומכירה את מאסטר וידועת מה אמיתי ומה באמת ככה צריך להיות, עוברים בי גלי מחשבה בנוסח "מה לעזזל חשבת לעצמך שהלכת איתם והאמנת בהם????"
וביקשתי ממנו ממאסטר שיגרום לי לשכוח סוף סוף שיקח ממני את המחשבות הרעות האלו, ומונחמת מלדבר אליו חזרתי לעבוד. ולא עבר זן רב, ועלתה לי פתאום מחשבה שחייבת לברוח מפה, ולאן אברח? לעכו לנמל לבית קפה הקטן בעיר העתיקה ואז,חשבתי לי, ממה את בורחת? מהגעגועים למאסטר? כאילו הם ישארו אחרייך פה בתל אביב? ומאסטר הו א אמר שתמיד איתך ולברוח רחוק עוד יותר כשמאסטר רחוק? טיפשה.
ונכנסתי לאתר לראות את התמונה של מאסטר בעמוד שלו ולהירגע, ואני רואה הודעה ממנו
מאסטר שלי
אומר, שהוא לוקח ממני את המחשבותת הרעות ואני, כבר התכוונתי לשלוח לו הודעה לבקש אותו שיוציא וישכיח אותם ממני במכות ,מאסטר שלי ,אם צריך.

ועכשיו אני רגועה מאסטר כשכותבת אליך
מאסטר שלי הוא תמיד איתי מאסטר
שומר עלי מגן מכל רע
ורק מצפה לו מאסטר ,מייוחמת אליו לכאב שלו שיבוא ויקח את הרכוש הכלבה הזאתי שלו
ויעשה בה טוב.

[
    התגובה האהובה בשרשור