שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
30 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 באפר׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 30 באפר׳ 2012
*מנגינה* כתב/ה: the rain song כתב/ה: השיחה ההזוייה הזאת חוזרת כל שנה
מישהו באמת חושב שיש לו זכות להגיד למישהו אחר מה לעשות?? אין לאף אחד מונופל על ההרגשה של השני, לא במחשבה ובטח לא באמירות של עשה/ אל תעשה. אבל אפשר לבטא תחושות אישיות. אפשר להגיב על נקודות המפריעות לאדם באופן אישי. לא מתוך בקורת לא בדרך של מתן הוראות, אלא רק פורקן תחושה אישית. ביום השואה נכנסתי כדרך קבע לאחד הבלוגים שאני קוראת בו. באותו יום הועלה שם קישור להופעה מצחיקה עם מוזיקת רקע רועשת. מעבר לזה לא נכתב כלום. לי זה הרגיש לא נעים והרגשתי צורך לכתוב בפרטי, לבעלת הבלוג, על תחושותי. כתבתי רק ממקום של הרגשה אישית שלי ולא כדי לשנות אותה או להביע דעה בהקשר למעשיה. אני חושבת שמותר לאדם להביע את הרגשתו בפני האחר בתנאי שעושה זאת בזהירות ולא ממקום של " לחנך". באותה מידה רצוי שהמקבל יהיה מספיק פתוח לקבל בהבנה את הרגשתו של השני ולא ישר לייחס זאת כאל בקורת כלפיו. מנגינה היקרה, בהחלט אפשר לבטא תחושות אישיות ואפילו בצורה בוטה ודוחה רק מה: בל נשכח תמיד לשאת בתוצאות. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
30 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 באפר׳ 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 30 באפר׳ 2012
. "מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך."
|
|
חתול מריר |
לפני 12 שנים •
6 במאי 2012
לפני 12 שנים •
6 במאי 2012
חתול מריר • 6 במאי 2012
לא יאומן, כזה חוסר כבוד...
איפה נשמע דבר כזה שמספרים בדיחה ביום הזיכרון ?!?!? ועוד לא סתם בדיחה, אלא אחת המצחיקות ביותר ששמעתי אי פעם - "ההבדלים בין גלישה שקטה לגלישה אקטיבית" עם הפאנץ ליין הבלתי נשכח של "לייק זה גלישה שקטה". מזל שרק עכשיו אני קורא את זה... מקווה שעד יום הזיכרון הבא אני אצליח להפסיק לצחוק. |
|