Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
יש לי רעיון!
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 16 במאי 2012
אני מאמין שרוב האנשים נורא נהנים מהליינים של הבדסם בסופ"שים כדי שסוף סוף יוכלו להוריד את המסכות ולהתחבא בין הווניליים במקום להיות עצמנו, אז אני אומר למה לחכות לסוף שבוע כשתאכלס אפשר להיפגש קבוצות אנשים מעורבבים (אדונים,שפחות,עבדים גבירות וכו וכו) ופשוט להיות עצמנו.
כמובן שאם מעוניינים ביותר מפשוט בילוי תמים אין שום דבר שיעצור אותנו אבל זה הרעיון הבסיסי. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
יופי
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 16 במאי 2012
אבל
לא המצאת את הגלגל |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 16 במאי 2012
כבר נפתחו שלושה שרשורים זהים.
הצילו "מתקפת רובוט המשכפל את עצמו". |
|
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
לפני 12 שנים •
16 במאי 2012
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 16 במאי 2012
א. אני מפרסם מהטלפון אז מאד קשה לי לפרסם כמו שצריך אז לפעמים יש חוסרים או אפילו עודפים
ב. אני חדש בפורום ובקהילה אז אני עדיין לא מכיר אז במקום לתת לי תשובות ציניות אני באמת אשמח אם תספרי לי מה כן קיים. אני בטוח שאם היית בתחילת דרכך כמוני כשהיית שואלת שאלה או מציעה הצעה היית שמחה לקבל תגובה רצינית ולא צינית. ואם אתם מתייחסים למאנצ' זו לא הכוונה שלי אני מדבר על מפגש חברותי שכל אחד יכול לשמור על התפקיד שלו ולהסתובב עם הקולר (לדוגמא) בגאווה ולשרת ולא מפגש וונילי עד כדי כך. למרות שגם הרעיון של המאנצ' זה רעיון נחמד אבל אני מכוון למקום שצריך להסתיר את עצמנו קצת פחות. אני שואל ומציע כי אני לא יודע ואני רוצה לדעת ואני רוצה להשתתף ולראות וכו ותאכלס רק אתם יכולים לעזור לי בזה. אני לא מנסה להיות אגרסיבי או להיות מעצבן אני רק רוצה שייקחו אותי ברצינות. אז אם פגעתי או עיצבנתי סליחה. תודה מראש |
|